Charımın Şifresi Kendi Kendine Değişti Lütfen Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
gorgoroth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Charımın Şifresi Kendi Kendine Değişti Lütfen Yardım

Mesaj gönderen gorgoroth »

Selamlar,

Arkadaşlar dün gece biraz şifacımı kastıktan sonra sabah okula gitmek amacıyla bilgisayarı kapadım ve okula gittim. Gelir gelmez her zamanki gibi İKV'ye girecektim fakat mynet üyeliğimin şifresinin yanlış olduğu hatasını aldım. Fakat bu olamazdı. Çünkü şifreyi benden başka kardeşim biliyor ve onun da aklı ermez böyle şeylere. Dedim şifreyi değiştireyim. Fakat üye olurken biraz gayri ciddi olduğum için verdiğim doğum gününü unutmuşum. Gerçek doğum günüm değil o yani. Şimdi oyun yöneticileri de yardım etmezse aldığım akçeler, plus paket, emekler hep boşa gidecek. Lütfen yardım edin. Yönetici arkadaşlarım, size eski şifreyi falan söylerim. İsterseniz akçe yüklediğim telefondan doğrulama da yapabiliriz. IP numarası falan her şeyi kontrol edebilirsiniz. Oyuna aylar sonra yeniden başladım ve verdiğim saatlerce emeğin boşa gidecek olması beni hayli üzüor. Lütfen yardım. DOğrulamak için istediğiniz her türlü bilgiyi vermeye hazırım.
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Charımın Şifresi Kendi Kendine Değişti Lütfen Yardım

Mesaj gönderen eLeaNoR »

Aynı şey benimde başıma geldi.Mynet'le hiç uğraşma derim.Bi mail yolladım cevabı hala yok (2 ay oldu).Ne olur ne olmaz "Caps Lock" tuşuna bir bak sen.
YalnızYolcu
gorgoroth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

eLeaNoR yazdı:Aynı şey benimde başıma geldi.Mynet'le hiç uğraşma derim.Bi mail yolladım cevabı hala yok (2 ay oldu).Ne olur ne olmaz "Caps Lock" tuşuna bir bak sen.
Kardeşim ne oldu geri alabildin mi üyeliğini ? Şu an çkok üzgünüm nasıl böyle bir şey olabilir ya ? Üye adını, şifreyi yazıyorum yolluyorum aynı sayfa geliyor ve altında güvenlik sorusu çıkıyor.
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Nevizade »

Merhaba,

Mynet müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor karakterinizi ancak o şekilde geri alabilirsiniz 0212 328 15 15 numarayı hafta içi mesai saatleri içerisinde arayıp durumunuzu anlatırsanız onlar kesin çözüm bulacaklardır.
Resim
gorgoroth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Nevizade yazdı:Merhaba,

Mynet müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor karakterinizi ancak o şekilde geri alabilirsiniz 0212 328 15 15 numarayı hafta içi mesai saatleri içerisinde arayıp durumunuzu anlatırsanız onlar kesin çözüm bulacaklardır.
4448000'ı arayın dior, aradım meşgul. Yarın da denerim artık.

Arkadaşlar bir kaç ek bilgi daha vereyim. Ben saat 11'e doğru İKV Dükkan'dan da giriş yapmıştım. Migrat artırıcının fiyatına bakmak için. Bir şey daha söyleyeyim: Kardeşim benim en eski karakterime girmek için 10 15 kez başka bir üyeliğe girmeyi denemiş. Bununla da bir alakası olabilir mi ?
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

gorgoroth yazdı:

Arkadaşlar bir kaç ek bilgi daha vereyim. Ben saat 11'e doğru İKV Dükkan'dan da giriş yapmıştım. Migrat artırıcının fiyatına bakmak için. Bir şey daha söyleyeyim: Kardeşim benim en eski karakterime girmek için 10 15 kez başka bir üyeliğe girmeyi denemiş. Bununla da bir alakası olabilir mi ?
Merhabalar,

Dükkan için giriş yaptığınzı sayfa fake sayfa olabilir.Dolayısıyla hesabınız çalınmış olabilir.Bu konuda destek almak için MYNET müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz.
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
gorgoroth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Fatih yazdı:
gorgoroth yazdı:

Merhabalar,

Dükkan için giriş yaptığınzı sayfa fake sayfa olabilir.Dolayısıyla hesabınız çalınmış olabilir.Bu konuda destek almak için MYNET müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz.
Hayır, fake değildi. Siteye telefondan girmiştim ve telefona da fake site atmak imkansız gibi bir şey. istanbuloyun.com'a girdim ve dükkan bölümünden bağlandım. Bilgisayarı taratttım ve sonuç: 0. Virüs falan da yok.
gorgoroth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Arkadaşlar flood oldu ama kusura bakmayın. Yarın arayacağım dediğiniz telefonu. Daha demin aradım, telesekreter çıkıyor ve xxx için 1'i yyy için 2'yi tuşlayın falan diyor. Ben hangisini tuşlayacağım ? İlk dediği şey erişilebilirlik için 444 8 000'ı arayın diyor. Ben de aradım fakat sürekli meşgul. Kısacası aradıktan sonra yönergelerden hangisini uygulayayım ?
Kullanıcı avatarı
Aybakan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Aybakan »

Zaten en az 1 adet plus paket yüklediysen çarına garanti geri alabilirsin ama hangi şekilde orası malumda en azından çarına kavuşursun mynet müşteri hizmetleri ile iletişime geçip derdini anlatırsan yardımcı olabilirler.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
gorgoroth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Aybakan yazdı:Zaten en az 1 adet plus paket yüklediysen çarına garanti geri alabilirsin ama hangi şekilde orası malumda en azından çarına kavuşursun mynet müşteri hizmetleri ile iletişime geçip derdini anlatırsan yardımcı olabilirler.
Teşekkür ederim. Böyle diyorsunuz, içim rahatlıyor :D Bir şekilde halledeceğiz artık...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön