''%60 şanş'' kelimedeki gizli anlam !...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ''%60 şanş'' kelimedeki gizli anlam !...

Mesaj gönderen Yakacef »

Senin bu kadar mutlu olmana ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Yorumlar :arrow: Yapabilirsiniz. :)

Abugubuagugu yazdı:Resim
Sarraf Şans Artırıcı (%60)

Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.

Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.

Resim 1 Gün 315 Akçe
Resim 1 Hafta 690 Akçe
Resim 1 Ay 1345 Akçe

Resim
Sarraf Şans Artırıcı (%30)

Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.

Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %30 artırır. Ayrıca %30 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %30 daha artmış olur.

Resim 1 Gün 175 Akçe
Resim 1 Hafta 385 Akçe
Resim 1 Ay 745 Akçe

YAĞMA ARTTIRICI:

Resim

Migrat Yağma Arttırıcı (%30/%10)

Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Migrat bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %10 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %30 artırır.
Bu %30 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %80 artar!

Şefin %10 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %10 = %60 artar!

Resim 1 Gün 205 Akçe
Resim 1 Hafta 450 Akçe
Resim 1 Ay 875 Akçe

Resim

Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%20)

Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Migrat bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %20 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!

Şefin %20 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %20 = %120 artar!

Resim 1 Gün 345 Akçe
Resim 1 Hafta 755 Akçe
Resim 1 Ay 1475 Akçe

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

EspanyoL yazdı:Selamunaleyküm arkadaşlar;
Bugün bende oyundaki bir çok arkadaşımın almış olduğu akçe aldım.Maden [sarraf] çekerken şansımın daha yüksek olmasını istedim.Arkadaşlar bu yazılanlar hakkında bir açıklık getireyim.Oyunda bu ürünü alıpta şikayetçi olan arkadaş çok.Arkadaşlar kelime anlamına bakılırsa sizler haklısınız çekerken bize %60 şans vercek anlamına geliyor.Ama açıklamasını okuduğumuzda bizim maden çekme olasılığımızın %60'ını alıp bizim maden çekme olasılığımızın üstüne ekliyor.Yani şansınız kötüyse benim gibi aldığınız şanş paketi hiç bir işinize
YARAMAZ :D
NE demek istediğini çok iyi anladım :D
aynı şekilde yağma yaparken pek bişey yürütemiyosanız migrat yağma artırıcıda alınca hiç bir işe yaramıyo dediğin gibi para tuzağı keşke almasaydım diyorum
Hırs

“Genel Sohbet” sayfasına dön