Bunları görmek sinir bozucu...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Bunları görmek sinir bozucu...

Mesaj gönderen apomario »

Birçok İKV oyuncusunda artık paraları 1 karaktere sığmamaya başladı. Şaheser deseniz tüm çarlarında her çeşit şaheser var. Fakat iş şaheserlerin İKV dükkanda satılmasına gelince herkes emek emek diye bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey adil mi sizce? Neredeyse her gördüğüm kullanıcıda şaheser var. Ben sadece haftasonlarımı ayırabiliyorum oyuna. Toplam 20 saate yakın online oluyorum. Ama bir türlü şans bulamıyorum. Ve betadan beri de İKV oynuyorum. Bu kadarlık oyun geçmişimde sadece 4 değerli maden çektim. İridyum x2, Mavi Topaz x1 ve Budaksız Abanoz x1. Sorarım size. Hala şaheserlerin dükkanda satılmasına karşı çıkan emek diye söylenenlerde neden her çeşit şaheser var? Ve üstlerine 2 katı kadar şaheser üretebilecek paraları var. Tabi şaheserlerin satılması işlerine gelmeyecek. Çünkü herkeste birden çok şaheser var neredeyse.Biraz destek çıkın lütfen ya.
Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Re: Bunları görmek sinir bozucu...

Mesaj gönderen Bayxaslan »

:arrow:
apomario yazdı:Birçok İKV oyuncusunda artık paraları 1 karaktere sığmamaya başladı. Şaheser deseniz tüm çarlarında her çeşit şaheser var. Fakat iş şaheserlerin İKV dükkanda satılmasına gelince herkes emek emek diye bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey adil mi sizce? Neredeyse her gördüğüm kullanıcıda şaheser var. Ben sadece haftasonlarımı ayırabiliyorum oyuna. Toplam 20 saate yakın online oluyorum. Ama bir türlü şans bulamıyorum. Ve betadan beri de İKV oynuyorum. Bu kadarlık oyun geçmişimde sadece 4 değerli maden çektim. İridyum x2, Mavi Topaz x1 ve Budaksız Abanoz x1. Sorarım size. Hala şaheserlerin dükkanda satılmasına karşı çıkan emek diye söylenenlerde neden her çeşit şaheser var? Ve üstlerine 2 katı kadar şaheser üretebilecek paraları var. Tabi şaheserlerin satılması işlerine gelmeyecek. Çünkü herkeste birden çok şaheser var neredeyse.Biraz destek çıkın lütfen ya.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Bayxaslan yazdı::arrow:
apomario yazdı:Birçok İKV oyuncusunda artık paraları 1 karaktere sığmamaya başladı. Şaheser deseniz tüm çarlarında her çeşit şaheser var. Fakat iş şaheserlerin İKV dükkanda satılmasına gelince herkes emek emek diye bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey adil mi sizce? Neredeyse her gördüğüm kullanıcıda şaheser var. Ben sadece haftasonlarımı ayırabiliyorum oyuna. Toplam 20 saate yakın online oluyorum. Ama bir türlü şans bulamıyorum. Ve betadan beri de İKV oynuyorum. Bu kadarlık oyun geçmişimde sadece 4 değerli maden çektim. İridyum x2, Mavi Topaz x1 ve Budaksız Abanoz x1. Sorarım size. Hala şaheserlerin dükkanda satılmasına karşı çıkan emek diye söylenenlerde neden her çeşit şaheser var? Ve üstlerine 2 katı kadar şaheser üretebilecek paraları var. Tabi şaheserlerin satılması işlerine gelmeyecek. Çünkü herkeste birden çok şaheser var neredeyse.Biraz destek çıkın lütfen ya.
:arrow: :arrow: şaheser reçetelerinde istenen görev materyalleri ( örn. kadim hidra pençesi, liderlik sembolü ) paket halinde satılırsa daha iyi olur kanımca :)
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ottomanempire yazdı:
:arrow: :arrow: şaheser reçetelerinde istenen görev materyalleri ( örn. kadim hidra pençesi, liderlik sembolü ) paket halinde satılırsa daha iyi olur kanımca :)
Madenlerde çok zor. Onlar hadi kolay ulaşılır bir şey. Ama madenler şans işi. Ya çekersin ya çekemezsin. :?
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

apomario yazdı:
ottomanempire yazdı:
Madenlerde çok zor. Onlar hadi kolay ulaşılır bir şey. Ama madenler şans işi. Ya çekersin ya çekemezsin. :?
Madenler yine şans işi dediğin gibi. Çekersin çıkabilir. Ama bazı görevleri gerçekten yapamıyorsun. Ben Anka sunucusunda oynuyorum. Maden çekmek kolay.. Ancak bir kadim pençesi bulmak çok zor...
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Besusin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Besusin »

saçma...şaheser ne ki daha onlar başlangıç...daha okula bile başlamış oyunun ilk kalem ve silgileri abartmayın bu kadar...
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Besusin yazdı:saçma...şaheser ne ki daha onlar başlangıç...daha okula bile başlamış oyunun ilk kalem ve silgileri abartmayın bu kadar...
Çok kolaysa üret bakalım bize de. :D
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Online sürenin az olması konusunda söyleyecegim bir şey yok, fakat dedıgın gibi hemen hemen her karakterde her kişinin 2-3 şaheseri var. Benım 1 büyü 1 şifa 1 savaşçım var, ve hepsınde şaheser+nadideler mevcut. Bunları yaparkende emek sarfettım, olanlarında öyle oldugunu düşünüyorum. Bazı istisna kişiler hariç tabikide. Degerli materyallerın veyahut görev materyallerın dükkanda paket halınde satılması şu zamana göre çok saçma.
Yeni gelen itemler ve güncelleme sayesınde istedıgınız boss'u şef yaratıgını çok kısa sürede az kişiyle rahatlıkla kesebılırsınız.

Şaheserlerin dükkanda satılması biraz haksızlık olur bence. İyi oyunlar
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Size şunu diyeyim:

Konuşabileceğim bir şaheserim bile yok ve 39 seviyeyim. 1 aya yakın aynı görevler duruyor, yardım eden yok.
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bilall yazdı:Online sürenin az olması konusunda söyleyecegim bir şey yok, fakat dedıgın gibi hemen hemen her karakterde her kişinin 2-3 şaheseri var. Benım 1 büyü 1 şifa 1 savaşçım var, ve hepsınde şaheser+nadideler mevcut. Bunları yaparkende emek sarfettım, olanlarında öyle oldugunu düşünüyorum. Bazı istisna kişiler hariç tabikide. Degerli materyallerın veyahut görev materyallerın dükkanda paket halınde satılması şu zamana göre çok saçma.
Yeni gelen itemler ve güncelleme sayesınde istedıgınız boss'u şef yaratıgını çok kısa sürede az kişiyle rahatlıkla kesebılırsınız.

Şaheserlerin dükkanda satılması biraz haksızlık olur bence. İyi oyunlar
Fakat elinde şaheser olmayan veya itemleri nadide olmayan oyuncuları grup bölgesine bile almıyorlar. :? :? Bir bakımdan bundan da şikayetçiyim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön