**1. GELENEKSEL "LONCA TUĞRA" WS TURNUVASI**

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: **1. GELENEKSEL "LONCA TUĞRA" WS TURNUVASI**

Mesaj gönderen Orhanteber »

Gardaşım artık ite köpeğe cevap verme boşver.. Birde mehmed abinin adını ağzına almış.. Ulan biz mehmed abinin ortaklarıydık sana noluyor.. Mehmed abiyle de kısa zamanda senin hakkında görüşecem zaten..
Resim

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."
Kullanıcı avatarı
tugralarrr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tugralarrr »

orhandan bırsey cıkaramadın bana mı sardın yazık be bu kadar alcaldıgını... gormek gerçekten acıdım sana
***TuğRaxGaRaoGlan***
Xx SaNcaK xX
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Gardaşım artık cevap verme boşver.. Biz kendi gözümüzün önüne bakalım.. Millet buna oyunda ne diye hitap ediyor biliyoruz ve görüyoruz.. Konu kapanmıştır.. Artık cevap verme garam.. Gardaşım oyuna gir görüşelim..
Resim

Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Sabahtan beri adamın üstüne geliyorsunuz.Adam bir turnuva düzenlemiş.Üstelik katılmak parayla değil ve ödüller para ile katılım olan diğer turnuvalardan çok daha fazla.Sizin bu tür suçlamalar yapmak ne haddinize?İsterse sadece en sevdiği arkadaşlarını çağırır bundan kime ne?Beğenmeyen veya ilgi duymayan forumdan yıkıcı eleştiri yapmak yerine biraz da olsa yapıcı eleştiri yapmayı deneyebilir.Ben Orhanteber'i tanımam sadece 1-2 muhabbetim vardır.O belki unutmuştur o konuşmalarımızı.O daha lonca kurmadan önce.39 level zamanlarında ben kurt mağarasında kasıyordum.O da kasıyordu.Etraf kalabalık olduğu için birbirimizin önünden yaratık çekmem zorunda kalıyorduk.Ben Orhan'ın önündeki yaratığı çektim.Bu yüzden biraz tartıştık.Sonra olayı tatlıya bağladık.Ondan önce tartıştığım kişiler hep küfür etti ama Orhanteber etmedi.O zaman tanışmıştık birbirimizle.O zamanlar bende de fazla item yoktu onda da item yoktu.Ama bu anlattığım olayın üstünden çok zaman geçti.O beni unutmuştur ben de onu unuttum.Şimdi nerden hatırladın derseniz hitab şeklinden hatırladım.O zaman da ''gardaş'' derdi. :D

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Hem adam buraya konu açıcak hemde eleştirmeyin dicek varmı böyle bişey saçma sapan iş yaparsa eleştiririm kimse kusura bakmasın bu eleştiriyi kaldıramayıp başka şeyleri katıyor işin içine çünkü dicek başka bişeyi yok yok sevgili değiştirip duruyomuşumda yok bilmem ne len sanane denedim olmadı denedim olmadı varmı sözü olan?. dağdan dün gelmiş burda beni kötülüyo dönde bi aynaya bak embesil.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bir köpek mi havladı..? Ses geldide..
Resim

Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Senden ala köpekmi olur yerleri yala öyle.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sana kullanılacak o kadar çok söz var ki smyra denen aşağılık namussuz insan.. Ama oduna ne kadar konuşursan konuş.. Konuyu farklı yerlere çekerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.. Yaptığın başka birşey yok.. Seni tanıdığım tarihle senle konuşmayı bıraktığım tarihi bir söyler misin? Bir kaç aylık bişi..! Halbuki ben seni 1 seneyi geçkindir tanıyorum ve 1 seneye yakındır senle konuşmuyorum.. Bir ara ilyasın sayesinde sadece selam verirdim o kadar.. Seni düzgün bir insan zannedip kardeş derdim zamanında ama Allah'ıma çok şükür yakın zamanda farkına vardım.. Diyorum ki eğer namusun varsa konuyu burda kapatırsın.. Eğer namussuzsan cevap yazmaya devam et ben burda bırakıyorum artık.. Öt ötebildiğin kadar.. Cevap yazarsanda bilemicem bu kadar lafın üstüne..
Resim

Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

öle olsun canın sağolsun genede ablamsın demekki buraya kadarmış...
ben kim ile bunca zaman parası için arkadaşlık yaptım abla ?

harbi ağır konuşmuşsun biz kıymetini bildikde sen bilememişsin oyunda konuşalım lütfen

ve abi ben turnuvadan çekiliyorum grubunla beraber lütfen benim yerime başka birini al sağol genede
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Burak sen bana özelden yazale
Resim

Kilitli