Konumuz Yeni Gelen Silah Yükseltme...
Konu ile İlgili Bizzat Düşüncelerimi Burada Sizlere Sunmak İsterim. Bilhassa Sizlerinde Konuya Katılarak Bu Sistemin AR-GE'sini Yapmaya Davet Ediyorum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Öncelikle Yanlış Olduğunu Düşündüğüm Bir Özellik...
Silahların Seçilen Efsunda Parladığı Söylenmekte ! (bknz. Aşağıdaki Linkler)
Şöyle Birşey Var Üzerimizi Full Max Hasar Dizmişsek Büyük İhtimalle Silahımızda Max Hasar Yükseltilmiş Olacak...
vb. Büyü(Buz) Kullanıyorsak Büyü(Buz) Hasarı Yükseltilmiş Olacak...
Neden Silahı Yükselttiğimizde Karşı Taraf Elimizdeki Silaha Bakara Karakterimizin Sivrilmiş Yönlerini, Karakterin Ağır Basan Saldırı Yeteneklerini Görsün ?
Ben Biriyle WS Atacak Olsam Adam Elimdeki Asit Hasarı Veren İtemi Görüp Direnç(Asit) İtemlerini Takmaz mı ?
BUNUN YERİNE; Sistemin Daha Kaliteli ve Daha Basit Çalışması Amacıyla;
*Elimizdeki Silahı Seçtik.
*Hangi Özelliği Yükseltmek İstiyorsak Onu Belirttik.
*Nasıl Parlamasını İstiyorsak (Renk-Şekil vb.) O Efsunu Seçtik.
BU SİSTEMİN GETİRECEKLERİ !...
1)Karakterlerin Tek-Düze Tip Şekil ve Uyumlu Hallerinden Kurtulmuş Olacağız.
2)Karakterimizin Özel Yönleri Hakkında Açık Vermeyeceğiz.
3)Yöneticilerin Dile Getirdiği ''Farklı Kombinasyonlar Uygulayın'' Sözü Somut Olarak Görsel Şekilde Bizlere Sunulmuş Olacak...(Mavi(Büyü Buz) Ecel Getiren,Yeşil(Direnç Zehir) Latif vb....Nasıl Parlayacağı Hakkında Örnekler Verilmiştir)
Sizlerinde Düşünceleriniz Varsa Çekinmeden Burada Bizlerle Paylaşabilirsiniz.
:idea: :idea: :idea:
Saygı ve Mantık Çerçevesi İçinde Olduğu Sürece Konuya ve Oyunu Geliştirme Sürecine Bir Nebzede Olsa Katkıda Bulunduğunuz İçin Teşekkürler :arrow:[/b]
Merhaba,
Benim de en sevmediğim yön bu.Erken davranmışsın.Bir şifacı kesmek için her seti dizmiş durumdayım.Ancak zilfallon halit nadide dişi şahesere çevirdiğimde gelen geçen ''Motorin'den düşen dişi niye yükselttin?'' diyor.Bu benim isteğim ancak ; karşı taraf neden benim hangi silahı yükselttiğimi biliyor?Düşünce çok güzel.Ayrı olarak sadece şaheserlere ait efekt modelleri de getirilmeli.Yoksa oyunda strateji kavramı tamamen bitiyor.
Evet,katılıyorum sana.Karşında yetenekleri OkO için ayarlanmış bir büyücü olduğunu düşün,15 puan büyü bozması var.Asana bakıyor ve buzları görüp zamanı ayarlayarak attığın her buz okunda büyü bozuyor.Kazanman imkansız olurdu.Çok şükür elektrik ile buz klan savaşında pek ayırt edilemiyor millet buz attığımda büyü bozuyor rahatım ben