oyuna başlama sebebimin , oyundakı butun hevesımın IKV ye bağlanmamın tek sebebı olan waffen kardeslerım le onceden ksk olsun sımdı waffen olsun 3 yılımı wermıs bulunmaktayım . Son olarak Bana hırsız Damgası vurulması bardagı taşıran son damla oldu.Ama ben yıne de el ya da ggeç gerçeklerın anlasıldııgında bunun bu olanların netlesecegıne adım gıbı emınım ama çok geç olacak. uzun lafın kısası oyunda waffen olarak tanıdgınz benı (waffentayfun) artık loncada bulunmamktadır .
saygılarla ;
tayfunbey * xTAYFUNBEYx
Waffen x e veda . . .
- WaFFenxTayfunn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Waffen x e veda . . .

************* YAZIKLAR OLSUN !!! *************
Re: Waffen x e veda . . .
Yavaş yavaş çözülmeye başladı waffenler önce ben(WaFFeNxeLLecTRo) şimdide WaFFeN lerin en yetkili kişilerinden tayfun benden söylemesi; salim başkan oldukça o lonca adam olmaz o adamda Allah korkusu yok çünkü gerektimi hırsızlıkta yapar iftirada atar...Bi loncanın başkanı böyle olduktan sonra o lonca adam olmaz bu çözülmenin devam edeceğinden ve geride çok seviyesiz bi loncanın kalacağından eminim
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Merhaba,
Tüm Waffen loncası(KSK oldugum donemden kalan kişiler)sevip saydığım, güvenin ötesinde arkadaşlarım.Buna Tayfun da dahil.Bildiğim kadarıyla real arkadaştınız Oktay'larla.Durumu pek bilmeden yorum yapmayayım da umarım hayırlı olur.Başarılar kardeşim.
Tüm Waffen loncası(KSK oldugum donemden kalan kişiler)sevip saydığım, güvenin ötesinde arkadaşlarım.Buna Tayfun da dahil.Bildiğim kadarıyla real arkadaştınız Oktay'larla.Durumu pek bilmeden yorum yapmayayım da umarım hayırlı olur.Başarılar kardeşim.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
En ufak bırseyın altında bıle bır gercek yatar . . kımsenın kımseye sucsuz yere ıftıra atacagını dusunmuyorum . . uyelerı soydugunuz yetmedı sımdıde bırbırınızı soyun tayfun ve salim
WaFFeNxBaRoNN Küfürbazdır kestiğim için anneme küfür etti.

Adam loncadan ayrıldım diyor. Sen ne yazıyorsun. Zaten forum yetkililerinden biri birazdan kaldırır fotoyu küfür olduğu için.Sahxyilan yazdı:WaFFeNxBaRoNN Küfürbazdır kestiğim için anneme küfür etti.
-
- Acemi Savaşçı
tayfun şunu sakın unutma herne olursa olsun sen her zaman kardeşimsin iyi ve kötü günlerimiz geçdi bunlarda atlatılır merak etme ama hiç bir zaman loncadan çıkmak çözüm değildir mademki biz kardeşiz olay neyse oturup konuşmak yerine konu açman beni rahatsız etti...
WaFFeNxFüHReR den saygılarla
WaFFeNxFüHReR den saygılarla
öncelıkle derinden bir HAHAHAHAHAHAH ! !!
çok güzel yalanlara burdanda devam etmişsin ama artık dananın kuyruğu kopsun dimi
ŞİMDİ konu 1 : cok sevdıgım bir abime ejder uretmek uzere sarraf artırıcı aldım ve tayfunla ablası nobetleşe maden cekmeye başladılar cektıgıniz madeni satın paraya cevırın dedım ve 178 m para bırıktırdıler. maden cekmeye başladıklarının 4. günü gece saat 2,30 da ablası bana ^^ menekşe çektim salim ve çarda 178 m para birikti dedi ^^ bu konuşmanın 5 -6 saat ardından oyuna gırdıgımde 178 m den başka bişe görmedim. tayfunun bana nitrojen pantolonumla bilge plevne pantolonu takaslaadım lafı icime kurt duşurdu.[ BU ARADA O PANTOLONDA EMANET KENDİSİNE ] sonradan aklıma mervenin sözleri geldi menekşeyı sordum birader menekşe falan cekmedik dedi yalan soleme diye uyardım adam gıbı sole cekıp sattıysan eyvallah ama yalana gerek yok sevmem dedim. baktım böle olmaycak ablasını aradım ve menekşeyı cektıgını teyit ettim. ablasına menekşeyı sordugumda tayfun satmıştır cevabını aldım tekrar sordum ve ablası ıle telefonda konuştukdan beş dk sonra bana birader istersen ablama sor gece 12 den berı menekşe cekmedık diye YALANCILIGINI RESMEN KANITLAYAN BİR KELİME YAZDI ! TABİ KENDİLERİ O SIRADA ABLASI İLE TELEFONDA KONUŞTUGUMU BILMEDIGINDEN DOLAYI KENDİNDEN EMİN....
zentius ezel abimden de bu olayların yaşandıgı gunun sabahı tayfunun 1 tane menekşe yansıtıp satılık dıye klandan geçtıgınıde ogrendım bu da bir başka kanıt. aslında senin yaptıgın bu şerefsizlikler loncadan defolman icin bardagı taşıran son damla oldu. başkaları sana inanır fakat 15 yıldır karakterını bılen birisi bu alı cengiz oyunlarını yemez aslanım rahat ol
son olarak da bu konuya saftırık saftırık yorumlar atan arkadaşlar rahat olsun waffen loncasının karakteristik özellıgını benımsemeyenler bole ıktan ıktan yol alır herkes ayık olsun
çok güzel yalanlara burdanda devam etmişsin ama artık dananın kuyruğu kopsun dimi
ŞİMDİ konu 1 : cok sevdıgım bir abime ejder uretmek uzere sarraf artırıcı aldım ve tayfunla ablası nobetleşe maden cekmeye başladılar cektıgıniz madeni satın paraya cevırın dedım ve 178 m para bırıktırdıler. maden cekmeye başladıklarının 4. günü gece saat 2,30 da ablası bana ^^ menekşe çektim salim ve çarda 178 m para birikti dedi ^^ bu konuşmanın 5 -6 saat ardından oyuna gırdıgımde 178 m den başka bişe görmedim. tayfunun bana nitrojen pantolonumla bilge plevne pantolonu takaslaadım lafı icime kurt duşurdu.[ BU ARADA O PANTOLONDA EMANET KENDİSİNE ] sonradan aklıma mervenin sözleri geldi menekşeyı sordum birader menekşe falan cekmedik dedi yalan soleme diye uyardım adam gıbı sole cekıp sattıysan eyvallah ama yalana gerek yok sevmem dedim. baktım böle olmaycak ablasını aradım ve menekşeyı cektıgını teyit ettim. ablasına menekşeyı sordugumda tayfun satmıştır cevabını aldım tekrar sordum ve ablası ıle telefonda konuştukdan beş dk sonra bana birader istersen ablama sor gece 12 den berı menekşe cekmedık diye YALANCILIGINI RESMEN KANITLAYAN BİR KELİME YAZDI ! TABİ KENDİLERİ O SIRADA ABLASI İLE TELEFONDA KONUŞTUGUMU BILMEDIGINDEN DOLAYI KENDİNDEN EMİN....
zentius ezel abimden de bu olayların yaşandıgı gunun sabahı tayfunun 1 tane menekşe yansıtıp satılık dıye klandan geçtıgınıde ogrendım bu da bir başka kanıt. aslında senin yaptıgın bu şerefsizlikler loncadan defolman icin bardagı taşıran son damla oldu. başkaları sana inanır fakat 15 yıldır karakterını bılen birisi bu alı cengiz oyunlarını yemez aslanım rahat ol
son olarak da bu konuya saftırık saftırık yorumlar atan arkadaşlar rahat olsun waffen loncasının karakteristik özellıgını benımsemeyenler bole ıktan ıktan yol alır herkes ayık olsun

<< ^^ WaffenxHimotep >>
Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm
Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
SHooT yazdı:Yavaş yavaş çözülmeye başladı waffenler önce ben(WaFFeNxeLLecTRo) şimdide WaFFeN lerin en yetkili kişilerinden tayfun benden söylemesi; salim başkan oldukça o lonca adam olmaz o adamda Allah korkusu yok çünkü gerektimi hırsızlıkta yapar iftirada atar...Bi loncanın başkanı böyle olduktan sonra o lonca adam olmaz bu çözülmenin devam edeceğinden ve geride çok seviyesiz bi loncanın kalacağından eminim
LONCANIN TEK YETKİLİ KİŞİSİ BENİM HURAFELİĞE GEREK YOK

<< ^^ WaffenxHimotep >>
Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm
Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
hakkaten okadar açsınki salim adam sana 178 milyonluk mal çekip satmış bi menekşenin lafını etmişsin bunun neresi hırsızlık senin menekşenimi çaldı haaa ama onun da yalan söylemesi ayrı bi hata zaten siz lonca olarak bi hatasınız
bunu ergeç herkes anlayacaktır!...