Her Zaman Dersiniz Bir İşi Bitirmeden Diğer İşe Başlamak İstemiyoruz diye. Fakat Ödüllerden Sonra Yaptığınız Yeniliklerin Haddi Hesabı Yok. Yapmayın demiyoruz Tabiki Yapın Memnun Oluyoruz Ama Her Akşam Bil Kazan Ödüllerini Veriyorsunuz Fan Art Ödüllerini Niye Vermiyorsunuz Çok Merak Ediyorum. MANTIKLI Bir CEVAP, SAVUNMA Bekliyorum Sizden. En Fazla Kişi Başı 2 Eşya Vereceksiniz. Her Sunucuda 5 Dk Oyalansanız 8x5 40dk eder. Artık Emeğimizin Hakkı Daha Fazla Heba Olmadan Hakkımız Olan Ödüllerimizi Rica Ediyorum Sizden.
GANDALF
Fan Art Ödülleri ???
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: Fan Art Ödülleri ???
GANDALF yazdı:Her Zaman Dersiniz Bir İşi Bitirmeden Diğer İşe Başlamak İstemiyoruz diye. Fakat Ödüllerden Sonra Yaptığınız Yeniliklerin Haddi Hesabı Yok. Yapmayın demiyoruz Tabiki Yapın Memnun Oluyoruz Ama Her Akşam Bil Kazan Ödüllerini Veriyorsunuz Fan Art Ödüllerini Niye Vermiyorsunuz Çok Merak Ediyorum. MANTIKLI Bir CEVAP, SAVUNMA Bekliyorum Sizden. En Fazla Kişi Başı 2 Eşya Vereceksiniz. Her Sunucuda 5 Dk Oyalansanız 8x5 40dk eder. Artık Emeğimizin Hakkı Daha Fazla Heba Olmadan Hakkımız Olan Ödüllerimizi Rica Ediyorum Sizden.
GANDALF
Katılıyorum... NErde benim ödülüm_?
Aynen arkadaşa katılıyorum o kadar kişiyi oyalamak hiç yakışmıyor size
AdeLHarD
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: PRESTİJ
Bencede çok geç kalındı şahşim üzerine bir başarım olmasada dostlarımı sonuna kadar desteklerim
xNVİDİAx
Eminönü

Bu konu üzerinde duralım arkadaşlar biz boşlayınca yönetimde takmıyor
AdeLHarD
Destekler İçin Tşk Ederim. Bu Zamana Kadar Hiç Sesimi Çıkarmadım. Ama Artık Yeter. Bi Laf Vardır İşçinin Alın Teri Soğumadan Hakkını Vereceksin.Odiseus yazdı:Bu konu üzerinde duralım arkadaşlar biz boşlayınca yönetimde takmıyor
Evet katılıyorum ve verecekleri mansiyon ödülleri kendi açımdan tatmin edici olmalı geçen sene 3 m verdiler bu sene 3 milyonun "m" sini görmek istemiyoruz
AdeLHarD
Konu Güncel..
Hediyemi Alana Kadar Güncel Olacak Bu Konu...
Hediyemi Alana Kadar Güncel Olacak Bu Konu...
Merhaba
Yoğun iş temposu bu ödül dağıtımını aksatmaktadır. Ödül kazanan kullanıcılara güzel süprizler olduğu için bu ödül dağıtımına en uygun zamanı beklemekteyiz.
Yoğun iş temposu bu ödül dağıtımını aksatmaktadır. Ödül kazanan kullanıcılara güzel süprizler olduğu için bu ödül dağıtımına en uygun zamanı beklemekteyiz.