**1. GELENEKSEL "LONCA TUĞRA" WS TURNUVASI**

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: **1. GELENEKSEL "LONCA TUĞRA" WS TURNUVASI**

Mesaj gönderen smyra »

Hayır benim anlamadığım eğer dediğin gibi bile olsa bundan sanane bundan kime ne ? namus bekçisimisiniz ben adamına göre adamım bunu siz anlayamazssınız azıcık item para görünce bitarafları kalkan zavallılarsınız..
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Orhanteber »

Yağmur git başka kapıda havla artık.. Birde "dediğiniz gibi olsa" değil öyle zaten.. Birazcık adamlık varsa konuyu kirletmezsin dedim ama.. Laf bile adam olana.. Birazcık item gördüm g*tm kalktı tamam mı? En azından helal mallarla böyle oldum.. Haksız bir kazancım yok Allah'a şükür.. Git başka konuları kirlet.. Bir tane daha turnuva varmış birazda orayı kirlet yeter burayı kirlettiğin.. Hadi naş naş..
Resim

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Biz neyle item dizdik ? boş boş ötme kanıt göster ama yok dimi kanıtınız olamazda zaten bana laf atıcağına dönde kendine bir bak nankör siz biyerlere gelebilmek için insanlara basamak muamelesi yaparsınız sonra istediğin oldu baktın item var para var işte böyle kötülersiniz adamlığı siz öğreninde ben öğrenirim nasılsa.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Orhanteber »

Smyra değersiz bir insansın seviyene düşmeye devam edemem artık.. Daha dur bir olay var onun içeriğini bir öğrenem senle o zaman görüşecez inşallah arkadaşda kanıtlar vardır o zaman sen bitersin işte.. Bundan sonra seni kaileye alıpda cevap bile vermem.. Havla havlayabildiğin kadar.. Meydan senin.. Kisss kisss kisss.. Hoşt hoşt..
Resim

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."
safran78
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen safran78 »

bu turnuva oyunda izlediğimiz kadarıyla alçak gönüllü dürsüt güçlü ve ERDEM içeren yardımsever savaşçılar arasından en iyisini seçmek için düzenlenmiştir. yani sonuçta kazanan dört dörtlük bir ikv oyuncusudur. :D
Kullanıcı avatarı
tugralarrr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tugralarrr »

smyra yazdı:oncelıkle ıyı bırseylerın olması senı neden rahatsız ettı onu anlamadım. ıkıncısı meyvelı agacı taslarlar dıye solemıs dedeler. ben sunu derım arkadaslar bu hepımız ıcın gecerlı, (Yıgıt gıgıtdır cınsıyetı fark etmez)YİĞİT OLALAN CIKSIN MEYDAN DÖVSÜN ÖKSÜZ OLAN DÖNSÜN ÖZÜNE SOVSUN...Bence saçma sen sevmediğin insanları davet etmiyeceğin için haksızlık olucak yani sevdiğin bi kaç kişiyi en iyi yapmak amaç burda enazından iyi olmasada herkese öyle göstermek.
***TuğRaxGaRaoGlan***
Xx SaNcaK xX
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Varsayımlarla konuşmakta tam sana yakışır bana bu oyunu neyzen öğretti ve asla hakkını ödeyemem o ne dese sesim çıkmaz saygım var senin gibi ekmek yediği kaba yapanlardan değilim insanına göre insanız nankör değiliz bu turnuva ile ilgili gerçekleri söyleyince kötü olduk dimi varsın kötü olayım öyle bilsinler hiç farketmez ama şuda bi gerçek bu bi oyun bunu kavrayamayan o beynin eminimki bu yazdıklarımdanda bişi çıkartamaz.
Kullanıcı avatarı
tugralarrr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

DERDIMIZ COK ANLATTIK BIRISINDEN FAYDA YOK, AGAÇ LAZIM MEYVE WERE KURUSUNDAN FAYDA YOK KURUYA BENZEYECEKSE YAŞINA TÜKÜREYİMMMMM!!!color]
***TuğRaxGaRaoGlan***
Xx SaNcaK xX
Kullanıcı avatarı
tugralarrr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BİN OKU HARF YAY İLE BİN OKU BİLMEYENE BIN HARF YETMEZ BİLENE BİN OKU
***TuğRaxGaRaoGlan***
Xx SaNcaK xX
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Haha çok komiksiniz ya daha düne kadar benden item dilenenlere bak adam olmuşlar :lol:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön