İKV TV Sizlerle

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV TV Sizlerle

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Arkadaşlar ,

Öncelikle İKV TV hepimize hayırlı ve uğurlu olsun :)

Gerçekten biraz uğraştırıcı bir işte olsa siz sevgili arkadaşlarımızında oyundan alacağı zevki bir parça katlamak için bu projeye giriştik :) Televiyonumuzdan "LONCA ve KARAKTER'inizin" Tanıtımını ücretsiz olarak yayınlamak isterseniz lütfen Maksimum 1 dakikalık bir video'yu mail adresimize (ikvtviletisim@gmail.com) ulaştırınız ...

İyi seyirler ...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

Sizlerin videolarınızı ve loncaların tanıtımlarını bekliyoruz ;)
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen winwar3 »

Tebrik ederim kardeşim güzel çalışma olmuş.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen XTIMURX »

winwar3 yazdı:Tebrik ederim kardeşim güzel çalışma olmuş.!
Teşekkürler. Tabi bu çalışmanın daha da güzel olabilmesi için siz ikv severlerin destekleri gerekli :)
Videolarınızı yollamayı unutmayın :)

Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Yorumlara bakılırsa yaptığınız çalışma oldukça güzel olmuş. :) Ama ben Tv'nizi izleyemedim.Site linkini tıklıyorum video ekrana geliyor fakat çalışmıyor,donup kalıyor ekran. :?

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

Merhaba Arkadaşlar 1 Aydır Böyle Bir Çalışma İçerisindeyim Öncelikle Arkadaşa Emeği İçin Teşekkür Ederim. Lakin Böyle Ücretsiz Sitelerle Dönmüyor Bu İşler. Ben 1 Aydır Resim Upload ve Video Sitesi Kodluyorum. 1 Site Üzerinden Hem Video Hemde Resim Upload Etme Özelliği Olan Ve Resimde Her Hangi Bir Dosya Boyutu Sınırlaması Olmadan. Çalışmalarını Yapan Arkadaşlarımız Yüksek Çözünürlükte Paylaşım Yapabilmesi İçin. Hatta Domain,Hosting Alımı ve Kurulumu Çoktan Yapıldı Şuan Sadce Göze Böyle Yakışacak Güzel Bir Tasarım İçerisindeyim.

Arkadaşı Tekrar Tebrik Ederim Demekki Böyle Şeyleri Sadece Tek Ben Düşünmüyormuşum...
Resim
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen XTIMURX »

MiRaLaY yazdı:Merhaba Arkadaşlar 1 Aydır Böyle Bir Çalışma İçerisindeyim Öncelikle Arkadaşa Emeği İçin Teşekkür Ederim. Lakin Böyle Ücretsiz Sitelerle Dönmüyor Bu İşler. Ben 1 Aydır Resim Upload ve Video Sitesi Kodluyorum. 1 Site Üzerinden Hem Video Hemde Resim Upload Etme Özelliği Olan Ve Resimde Her Hangi Bir Dosya Boyutu Sınırlaması Olmadan. Çalışmalarını Yapan Arkadaşlarımız Yüksek Çözünürlükte Paylaşım Yapabilmesi İçin. Hatta Domain,Hosting Alımı ve Kurulumu Çoktan Yapıldı Şuan Sadce Göze Böyle Yakışacak Güzel Bir Tasarım İçerisindeyim.

Arkadaşı Tekrar Tebrik Ederim Demekki Böyle Şeyleri Sadece Tek Ben Düşünmüyormuşum...
Merhaba :)
Yorumun için teşekkürler.
Öncelikle şunu söyleyeyim. İnternette bu proje için oldukça uzun zamandır araştırma yaptık ancak canlı yayın yapan kaliteli video siteleri olarak livestream ve justin tv sitelerini bulduk. justin tv kapalı olduğu için elimizde sadece livestream kaldı ve onu kullandık. Bahsettiğimiz İKV TV http://www.livestream.com/istanbulkyametvaktitv üzerinden yayın yapmaktadır. Gördüğünüz gibi adres çok uzun olduğundan yönlendirme almak zorunda kaldık.
Ancak şöyle birşey var ki livestream adlı sitede premium hesap ile ücretsiz hesap arasında çok büyük bir fark yok :)

Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

XTIMURX yazdı:
MiRaLaY yazdı:Merhaba Arkadaşlar 1 Aydır Böyle Bir Çalışma İçerisindeyim Öncelikle Arkadaşa Emeği İçin Teşekkür Ederim. Lakin Böyle Ücretsiz Sitelerle Dönmüyor Bu İşler. Ben 1 Aydır Resim Upload ve Video Sitesi Kodluyorum. 1 Site Üzerinden Hem Video Hemde Resim Upload Etme Özelliği Olan Ve Resimde Her Hangi Bir Dosya Boyutu Sınırlaması Olmadan. Çalışmalarını Yapan Arkadaşlarımız Yüksek Çözünürlükte Paylaşım Yapabilmesi İçin. Hatta Domain,Hosting Alımı ve Kurulumu Çoktan Yapıldı Şuan Sadce Göze Böyle Yakışacak Güzel Bir Tasarım İçerisindeyim.

Merhaba :)
Yorumun için teşekkürler.
Öncelikle şunu söyleyeyim. İnternette bu proje için oldukça uzun zamandır araştırma yaptık ancak canlı yayın yapan kaliteli video siteleri olarak livestream ve justin tv sitelerini bulduk. justin tv kapalı olduğu için elimizde sadece livestream kaldı ve onu kullandık. Bahsettiğimiz İKV TV http://www.livestream.com/istanbulkyametvaktitv üzerinden yayın yapmaktadır. Gördüğünüz gibi adres çok uzun olduğundan yönlendirme almak zorunda kaldık.
Ancak şöyle birşey var ki livestream adlı sitede premium hesap ile ücretsiz hesap arasında çok büyük bir fark yok :)
Buna Karşılık Bende Diyorumki İşte Her Hangi Bir Firma / Kuruluş / Video / Foto Gibi weB Sayfalarından Link Yada Köprü Oluşturmadan, dan Kendi Depo Sistemi Olan Tüm Verileri Kendi Deposuna Kaydedip ve Böyle Yayın Yapan Bir WeB Sayfası Çok Az Kaldı. İnşallah Güzel Bir Adım Olur İKV Camiası İçin.

İyi Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
unsall1925
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen unsall1925 »

Artık ailecek bunu izliycez :D:D:D
Beyaz Köşk ogitr(beta car(ama hala 37 lvl))
LVL:37
TÜRÜ:SAVAŞÇI
KLAN:HENÜZ YOK
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Timur ellerinize sağlık.İlkleri bizler başarıyoruz. :)

Yeni projelerimizde yakında geliyor :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön