Bana yol gösterirmisiniz ?
Bana yol gösterirmisiniz ?
Merhaba arkadaşlar.Ben 43 seviye fiziksel bir büyücüye sahibim.elimde ayrıza azat ve doğru akımdan oluşan set var yalnızca asa ve eldiven eksik.ileride kullanmayı düşünüyorum.bronz görevi vs. yaptım.Plusum yok.Ve okulum nedeniyle günde ortalama 1-2 saatten fazla giremiyorum.İleriki zamanlarda 1 saati geçemeyebilirim.Nasıl bir kasma yönetmi,para kazanma yönetmi ve item / yetenek dizilimi önerirsiniz ?
avakado=eminönü
Re: Bana yol gösterirmisiniz ?
44 den sonra meran şehrinde kasacağın için
15 buz ve bilgisi
15 elektirik ve bilgisi
15 direnç kırma
5 tesla
1 kutup
geriye kalanları zihine yatırıp zihini 15 yap tesla kurup meran muhafızını etrafında döndür
44 olana kadar kan çalan fevzi itemlerle kasmanı öneririm full kan çalan büyücümle cine vurduğumda canı 10 kalıyordu sonrasında 1 buz olay bitti .
15 buz ve bilgisi
15 elektirik ve bilgisi
15 direnç kırma
5 tesla
1 kutup
geriye kalanları zihine yatırıp zihini 15 yap tesla kurup meran muhafızını etrafında döndür
44 olana kadar kan çalan fevzi itemlerle kasmanı öneririm full kan çalan büyücümle cine vurduğumda canı 10 kalıyordu sonrasında 1 buz olay bitti .

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
elektrik fiziksel önermezmisiniz ? çünkü param pek olmuyor ve dev komododan gelen çift item silahla silah yükseltme yapıp epey güçlenebilirimTokerx yazdı:44 den sonra meran şehrinde kasacağın için
15 buz ve bilgisi
15 elektirik ve bilgisi
15 direnç kırma
5 tesla
1 kutup
avakado=eminönü
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Elektrik fizik büyücü wssinden vazgeçilmezlerdendir.Çünkü elektriğin bilgisine vermek zorunda kalmassın.Çnkü etkileri zaten bozucaktır.15 Elektrik 15 Meteorit 15 Bilgisi 15 Zihin 15 Kons 15 Büyü Bozma yaparsan çok rahatlıkla rakibini yenebilirsin.Elektirk item dizersin.Nasılsa meteorit itemsizde iyi vurucak yok param yok diyorsan.Fizikde dizebilirsin.Ama meteorit ile meran şehirinde kasamassın.Zırhları yeterince yüksektir.Sadece uçan muhafız kesersin o da yeterli olabilir taabi karar senin ama kasıcaksan büyü bozma yerine elektirik bilgisine vermelisin.Neyse benden bu kadar kolay gelsin.
teşekkürler o zmaan ben elektrik dizcem elektrik baş büyüm olcak elektrik fizik kullancamFeArOfNiGhT yazdı:Elektrik fizik büyücü wssinden vazgeçilmezlerdendir.Çünkü elektriğin bilgisine vermek zorunda kalmassın.Çnkü etkileri zaten bozucaktır.15 Elektrik 15 Meteorit 15 Bilgisi 15 Zihin 15 Kons 15 Büyü Bozma yaparsan çok rahatlıkla rakibini yenebilirsin.Elektirk item dizersin.Nasılsa meteorit itemsizde iyi vurucak yok param yok diyorsan.Fizikde dizebilirsin.Ama meteorit ile meran şehirinde kasamassın.Zırhları yeterince yüksektir.Sadece uçan muhafız kesersin o da yeterli olabilir taabi karar senin ama kasıcaksan büyü bozma yerine elektirik bilgisine vermelisin.Neyse benden bu kadar kolay gelsin.
avakado=eminönü
elektirik buz olmanı öneririmbarkido yazdı:teşekkürler o zmaan ben elektrik dizcem elektrik baş büyüm olcak elektrik fizik kullancamFeArOfNiGhT yazdı:Elektrik fizik büyücü wssinden vazgeçilmezlerdendir.Çünkü elektriğin bilgisine vermek zorunda kalmassın.Çnkü etkileri zaten bozucaktır.15 Elektrik 15 Meteorit 15 Bilgisi 15 Zihin 15 Kons 15 Büyü Bozma yaparsan çok rahatlıkla rakibini yenebilirsin.Elektirk item dizersin.Nasılsa meteorit itemsizde iyi vurucak yok param yok diyorsan.Fizikde dizebilirsin.Ama meteorit ile meran şehirinde kasamassın.Zırhları yeterince yüksektir.Sadece uçan muhafız kesersin o da yeterli olabilir taabi karar senin ama kasıcaksan büyü bozma yerine elektirik bilgisine vermelisin.Neyse benden bu kadar kolay gelsin.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
tokerx doğru söyluyor elektrik buz yapTokerx yazdı:elektirik buz olmanı öneririmbarkido yazdı:teşekkürler o zmaan ben elektrik dizcem elektrik baş büyüm olcak elektrik fizik kullancamFeArOfNiGhT yazdı:Elektrik fizik büyücü wssinden vazgeçilmezlerdendir.Çünkü elektriğin bilgisine vermek zorunda kalmassın.Çnkü etkileri zaten bozucaktır.15 Elektrik 15 Meteorit 15 Bilgisi 15 Zihin 15 Kons 15 Büyü Bozma yaparsan çok rahatlıkla rakibini yenebilirsin.Elektirk item dizersin.Nasılsa meteorit itemsizde iyi vurucak yok param yok diyorsan.Fizikde dizebilirsin.Ama meteorit ile meran şehirinde kasamassın.Zırhları yeterince yüksektir.Sadece uçan muhafız kesersin o da yeterli olabilir taabi karar senin ama kasıcaksan büyü bozma yerine elektirik bilgisine vermelisin.Neyse benden bu kadar kolay gelsin.sığınaklara daha kolay alınırsın motordan mor fevzi cevo asa falan düşürme şansında olur kenan junon felan atıp şansın varsa bi kaç girişte tamamlarsın setini yükselticeksen mor asa yükseltmeni öneririm