Bugün bende oyundaki bir çok arkadaşımın almış olduğu akçe aldım.Maden [sarraf] çekerken şansımın daha yüksek olmasını istedim.Arkadaşlar bu yazılanlar hakkında bir açıklık getireyim.Oyunda bu ürünü alıpta şikayetçi olan arkadaş çok.Arkadaşlar kelime anlamına bakılırsa sizler haklısınız çekerken bize %60 şans vercek anlamına geliyor.Ama açıklamasını okuduğumuzda bizim maden çekme olasılığımızın %60'ını alıp bizim maden çekme olasılığımızın üstüne ekliyor.Yani şansınız kötüyse benim gibi aldığınız şanş paketi hiç bir işinize YARAMAZ
''%60 şanş'' kelimedeki gizli anlam !...
''%60 şanş'' kelimedeki gizli anlam !...
Selamunaleyküm arkadaşlar;
Bugün bende oyundaki bir çok arkadaşımın almış olduğu akçe aldım.Maden [sarraf] çekerken şansımın daha yüksek olmasını istedim.Arkadaşlar bu yazılanlar hakkında bir açıklık getireyim.Oyunda bu ürünü alıpta şikayetçi olan arkadaş çok.Arkadaşlar kelime anlamına bakılırsa sizler haklısınız çekerken bize %60 şans vercek anlamına geliyor.Ama açıklamasını okuduğumuzda bizim maden çekme olasılığımızın %60'ını alıp bizim maden çekme olasılığımızın üstüne ekliyor.Yani şansınız kötüyse benim gibi aldığınız şanş paketi hiç bir işinize YARAMAZ
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ''%60 şanş'' kelimedeki gizli anlam !...
bu paketin gerçekten işe yaradığını söyleyen arkadaşlarım var. bir gecede 8 mavi topaz çeken bir arkadaşım dahi var. bana kalırsa gerçekten yarıyor. buradan 3 gecede 3 mavi kaya üreten volkan abime selamlar.

- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
:!: :!:Rapid yazdı:bu paketin gerçekten işe yaradığını söyleyen arkadaşlarım var. bir gecede 8 mavi topaz çeken bir arkadaşım dahi var. bana kalırsa gerçekten yarıyor. buradan 3 gecede 3 mavi kaya üreten volkan abime selamlar.

:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

- Nirvanxruthless
- İri Fare Avcısı
bu paketin tek guzel yanı %60 ihtimalle çift torba düşmesi buda 2 ayrı topaz madenı cekmıs havası verıyor ve mavı cekme sansın artıyo olay bu ben sevdım 

Şans faktörü kişiden kişiye değişir.Arkadaşlar eğer çarınızda madenleri rahat çekebiliyorsanız yani ne biliyim 20 de 1 şansınız varsa hiç bu şans arttırıcıya bulaşmayın.Ben 150 tane topaz çektim karşılığında 0 mavi topaz çıktı.Yani anlıycağınız bu şanş arttırıcılar %80 oranlar PARA TUZAĞI ben size almayın derim çünkü ben ve oyun içi arkadaşlarımın %90'ında işe YARAMADI.. Gidin silahınızı yükseltin.Ben bu %60 şans arttırıcıyı alıpta para sıkıntısı çekmem diyenler sonradan benim gibi sıkıntı yaşamasın bilginize..
- justine
- FareAdam Düşmanı
Rapid yazdı:bu paketin gerçekten işe yaradığını söyleyen arkadaşlarım var. bir gecede 8 mavi topaz çeken bir arkadaşım dahi var. bana kalırsa gerçekten yarıyor. buradan 3 gecede 3 mavi kaya üreten volkan abime selamlar.
O kişi ben oluyorum ve arkadaşım haklı 14 mavi topaz çektim 4 gecede..Yani günlük ortalamaya vurursak geceleri saat 12 ve sabah güncellemesine kadar çektiğim 6 saatlik sürede 4 tane mavi topaz çekiyorum..paketten önce dediğini ben de yaşamıştım.. Sanırım devamlı aynı madeni çekme dirayetini gösterince saf çekme oranın artacaktır..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- kaan679050
- Cin Avcısı
vlla bu akçe alanlara sadece
[İçerik Silinmiştir]
Uygunsuz içerik. Forum hesabınız 1 günlüğüne kapatıyorum.
TATLISU
diyorum
:):) :twisted: :evil: :mrgreen:
[İçerik Silinmiştir]
Uygunsuz içerik. Forum hesabınız 1 günlüğüne kapatıyorum.
TATLISU
diyorum
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Bedr-in Aslanları
0 x 60 = 0
0'ın % 60'ı = SIFIR
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum
5 Migrat x Yüzde 60şans = SIFIR
0'ın % 60'ı = SIFIR

leones non capit muscas
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: <Estergon Ailesi>
CIZIK yazdı:0 x 60 = 0
0'ın % 60'ı = SIFIR
Patron sıfırıda tükettik -1, -2, -3, ..., -n :geek:
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
Bizim gibiler şans arttırıcıdan alınca ancak normal oyuncuların şanslarının çeyreğine ulaşıyoruzuLeMa yazdı:CIZIK yazdı:0 x 60 = 0
0'ın % 60'ı = SIFIR
Patron sıfırıda tükettik -1, -2, -3, ..., -n :geek:
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb