Bunları görmek sinir bozucu...
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Bunları görmek sinir bozucu...
Birçok İKV oyuncusunda artık paraları 1 karaktere sığmamaya başladı. Şaheser deseniz tüm çarlarında her çeşit şaheser var. Fakat iş şaheserlerin İKV dükkanda satılmasına gelince herkes emek emek diye bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey adil mi sizce? Neredeyse her gördüğüm kullanıcıda şaheser var. Ben sadece haftasonlarımı ayırabiliyorum oyuna. Toplam 20 saate yakın online oluyorum. Ama bir türlü şans bulamıyorum. Ve betadan beri de İKV oynuyorum. Bu kadarlık oyun geçmişimde sadece 4 değerli maden çektim. İridyum x2, Mavi Topaz x1 ve Budaksız Abanoz x1. Sorarım size. Hala şaheserlerin dükkanda satılmasına karşı çıkan emek diye söylenenlerde neden her çeşit şaheser var? Ve üstlerine 2 katı kadar şaheser üretebilecek paraları var. Tabi şaheserlerin satılması işlerine gelmeyecek. Çünkü herkeste birden çok şaheser var neredeyse.Biraz destek çıkın lütfen ya.
Re: Bunları görmek sinir bozucu...
:arrow:
apomario yazdı:Birçok İKV oyuncusunda artık paraları 1 karaktere sığmamaya başladı. Şaheser deseniz tüm çarlarında her çeşit şaheser var. Fakat iş şaheserlerin İKV dükkanda satılmasına gelince herkes emek emek diye bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey adil mi sizce? Neredeyse her gördüğüm kullanıcıda şaheser var. Ben sadece haftasonlarımı ayırabiliyorum oyuna. Toplam 20 saate yakın online oluyorum. Ama bir türlü şans bulamıyorum. Ve betadan beri de İKV oynuyorum. Bu kadarlık oyun geçmişimde sadece 4 değerli maden çektim. İridyum x2, Mavi Topaz x1 ve Budaksız Abanoz x1. Sorarım size. Hala şaheserlerin dükkanda satılmasına karşı çıkan emek diye söylenenlerde neden her çeşit şaheser var? Ve üstlerine 2 katı kadar şaheser üretebilecek paraları var. Tabi şaheserlerin satılması işlerine gelmeyecek. Çünkü herkeste birden çok şaheser var neredeyse.Biraz destek çıkın lütfen ya.

- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
:arrow: :arrow: şaheser reçetelerinde istenen görev materyalleri ( örn. kadim hidra pençesi, liderlik sembolü ) paket halinde satılırsa daha iyi olur kanımcaBayxaslan yazdı::arrow:apomario yazdı:Birçok İKV oyuncusunda artık paraları 1 karaktere sığmamaya başladı. Şaheser deseniz tüm çarlarında her çeşit şaheser var. Fakat iş şaheserlerin İKV dükkanda satılmasına gelince herkes emek emek diye bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey adil mi sizce? Neredeyse her gördüğüm kullanıcıda şaheser var. Ben sadece haftasonlarımı ayırabiliyorum oyuna. Toplam 20 saate yakın online oluyorum. Ama bir türlü şans bulamıyorum. Ve betadan beri de İKV oynuyorum. Bu kadarlık oyun geçmişimde sadece 4 değerli maden çektim. İridyum x2, Mavi Topaz x1 ve Budaksız Abanoz x1. Sorarım size. Hala şaheserlerin dükkanda satılmasına karşı çıkan emek diye söylenenlerde neden her çeşit şaheser var? Ve üstlerine 2 katı kadar şaheser üretebilecek paraları var. Tabi şaheserlerin satılması işlerine gelmeyecek. Çünkü herkeste birden çok şaheser var neredeyse.Biraz destek çıkın lütfen ya.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- apomario
- FareAdam Düşmanı
Madenlerde çok zor. Onlar hadi kolay ulaşılır bir şey. Ama madenler şans işi. Ya çekersin ya çekemezsin. :?ottomanempire yazdı::arrow: :arrow: şaheser reçetelerinde istenen görev materyalleri ( örn. kadim hidra pençesi, liderlik sembolü ) paket halinde satılırsa daha iyi olur kanımcaBayxaslan yazdı::arrow:apomario yazdı:Birçok İKV oyuncusunda artık paraları 1 karaktere sığmamaya başladı. Şaheser deseniz tüm çarlarında her çeşit şaheser var. Fakat iş şaheserlerin İKV dükkanda satılmasına gelince herkes emek emek diye bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey adil mi sizce? Neredeyse her gördüğüm kullanıcıda şaheser var. Ben sadece haftasonlarımı ayırabiliyorum oyuna. Toplam 20 saate yakın online oluyorum. Ama bir türlü şans bulamıyorum. Ve betadan beri de İKV oynuyorum. Bu kadarlık oyun geçmişimde sadece 4 değerli maden çektim. İridyum x2, Mavi Topaz x1 ve Budaksız Abanoz x1. Sorarım size. Hala şaheserlerin dükkanda satılmasına karşı çıkan emek diye söylenenlerde neden her çeşit şaheser var? Ve üstlerine 2 katı kadar şaheser üretebilecek paraları var. Tabi şaheserlerin satılması işlerine gelmeyecek. Çünkü herkeste birden çok şaheser var neredeyse.Biraz destek çıkın lütfen ya.
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Madenler yine şans işi dediğin gibi. Çekersin çıkabilir. Ama bazı görevleri gerçekten yapamıyorsun. Ben Anka sunucusunda oynuyorum. Maden çekmek kolay.. Ancak bir kadim pençesi bulmak çok zor...apomario yazdı:Madenlerde çok zor. Onlar hadi kolay ulaşılır bir şey. Ama madenler şans işi. Ya çekersin ya çekemezsin. :?ottomanempire yazdı::arrow: :arrow: şaheser reçetelerinde istenen görev materyalleri ( örn. kadim hidra pençesi, liderlik sembolü ) paket halinde satılırsa daha iyi olur kanımcaBayxaslan yazdı::arrow:apomario yazdı:Birçok İKV oyuncusunda artık paraları 1 karaktere sığmamaya başladı. Şaheser deseniz tüm çarlarında her çeşit şaheser var. Fakat iş şaheserlerin İKV dükkanda satılmasına gelince herkes emek emek diye bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey adil mi sizce? Neredeyse her gördüğüm kullanıcıda şaheser var. Ben sadece haftasonlarımı ayırabiliyorum oyuna. Toplam 20 saate yakın online oluyorum. Ama bir türlü şans bulamıyorum. Ve betadan beri de İKV oynuyorum. Bu kadarlık oyun geçmişimde sadece 4 değerli maden çektim. İridyum x2, Mavi Topaz x1 ve Budaksız Abanoz x1. Sorarım size. Hala şaheserlerin dükkanda satılmasına karşı çıkan emek diye söylenenlerde neden her çeşit şaheser var? Ve üstlerine 2 katı kadar şaheser üretebilecek paraları var. Tabi şaheserlerin satılması işlerine gelmeyecek. Çünkü herkeste birden çok şaheser var neredeyse.Biraz destek çıkın lütfen ya.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
saçma...şaheser ne ki daha onlar başlangıç...daha okula bile başlamış oyunun ilk kalem ve silgileri abartmayın bu kadar...
- apomario
- FareAdam Düşmanı
Çok kolaysa üret bakalım bize de.Besusin yazdı:saçma...şaheser ne ki daha onlar başlangıç...daha okula bile başlamış oyunun ilk kalem ve silgileri abartmayın bu kadar...
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: ALTINORDU
Online sürenin az olması konusunda söyleyecegim bir şey yok, fakat dedıgın gibi hemen hemen her karakterde her kişinin 2-3 şaheseri var. Benım 1 büyü 1 şifa 1 savaşçım var, ve hepsınde şaheser+nadideler mevcut. Bunları yaparkende emek sarfettım, olanlarında öyle oldugunu düşünüyorum. Bazı istisna kişiler hariç tabikide. Degerli materyallerın veyahut görev materyallerın dükkanda paket halınde satılması şu zamana göre çok saçma.
Yeni gelen itemler ve güncelleme sayesınde istedıgınız boss'u şef yaratıgını çok kısa sürede az kişiyle rahatlıkla kesebılırsınız.
Şaheserlerin dükkanda satılması biraz haksızlık olur bence. İyi oyunlar
Yeni gelen itemler ve güncelleme sayesınde istedıgınız boss'u şef yaratıgını çok kısa sürede az kişiyle rahatlıkla kesebılırsınız.
Size şunu diyeyim:
Konuşabileceğim bir şaheserim bile yok ve 39 seviyeyim. 1 aya yakın aynı görevler duruyor, yardım eden yok.
Konuşabileceğim bir şaheserim bile yok ve 39 seviyeyim. 1 aya yakın aynı görevler duruyor, yardım eden yok.
- apomario
- FareAdam Düşmanı
Fakat elinde şaheser olmayan veya itemleri nadide olmayan oyuncuları grup bölgesine bile almıyorlar. :? :? Bir bakımdan bundan da şikayetçiyim.bilall yazdı:Online sürenin az olması konusunda söyleyecegim bir şey yok, fakat dedıgın gibi hemen hemen her karakterde her kişinin 2-3 şaheseri var. Benım 1 büyü 1 şifa 1 savaşçım var, ve hepsınde şaheser+nadideler mevcut. Bunları yaparkende emek sarfettım, olanlarında öyle oldugunu düşünüyorum. Bazı istisna kişiler hariç tabikide. Degerli materyallerın veyahut görev materyallerın dükkanda paket halınde satılması şu zamana göre çok saçma.