Waffen x e veda . . .
- WaFFenxTayfunn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Waffen x e veda . . .
çaldım ha öyle mı ? benım su oyunda mılyonlarca param oldu we o paraların cogunu lonca adına kardeslerımın adına harcadım eywallah helalı hoş olsun ama sunu unutuyorsun salım asabını ben urettım gözlugunu ben çektım orada bahsettıgın menekseyı ben çekıp paraya donustrmek ıcın satıordum we buna sen de '' menekselerı paraya cewır maden pıyasası dusunce ucuz yoldan alırız dedıgını de unutma ! '' mantıklı bir dusun 35 m benım sadece 1 gunumu alır bırıktrmem ıcın sen bunu benden daha ıyı bılıyorsun ,kayhana ejder uretebılmek ıcın gecemı gunduzume katarak maden çeken ben saf ,zamanında 400 m wererek asab ı sana ureten ben EŞŞEK olarak bunlara yanıyorum . gerıde braıktıgım lonca adına yardım ettıgım , yanımda bulunan kardeşlerımın hepsıne HELALI HOŞ OLSUN !

************* YAZIKLAR OLSUN !!! *************
- WaFFenxTayfunn
- Salgın Koruyucusu
sana kardeşım dedıgım gune yazıklar olsun !WaFFenxTayfunn yazdı:çaldım ha öyle mı ? benım su oyunda mılyonlarca param oldu we o paraların cogunu lonca adına kardeslerımın adına harcadım eywallah helalı hoş olsun ama sunu unutuyorsun salım asabını ben urettım gözlugunu ben çektım orada bahsettıgın menekseyı ben çekıp paraya donustrmek ıcın satıordum we buna sen de '' menekselerı paraya cewır maden pıyasası dusunce ucuz yoldan alırız dedıgını de unutma ! '' mantıklı bir dusun 35 m benım sadece 1 gunumu alır bırıktrmem ıcın sen bunu benden daha ıyı bılıyorsun ,kayhana ejder uretebılmek ıcın gecemı gunduzume katarak maden çeken ben saf ,zamanında 400 m wererek asab ı sana ureten ben EŞŞEK olarak bunlara yanıyorum . gerıde braıktıgım lonca adına yardım ettıgım , yanımda bulunan kardeşlerımın hepsıne HELALI HOŞ OLSUN !

************* YAZIKLAR OLSUN !!! *************
- cezaekseni
- İri Fare Avcısı
Noluyor arkadaşlar bir oyun için birbirinize düştünüz yazık yazık..oyun kimseyi kurtarmaz kendinize gelin ve dostlugunuza sahip çıkın.
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
:ugeek:SHooT yazdı:hakkaten okadar açsınki salim adam sana 178 milyonluk mal çekip satmış bi menekşenin lafını etmişsin bunun neresi hırsızlık senin menekşenimi çaldı haaa ama onun da yalan söylemesi ayrı bi hata zaten siz lonca olarak bi hatasınızbunu ergeç herkes anlayacaktır!...
Bir menekşe için değmezdi hakketen :?
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- OguzBsdmr
- Salgın Koruyucusu
Salim yaptıgın çok ayıp bir menekşe için tayfuna böyle bir iftira atmıssın bir oyun için yıllardır olan arkadaslıgını bozmussun ne diyeyim ki ben daha sana adam 178m vermiş bir menekşeyi çok gormüşsün vermek ıstemesede haklı hem hırsız demeye hakkın yoktu!
DeaTHxFeVeR
Katılıyorum adam 178 m paranı kasyor 1 menekşenin lafını ediyorsun..!!SHooT yazdı:hakkaten okadar açsınki salim adam sana 178 milyonluk mal çekip satmış bi menekşenin lafını etmişsin bunun neresi hırsızlık senin menekşenimi çaldı haaa ama onun da yalan söylemesi ayrı bi hata zaten siz lonca olarak bi hatasınızbunu ergeç herkes anlayacaktır!...
OoHeXeoO Anarchyxhuso Anarchyxpsıko
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Lotus
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
mirkan1453 yazdı:Tayfun gülüyorum hala
Eski Konuları Güncellemek Forum Kirliliğidir. Biraz Titizlik Lütfen :roll:
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Lonca: Lotus
:lol: Son mesajına kadar nefessiz okudum. Tayfun, hahahahahaha :mrgreen:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Tayfun seni oyunda tanımayan yoktur zaten senin hırsızlık yapacagın kimsenin aklına bile gelmez sana söyleyecegim şey şudur zamana bırak zaman her şeyin ilacıdır derler ya sende zamana bırak er yada geç doğrular su üstüne çıkar
kısacası takma kafaya boş Ver ....
kısacası takma kafaya boş Ver ....