Gerçekten biraz uğraştırıcı bir işte olsa siz sevgili arkadaşlarımızında oyundan alacağı zevki bir parça katlamak için bu projeye giriştik Televiyonumuzdan "LONCA ve KARAKTER'inizin" Tanıtımını ücretsiz olarak yayınlamak isterseniz lütfen Maksimum 1 dakikalık bir video'yu mail adresimize (ikvtviletisim@gmail.com) ulaştırınız ...
İyi seyirler ...
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
Yorumlara bakılırsa yaptığınız çalışma oldukça güzel olmuş. Ama ben Tv'nizi izleyemedim.Site linkini tıklıyorum video ekrana geliyor fakat çalışmıyor,donup kalıyor ekran. :?
Merhaba Arkadaşlar 1 Aydır Böyle Bir Çalışma İçerisindeyim Öncelikle Arkadaşa Emeği İçin Teşekkür Ederim. Lakin Böyle Ücretsiz Sitelerle Dönmüyor Bu İşler. Ben 1 Aydır Resim Upload ve Video Sitesi Kodluyorum. 1 Site Üzerinden Hem Video Hemde Resim Upload Etme Özelliği Olan Ve Resimde Her Hangi Bir Dosya Boyutu Sınırlaması Olmadan. Çalışmalarını Yapan Arkadaşlarımız Yüksek Çözünürlükte Paylaşım Yapabilmesi İçin. Hatta Domain,Hosting Alımı ve Kurulumu Çoktan Yapıldı Şuan Sadce Göze Böyle Yakışacak Güzel Bir Tasarım İçerisindeyim.
Arkadaşı Tekrar Tebrik Ederim Demekki Böyle Şeyleri Sadece Tek Ben Düşünmüyormuşum...
MiRaLaY yazdı:Merhaba Arkadaşlar 1 Aydır Böyle Bir Çalışma İçerisindeyim Öncelikle Arkadaşa Emeği İçin Teşekkür Ederim. Lakin Böyle Ücretsiz Sitelerle Dönmüyor Bu İşler. Ben 1 Aydır Resim Upload ve Video Sitesi Kodluyorum. 1 Site Üzerinden Hem Video Hemde Resim Upload Etme Özelliği Olan Ve Resimde Her Hangi Bir Dosya Boyutu Sınırlaması Olmadan. Çalışmalarını Yapan Arkadaşlarımız Yüksek Çözünürlükte Paylaşım Yapabilmesi İçin. Hatta Domain,Hosting Alımı ve Kurulumu Çoktan Yapıldı Şuan Sadce Göze Böyle Yakışacak Güzel Bir Tasarım İçerisindeyim.
Arkadaşı Tekrar Tebrik Ederim Demekki Böyle Şeyleri Sadece Tek Ben Düşünmüyormuşum...
Merhaba
Yorumun için teşekkürler.
Öncelikle şunu söyleyeyim. İnternette bu proje için oldukça uzun zamandır araştırma yaptık ancak canlı yayın yapan kaliteli video siteleri olarak livestream ve justin tv sitelerini bulduk. justin tv kapalı olduğu için elimizde sadece livestream kaldı ve onu kullandık. Bahsettiğimiz İKV TV http://www.livestream.com/istanbulkyametvaktitv üzerinden yayın yapmaktadır. Gördüğünüz gibi adres çok uzun olduğundan yönlendirme almak zorunda kaldık.
Ancak şöyle birşey var ki livestream adlı sitede premium hesap ile ücretsiz hesap arasında çok büyük bir fark yok
MiRaLaY yazdı:Merhaba Arkadaşlar 1 Aydır Böyle Bir Çalışma İçerisindeyim Öncelikle Arkadaşa Emeği İçin Teşekkür Ederim. Lakin Böyle Ücretsiz Sitelerle Dönmüyor Bu İşler. Ben 1 Aydır Resim Upload ve Video Sitesi Kodluyorum. 1 Site Üzerinden Hem Video Hemde Resim Upload Etme Özelliği Olan Ve Resimde Her Hangi Bir Dosya Boyutu Sınırlaması Olmadan. Çalışmalarını Yapan Arkadaşlarımız Yüksek Çözünürlükte Paylaşım Yapabilmesi İçin. Hatta Domain,Hosting Alımı ve Kurulumu Çoktan Yapıldı Şuan Sadce Göze Böyle Yakışacak Güzel Bir Tasarım İçerisindeyim.
Merhaba
Yorumun için teşekkürler.
Öncelikle şunu söyleyeyim. İnternette bu proje için oldukça uzun zamandır araştırma yaptık ancak canlı yayın yapan kaliteli video siteleri olarak livestream ve justin tv sitelerini bulduk. justin tv kapalı olduğu için elimizde sadece livestream kaldı ve onu kullandık. Bahsettiğimiz İKV TV http://www.livestream.com/istanbulkyametvaktitv üzerinden yayın yapmaktadır. Gördüğünüz gibi adres çok uzun olduğundan yönlendirme almak zorunda kaldık.
Ancak şöyle birşey var ki livestream adlı sitede premium hesap ile ücretsiz hesap arasında çok büyük bir fark yok
Buna Karşılık Bende Diyorumki İşte Her Hangi Bir Firma / Kuruluş / Video / Foto Gibi weB Sayfalarından Link Yada Köprü Oluşturmadan, dan Kendi Depo Sistemi Olan Tüm Verileri Kendi Deposuna Kaydedip ve Böyle Yayın Yapan Bir WeB Sayfası Çok Az Kaldı. İnşallah Güzel Bir Adım Olur İKV Camiası İçin.