Fan Art Ödülleri ???
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art Ödülleri ???
arkadaşlar sabırsızlanmayın bence çemberlitaş geldiğinde çemberlitaşa özel eşyalar verecekler.
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
Çemberlaş'ın ne zaman geliceği belli mi arkadaşım versinler uzatmadan bitsin işte
AdeLHarD
Konu Güncel...
- NenYa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
guncel
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Hem FanART ödüLLeRi , Hemde Sancak Savaşının sonunda yapıLan Büyük Savaş etkinLiğindeki İsim EpinLeRi veRiLmedi , uzun biR bekLeyiş oLdu !
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Ödül dağıtımı rica ediyorum Haftasonu yapılsın .Sadece haftasonları karaktere girebilen biri olarak vermediniz vermediniz hafta içi verirseniz alamıcaz 
Gerekli bir maili destek mailine de yolladım ancak ona bir cevap gelmedi
Gerekli bir maili destek mailine de yolladım ancak ona bir cevap gelmedi
Arkadaşlar, ödül kazananlarnı bu konuda biraz daha sabırlı olmalı gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer hatırlarsanız "Fan Art '09"da kazananlara ödül olarak Ejder Asa, Ecel Getiren gibi henüz kimsede olmayan şaheserler verilmişti. Üretilmesi mümkün değil çünkü Hidra Eklentisi henüz gelmemişti, ödüller dağıtıldıktan kısa bir süre sonra ise Hidra Eklentisi geldi...
Şimdi de Çemberlitaş eklentisiyle oyuna eklenecek olan yeni meteryal veya eşyalar sizlere(ödül kazananlara) dağıtılabilir.
Bu nedenle Çemberlitaş Eklentisi üzerinde biraz daha ilerlenilmesi bekleniyor olabilir.
Şimdi de Çemberlitaş eklentisiyle oyuna eklenecek olan yeni meteryal veya eşyalar sizlere(ödül kazananlara) dağıtılabilir.
Bu nedenle Çemberlitaş Eklentisi üzerinde biraz daha ilerlenilmesi bekleniyor olabilir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Fan art 2009'un ödül dağıtımından yaklaşık 4 ay sonra oyuna geldi Hidralar.Ödül listesinde mevcut şaheser ve nadidelerin adı geçiyor.Çemberlitaş ile ilgili ödüller verilirse haksızlık olur.Rescuer yazdı:Arkadaşlar, ödül kazananlarnı bu konuda biraz daha sabırlı olmalı gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer hatırlarsanız "Fan Art '09"da kazananlara ödül olarak Ejder Asa, Ecel Getiren gibi henüz kimsede olmayan şaheserler verilmişti. Üretilmesi mümkün değil çünkü Hidra Eklentisi henüz gelmemişti, ödüller dağıtıldıktan kısa bir süre sonra ise Hidra Eklentisi geldi...
2006-2013
Ödül kazanan tüm dostlarım için Alişandan Yalan Oldu şarkısı gelsin
http://sarki.dinle.us/alisan-yalan-oldu ... oldu-dinle
http://sarki.dinle.us/alisan-yalan-oldu ... oldu-dinle