ikvm yazdı:katılacaklar buraya yazmasın her şey gizli tutulsun bnce özel pm ile bildirilsin girmek isteyenler gizlice yapın yoksa dünkü gibi gene mahvolur
Arkadaşlar; katılacak kişileri başvuru üzerine almıyoruz.. 5 Kişilik bir grubla güçlü ve güzel insanları seçebildiğimiz kadar seçecez.. Ve davet edip koşulları bildirecez.. Lütfen forum üzerinden başvuru yapmayınız..
"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."
Bence saçma sen sevmediğin insanları davet etmiyeceğin için haksızlık olucak yani sevdiğin bi kaç kişiyi en iyi yapmak amaç burda enazından iyi olmasada herkese öyle göstermek.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
smyra yazdı:Bence saçma sen sevmediğin insanları davet etmiyeceğin için haksızlık olucak yani sevdiğin bi kaç kişiyi en iyi yapmak amaç burda enazından iyi olmasada herkese öyle göstermek.
Benim loncamdan olmayan 5-6 kişi ile ortak karar alarak seçiyoruz bu insanları.. Tek benim kararım değil.. Özellikle başkalarıyla sürekli kavga halinde olan kişiler tercihimiz değildir.. Ben araştırıyorum sorup soruşturuyorum.. Ve bu işi ben haftalardır yapıyorum araştırıyorum.. Sen bir kaç ufacık cümleyle kötüleyemezsin.. Sana da davet gelmezse ya güçlü değilsindir yada başka bir sorun vardır.. Lütfen yorum yapmayın güzel bir etkinliği şimdiden batırma çalışmalarına son verin..
"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."