Akçenin Gelmesi İle Oyunda Oluşan Dengesizlikler..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mhmtozdmr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Akçenin Gelmesi İle Oyunda Oluşan Dengesizlikler..

Mesaj gönderen mhmtozdmr »

29'ken de 39'kende hiç bir zaman ikv oyuncuları gelen yenilikleri beğenmedi. Şimdi 49'kende bunlar devam ediyor. Arkadaşlar böyle diyiyoruzda oyunun oyuncuları gün gittikçe artıyor bunun hiçmi farkında değilsiniz? bu oyundaki üst yöneticiler nasıl isterseler öyle devam edecektir bunu ne ben ne sen ne de başka bir kişi değiştiremiyecektir. bu hep böyle oldu ve böyle devam ediyor. oyunu bırakmak hiç te kolay değil inan bırakabilseydim şimdi ben bırakmıştım. Oyunda günde belki onlarca veda yazısı görüyoruz ve bir sonraki sabah oyuncuyu oyunda görebiliyoruz
yada başka bir karektere geçmiş sadece kendini saklayıp oynayanları da görmüşsüzdür mutlaka. Demem o ki ikv oyuncuları bir kere kendileri ile bile samimi değil ki yönetime sözünü geçirsin.

Meselem sen yada başka bir kişi değil meselem kendinizi boşa yormayın
Elimizde var olanı en iyi nasıl kullanırım ona bakmalıyız...
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Akçenin Gelmesi İle Oyunda Oluşan Dengesizlikler..

Mesaj gönderen Felipemassa »

mhmtozdmr yazdı:29'ken de 39'kende hiç bir zaman ikv oyuncuları gelen yenilikleri beğenmedi. Şimdi 49'kende bunlar devam ediyor. Arkadaşlar böyle diyiyoruzda oyunun oyuncuları gün gittikçe artıyor bunun hiçmi farkında değilsiniz? bu oyundaki üst yöneticiler nasıl isterseler öyle devam edecektir bunu ne ben ne sen ne de başka bir kişi değiştiremiyecektir. bu hep böyle oldu ve böyle devam ediyor. oyunu bırakmak hiç te kolay değil inan bırakabilseydim şimdi ben bırakmıştım. Oyunda günde belki onlarca veda yazısı görüyoruz ve bir sonraki sabah oyuncuyu oyunda görebiliyoruz
yada başka bir karektere geçmiş sadece kendini saklayıp oynayanları da görmüşsüzdür mutlaka. Demem o ki ikv oyuncuları bir kere kendileri ile bile samimi değil ki yönetime sözünü geçirsin.

Meselem sen yada başka bir kişi değil meselem kendinizi boşa yormayın
Elimizde var olanı en iyi nasıl kullanırım ona bakmalıyız...
Şimdi aynı dilde konuşmaya başladık kardeşim.Söylediklerine harfi harfine katılıyorum.Biz burda kendimizi yoruyoruz ama adamlar ne isterse o oluyor(hoş ben oyunu bıraktım ama olsun foruma devam).Valla milleti bilmem ama ben oyunu bırakıyorum dedim ve pcmdende sildim.Zaten çarlarımı bilen biliyor.Oyuna başka çarla girmeyede hiç niyetim yok(4tane +45 varken).Ayrıca insanların ne kadar dürüst yada yalancı oldukları beni ilgilendirmez.Beni benim dürüstlüğüm ilgilendirir.Şunuda söylemek isterimki teşkilat sunucusu genel sohbet hakikaten çok fazla veda yazısı var.Her neyse lafı uzatmaya niyetim yok grup bölgelerinden sonra oyunu hakikaten bitirdiler.(maden güncellemesi haricinde ama maden güncellemesinede destek vermez olaydım. meğer kendilerine para kazanmak için zemin hazırlıyorlarmış madenlerden bile).Ayrıca dediğim gibi oyunu bırakmak o kadar zor değil.Ben belki defalarca bıraktım ve en azından 1 ay sonra oyuna döndüm ama 4senelik oyuncuydum ve dürüst olarak söylüyorum oyunu pcmden sildim ve kur dosyası fln onlarıda sildim.Ve gene dürüst olarak söylüyorumki yönetim ne zaman bu güncellemeyi kaldırır bende o zaman oyuna dönerim(yönetim bu güncellemeyi kaldırmayacağıma göre hiçbirzaman dönmiyeceğim demektir)...

“Genel Sohbet” sayfasına dön