Bunları görmek sinir bozucu...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Re: Bunları görmek sinir bozucu...

Mesaj gönderen apomario »

Odiseus yazdı:şaheser üretmekte hiç bir şey yok siz armut piş ağzıma düş düşüncesindeniz bence

6 günde 49 level karakter kasıp 8 gün içinde ecel getiren ürettim ve kimseden yardım almadım piyasayı yakından takip ederseniz ucuza alıp pahalıya satarak çook rahatlıkla para elde edebilirsiniz ayrıca bende okula gidiyorum haftaiçi boş vaktimde oyundaydım derslerimide ihmal etmedim ecel için 20 tl harcadım diyebilirim (3aylık plus aldım) + geliştirmek için 20 tl kenarda köşede ilerde lazım olur diye biriktirdiğiniz paranız mutlaka vardır yolun yarısına bile gelmeden başaramıcam duygusuyla hareket etmeyin bende ilk gözümde büyüttüm fakat çok basit oldu
8 gün içerisinde nasıl ecel ürettin bana da taktiğini versene ;) ben 1 ay ugrastım sonuc hicbise
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Redstrom »

Besusin yazdı:saçma...şaheser ne ki daha onlar başlangıç...daha okula bile başlamış oyunun ilk kalem ve silgileri abartmayın bu kadar...
Ben Arkadaşa Katılıyorum Lafını Yabana Atmayın İşin İçine Bir Kere Para Olayı Girdi Sistem Şimdi Eskisinden Daha Hızlı Güncelleyecektir Bundan Emin OLun.Bu Silah Geliştime Falan Bunlar Daha Başlangıç İlerki Aşamalar da Maden veya Şaheşer Satımı Mutlaka Olur.Çünkü Bu Silah Geliştirme Maden Artırıcı Bır Yere Kadar Oyunda Silahını Gelıstırecek Oyuncu Potansıyelı Bellı O Nedenle Daha Fazla Akçe Satılması İçin Maden ve Şaheşer Satısı Ilerde Olucaktır Kanaatındeyım.Zamanında Ben Madende Sabahladım Emeğim Diyen Arkaşlarda var Ama Maalesef İşin İçine Para Girdimi Emek Olayı Kalmıyor.Kısacası İlerkı Aşamalarda Parası Olan Konuşur..
Redstrom
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

apomario yazdı:
Odiseus yazdı:şaheser üretmekte hiç bir şey yok siz armut piş ağzıma düş düşüncesindeniz bence

6 günde 49 level karakter kasıp 8 gün içinde ecel getiren ürettim ve kimseden yardım almadım piyasayı yakından takip ederseniz ucuza alıp pahalıya satarak çook rahatlıkla para elde edebilirsiniz ayrıca bende okula gidiyorum haftaiçi boş vaktimde oyundaydım derslerimide ihmal etmedim ecel için 20 tl harcadım diyebilirim (3aylık plus aldım) + geliştirmek için 20 tl kenarda köşede ilerde lazım olur diye biriktirdiğiniz paranız mutlaka vardır yolun yarısına bile gelmeden başaramıcam duygusuyla hareket etmeyin bende ilk gözümde büyüttüm fakat çok basit oldu
8 gün içerisinde nasıl ecel ürettin bana da taktiğini versene ;) ben 1 ay ugrastım sonuc hicbise

Kuklacıya gelirsen gösteririm karakterimi ecel getirenli taktik dediğim gibi istemek ve uğraşmak ve sorabilirsin ordakilere 8 gün içinde ürettim ve bu 8 gün de okuldan 5 de gelip oyuna girdiğim süre yani toplasan 4 günde malzemeleri buldum kastığım 6 gün içinde karakterimde 85 m küsür para olmuştu maden çekerek ucuzdan alıp pahalıya satarak aldım kalan malzemeleri...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Odiseus yazdı:
apomario yazdı:

Kuklacıya gelirsen gösteririm karakterimi ecel getirenli taktik dediğim gibi istemek ve uğraşmak ve sorabilirsin ordakilere 8 gün içinde ürettim ve bu 8 gün de okuldan 5 de gelip oyuna girdiğim süre yani toplasan 4 günde malzemeleri buldum kastığım 6 gün içinde karakterimde 85 m küsür para olmuştu maden çekerek ucuzdan alıp pahalıya satarak aldım kalan malzemeleri...
Çarını gerçekten merak ettim bir girebilir misin oyuna pm sini söyle ben de 1 level karakter açıp görmek isterim çarını ;)
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Umarım isteyince olduğunu anlamışsındır :D
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Odiseus yazdı:Umarım isteyince olduğunu anlamışsındır :D
:D:D Anladım da hala kara kara düşünmekteyim kalan 5 iridyumu 5 şeliti 2 kadimi nasıl tamamlayacağım. =))
gorgoroth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen gorgoroth »

Neden özel materyallerin satılmasına karşı çıkyıorsunuz ? Kimseye zararı olmaz ki bunların satılmasının. Yeni çar kasıp elde edeceğimize parayla alalım, biz rahatlayalım İKV kazansın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön