Talep Tarihi : 02.03.2011 19:14:27
Bildirim Tipi : Ceza İtiraz - Bilgilendirme
Sunucu : Sancak
Üyelik Tipi : Sobee
Karakter Adı : Edwardian
Yanıt :
Merhaba,
02.03.2011 15:12:46 tarihinde SÖYLE ve BÖLGE kanalından etmiş olduğunuz hakaret (KÜFÜR) sebebiile ceza uygulanmıştır..
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Adam dior öglen 15.12 de ettigim kufurden dolayı yemişim lan olm ben öglenleri işteyim nasılllllll kufur ediyimm amacınzzzzzzzzzz ne lan
Car hala susturuluk.
Car hala susturuluk.
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .
.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Hakkımızı yedirmeyecegizz.
.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Re: Car hala susturuluk.
Orada yazan tarih ve saat aslinda kontrol eden arkadasin yasagi verdigi tarih ve saati belirtiyor,. Yani diyelimki sen aksam 7 de küfür ettin ben $ikayette bulundum, ama ancak ertesi gün öglen 2 de kontrol edildi $ikayet, o kontrol ve cezanin verildigi saat öglen 2 itibari ile gecerli oluyor .
Stilla/Eugen/
Olsun ne farkeder ben bide bölgeden kufur ettigimi hiç hatırlamıyorm gören veya foto alan varsa koysunda görüyüm.Kerrmit yazdı:Orada yazan tarih ve saat aslinda kontrol eden arkadasin yasagi verdigi tarih ve saati belirtiyor,. Yani diyelimki sen aksam 7 de küfür ettin ben $ikayette bulundum, ama ancak ertesi gün öglen 2 de kontrol edildi $ikayet, o kontrol ve cezanin verildigi saat öglen 2 itibari ile gecerli oluyor .
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .
.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Foruma konu açınız gibi bir ibare yok sanırım. Buradan sana yapılacak en kral yardım, "desteğe mail at" cevabıdır.
O formda belirtilen tarih, cezanın verildiği tarihtir. Her oyuncu kendi karakteri ile yapmış olduğu eylemlerden sorumludur. Cezanın haksız olduğunu düşünüyorsan tekrar itiraz edebilirsin.
ΡΛЯΤΗЭИЮUS