1- Miğrat Sığınak sorunu artık millet hep Silah yükselmiş birilerini arıyorlar ve silahı yÜkselmemiş ejdersizler,şifacılar ve ejderliler artık aLınmıcak duruma geLdi. Bazıları Ucuz aL çokmu zor diyorlar ama Bazı oyuncuların durumu kötü oluyor ve bu akçeyi alamıyorlar.
2- Sunucu Dolu Sorunu ( Akçe DIşı) Evet bildiğimiz gibi Hafta sonları tatiller vb. günlerde sunucu akşama doğru malesef sunucu doluyor ve plussuzlar giremiyor . Plus diyorsunuz ama bazı insanların durumu iyi olmuyor ve plus alamıyorlar . Hemde Pluslu biri girince Plussuz düşüyor ve sunucu dolu olduğu için giremiyorlar. Mesela Ölüm Oyunu, Amansız Kıyım, Sancak Savaşı Vb. etkinliklere 5dk kala düşüyorlar ve giremiyorlar.. Buna Bir Çözüm buLun veya Sunucuları genişletin (EMİNÖNÜ özellikle) yoksa İKV birsürü oyuncu kaybedebilir..
Akçenin Gelmesi İle Oyunda Oluşan Dengesizlikler..
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

Re: Akçenin Gelmesi İle Oyunda Oluşan Dengesizlikler..
Tüh Genel EtkiLeşime Açıcaktım ama neyse 
GüNCeL..
GüNCeL..
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle haklısın özellikle de eminönü sunucusu dolup taşıyor. 
PIRASASAPI
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,XxxChesTeRxxX yazdı:1- Miğrat Sığınak sorunu artık millet hep Silah yükselmiş birilerini arıyorlar ve silahı yÜkselmemiş ejdersizler,şifacılar ve ejderliler artık aLınmıcak duruma geLdi. Bazıları Ucuz aL çokmu zor diyorlar ama Bazı oyuncuların durumu kötü oluyor ve bu akçeyi alamıyorlar.
2- Sunucu Dolu Sorunu ( Akçe DIşı) Evet bildiğimiz gibi Hafta sonları tatiller vb. günlerde sunucu akşama doğru malesef sunucu doluyor ve plussuzlar giremiyor . Plus diyorsunuz ama bazı insanların durumu iyi olmuyor ve plus alamıyorlar . Hemde Pluslu biri girince Plussuz düşüyor ve sunucu dolu olduğu için giremiyorlar. Mesela Ölüm Oyunu, Amansız Kıyım, Sancak Savaşı Vb. etkinliklere 5dk kala düşüyorlar ve giremiyorlar.. Buna Bir Çözüm buLun veya Sunucuları genişletin (EMİNÖNÜ özellikle) yoksa İKV birsürü oyuncu kaybedebilir..
Üzügünüm ama bu konuda bek katılamıcam çnkü silah hasarını yükselterek savaşcılar şikayette bulunuyorlardı girseler bile genellikle tek savaş griyordu şimdi ise 3 savaş 2 büyü 1 şifa gir yine kesersin o derece ve oyuncuların bir kısmı şundan şikayetçiydi üstümüzü dizemiyoruz madenler pahalı maden artırıcı ve migrat sığnak artırıcı bu yüzden geldi madenler ucuzlamaya bilir ama amaç o benim fikrime göre ben bir kaç dostumada sölemiştim akçe çemberlitaşdan önce gelcek diye kimse tabki kabullenmedi çembirlede gelirler diye yani oyunda 3 5 arkdşın varsa tanıdığın gir durma rahat rahat kesersiniz yanlış yazdığım bişe varsa affola amacım bilgilendirmek
İyiforumlar...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

Zaten ben Büyücümle giremiyorum Şifacımla 2 Yerede girebiliyorum . Evet savaşcılar için de çözm geldi ama pek savaşcılı girmiyoruz 
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Şu yorumuma katılanda olucaktır katılmayanda ama ben genede yazmak istedim.Ben her defasında söylediğim gibi şimdide söylüyorum güncellemeye karşı çıktığım zaman benim yorumlarıma hep olumsuz yorum yapıldı.Olumlu yorum yapanların hali belli hala oyundalar ve akçe alıyolar.Gelelim olumsuz yorum yapanlara.Bu olumsuz yorum yapanların bir kısmı şuan akçelerin pahalı olduğundan bağzıları ise düşüncelerinin değiştiğinden bahsediyor.İşte yönetim bu oyunu bırakmaların artması üzerine(inanmayan teşkilat genel sohbete girip baksın kaçtane veda yazısı var diye.) bloklanan çarlara af getirdi.Tahminimce(yanılıyor olabilirim sonuçta oyunu bıraktım) çarların üstleri yok belkide sadece şaheserleri kalmıştır.İşte yönetimde oyununu oynuyor; iki ters, bir düz...Son sözüm şudurki yönetimin oyunculara verdiği değeri görün.Bu güncelleme oyuncular düşünülerek değil cepleri düşünülerek verilmiştir.Bağzı arkadaşlar diyorlar sen bir kere bile plus almamşsın bedava oynuyorsun.Bende diyorumki doğru plus almadım çarlarımı emeğimle kastım 3tane 49 çar yapıp üstünü dizdim.Ama bu plus almayacağım anlamına gelmez.Ben derslerden dolayı yarıyılda almadım ama güncelleme gelmese 3aylık tatilde almayı düşünüyordum.Ayrıca ben almamış olabilirim ama ounu bırakmış tam 4 arkadaşımı oyuna geri döndürdüm ve 3ü plus aldı.Yani sayemde gene ceplerine para girdi.Neyse gelelim asıl konuya yönetim şuan olayı iyice paraya döktü ve oyuncuların biri gelir biri gider düşüncesiyle çarların bloklarını kaldırdı.Yönetimin size verdiği bu değeri görüpte oyuna devam eden arkadaşlara artık hiçbirşey söylemiyorum.Ama şu sözümü dikkate alın "Sonuçta bu bir oyun ne kalp kırmaya gerek var nede oyunda saatler harcamaya.Ayrıca oyunu bırakmak isteyen arkadaşlara söyleceğim şudurki bilgisayarınıza online değil normal bir oyun yükleyin ve ikvyi komple silin bilgisayarınızdan.İlk birkaç gün zor gelebilir ama sonra alışırsınız."...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

Pazar Günü Plusluların Oynama Günü Plussuz 0 .. :S Ya Şu Sunucuyu Genişletin beee :evil:
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

Boşuna uğraşma işlerine geleni yaparlar işlerine gelmeyeni yapmazlar bu yönetim böyle ne yapabilirsin...XxxChesTeRxxX yazdı:Pazar Günü Plusluların Oynama Günü Plussuz 0 .. :S Ya Şu Sunucuyu Genişletin beee :evil:
Herkes oyunun genişletilmesinden bahsedip duruyor ancak bu oyun nasıl genişler diye kimse kafa yormuyor.
Oyunun genişletilmesini isteyen arkadaşlar oyunun nasıl genişletildiklerinden haberleri var mı acaba?
Bir komut vererek oyun genişletilmez oyunun genişletilmesi için yönetimin elinde belli bir bütçe olması lazım bu bütçede tabiki biz değerli İKV camiasının almış olduğu Plus paketleri ve akçe gibi birkaç yarden sağlanmaktadır.
Bu oyunu oynayan bence muhakak bir plus paketi alabilecek durumdadır diye düşünüyorum. Alamayan kişler varsa bence bunlar ya küçük yaştaki kardeşlerimizdir yada sırf mühalefet olmak için oynayan arkadaşlarımızdır. Oyunumuzu çok daha güzel bir yerde görmek istiyorsak mutlaka her oyuncunun plusu olması lazım diye düşünüyorum yoksa oyun ilerlemez ancak geriler.
Bence plussuz oyuncuların kaybedilmesi oyunu küçültmez tam tersi daha da kaliteli bir oyun yapar.
Arkadaşlar...
İKV artık tanıtım aşamasında bir oyun değildir o zamanları çoktan arkasında bıraktı Lütfen bu tür yazılarla zamanımızı kaybetmiyelim.
Oyuna gerçekten değer veren arkadaşlarımızın İKV için acaba ne yapabilirim diye düşünmesi lazım. Aksi taktirde o kiş İKV yi seven bir kişi olduğunu düşünerek, İKV nin oyuncu kaybedeceğini söyleyerek, İKV ye sanki yardım ediyormuş gibi yazışmalarda bulunması çok anlamdışı bir yazıymış gibi gelir bana. Çünkü İKV HER GÜN BİR ADIM DAHA İLERİYE gidiyor.
Sloganımız bu olmalı daha güzel bir ve daha kaliteli bir İKV için hekes PLUS almalı.
Saygılarımla.
Oyunun genişletilmesini isteyen arkadaşlar oyunun nasıl genişletildiklerinden haberleri var mı acaba?
Bir komut vererek oyun genişletilmez oyunun genişletilmesi için yönetimin elinde belli bir bütçe olması lazım bu bütçede tabiki biz değerli İKV camiasının almış olduğu Plus paketleri ve akçe gibi birkaç yarden sağlanmaktadır.
Bu oyunu oynayan bence muhakak bir plus paketi alabilecek durumdadır diye düşünüyorum. Alamayan kişler varsa bence bunlar ya küçük yaştaki kardeşlerimizdir yada sırf mühalefet olmak için oynayan arkadaşlarımızdır. Oyunumuzu çok daha güzel bir yerde görmek istiyorsak mutlaka her oyuncunun plusu olması lazım diye düşünüyorum yoksa oyun ilerlemez ancak geriler.
Bence plussuz oyuncuların kaybedilmesi oyunu küçültmez tam tersi daha da kaliteli bir oyun yapar.
Arkadaşlar...
İKV artık tanıtım aşamasında bir oyun değildir o zamanları çoktan arkasında bıraktı Lütfen bu tür yazılarla zamanımızı kaybetmiyelim.
Oyuna gerçekten değer veren arkadaşlarımızın İKV için acaba ne yapabilirim diye düşünmesi lazım. Aksi taktirde o kiş İKV yi seven bir kişi olduğunu düşünerek, İKV nin oyuncu kaybedeceğini söyleyerek, İKV ye sanki yardım ediyormuş gibi yazışmalarda bulunması çok anlamdışı bir yazıymış gibi gelir bana. Çünkü İKV HER GÜN BİR ADIM DAHA İLERİYE gidiyor.
Sloganımız bu olmalı daha güzel bir ve daha kaliteli bir İKV için hekes PLUS almalı.
Saygılarımla.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

Daha kaç defa söyliyim bilemiyorum.Genel konuşmayın.Ben oyunun gelişmesini istemiyordumki daha üstüm yoktu(nadide mor itemlerden bahsediyorum.)Demişsin plussuzların bırakması oyunu kaliteli yapar.Sen biliyomusunki pluslu veya plussuz burda millet bi yerdede sohbet için oynuyor.1 plussuz oyunu bırakıyor oo arkadaşım bıraktı diye 5adam daha bırakıyorki bağzıları plus almışlardı.Vallahi artık aynı şeyleri söylemekten bıktım.Demişsin ikv hergün bir adım daha ileriye gidiyor.Sorarım sana şimdi bir anket yapsak 49lvller ilk geldiğindemi oyun daha güzeldi yoksa şimdimi oyun daha güzel.Herneyse konuyu dağıtmayayım.Diyorsunki orda burda oyuncu kaybedeceğini söyleyerekmi destek vercek ikvye.İkvye güncelleme içinmi destek verelim?Adamlar daha fazla para kazansın onlarca emek boşa gitsin diyemi destek verelim.Sen güncellemeye karşı çıkanlarında destek vermesi gibi saçma birşey anlamışsın anlaşılan.Son sözüm şudurki sen belki ikvye destek veriyor olabilirsin ama ikv seni takmıyor.(Kanıt bloklanan çarların açılmasıdır.İyi oyunlar iyi forumlar...)mhmtozdmr yazdı:Herkes oyunun genişletilmesinden bahsedip duruyor ancak bu oyun nasıl genişler diye kimse kafa yormuyor.
Arkadaşlar...
Saygılarımla.