Car hala susturuluk.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EdWaRDiaN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Car hala susturuluk.

Mesaj gönderen EdWaRDiaN »

Talep Tarihi : 02.03.2011 19:14:27

Bildirim Tipi : Ceza İtiraz - Bilgilendirme

Sunucu : Sancak

Üyelik Tipi : Sobee

Karakter Adı : Edwardian

Yanıt :
Merhaba,

02.03.2011 15:12:46 tarihinde SÖYLE ve BÖLGE kanalından etmiş olduğunuz hakaret (KÜFÜR) sebebiile ceza uygulanmıştır..

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Adam dior öglen 15.12 de ettigim kufurden dolayı yemişim lan olm ben öglenleri işteyim nasılllllll kufur ediyimm amacınzzzzzzzzzz ne lan
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Resim
Hakkımızı yedirmeyecegizz.
Kullanıcı avatarı
Kerrmit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Car hala susturuluk.

Mesaj gönderen Kerrmit »

Orada yazan tarih ve saat aslinda kontrol eden arkadasin yasagi verdigi tarih ve saati belirtiyor,. Yani diyelimki sen aksam 7 de küfür ettin ben $ikayette bulundum, ama ancak ertesi gün öglen 2 de kontrol edildi $ikayet, o kontrol ve cezanin verildigi saat öglen 2 itibari ile gecerli oluyor .
Stilla/Eugen/
Kullanıcı avatarı
EdWaRDiaN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EdWaRDiaN »

Kerrmit yazdı:Orada yazan tarih ve saat aslinda kontrol eden arkadasin yasagi verdigi tarih ve saati belirtiyor,. Yani diyelimki sen aksam 7 de küfür ettin ben $ikayette bulundum, ama ancak ertesi gün öglen 2 de kontrol edildi $ikayet, o kontrol ve cezanin verildigi saat öglen 2 itibari ile gecerli oluyor .
Olsun ne farkeder ben bide bölgeden kufur ettigimi hiç hatırlamıyorm gören veya foto alan varsa koysunda görüyüm.
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Resim
Hakkımızı yedirmeyecegizz.
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Parthenious »

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Foruma konu açınız gibi bir ibare yok sanırım. Buradan sana yapılacak en kral yardım, "desteğe mail at" cevabıdır.

O formda belirtilen tarih, cezanın verildiği tarihtir. Her oyuncu kendi karakteri ile yapmış olduğu eylemlerden sorumludur. Cezanın haksız olduğunu düşünüyorsan tekrar itiraz edebilirsin.
ΡΛЯΤΗЭИЮUS

“Genel Sohbet” sayfasına dön