Senin bu kadar mutlu olmana ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler...
''%60 şanş'' kelimedeki gizli anlam !...
Re: ''%60 şanş'' kelimedeki gizli anlam !...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Re: ''%60 şanş'' kelimedeki gizli anlam !...
Yorumlar :arrow: Yapabilirsiniz. 
Abugubuagugu yazdı:Resim
Sarraf Şans Artırıcı (%60)
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
Resim 1 Gün 315 Akçe
Resim 1 Hafta 690 Akçe
Resim 1 Ay 1345 Akçe
Resim
Sarraf Şans Artırıcı (%30)
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %30 artırır. Ayrıca %30 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %30 daha artmış olur.
Resim 1 Gün 175 Akçe
Resim 1 Hafta 385 Akçe
Resim 1 Ay 745 Akçe
YAĞMA ARTTIRICI:
Resim
Migrat Yağma Arttırıcı (%30/%10)
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Migrat bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %10 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %30 artırır.
Bu %30 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %80 artar!
Şefin %10 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %10 = %60 artar!
Resim 1 Gün 205 Akçe
Resim 1 Hafta 450 Akçe
Resim 1 Ay 875 Akçe
Resim
Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%20)
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Migrat bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %20 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!
Şefin %20 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %20 = %120 artar!
Resim 1 Gün 345 Akçe
Resim 1 Hafta 755 Akçe
Resim 1 Ay 1475 Akçe
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Bugün bende oyundaki bir çok arkadaşımın almış olduğu akçe aldım.Maden [sarraf] çekerken şansımın daha yüksek olmasını istedim.Arkadaşlar bu yazılanlar hakkında bir açıklık getireyim.Oyunda bu ürünü alıpta şikayetçi olan arkadaş çok.Arkadaşlar kelime anlamına bakılırsa sizler haklısınız çekerken bize %60 şans vercek anlamına geliyor.Ama açıklamasını okuduğumuzda bizim maden çekme olasılığımızın %60'ını alıp bizim maden çekme olasılığımızın üstüne ekliyor.Yani şansınız kötüyse benim gibi aldığınız şanş paketi hiç bir işinize YARAMAZ
aynı şekilde yağma yaparken pek bişey yürütemiyosanız migrat yağma artırıcıda alınca hiç bir işe yaramıyo dediğin gibi para tuzağı keşke almasaydım diyorum
Hırs