Selamlar,
Arkadaşlar dün gece biraz şifacımı kastıktan sonra sabah okula gitmek amacıyla bilgisayarı kapadım ve okula gittim. Gelir gelmez her zamanki gibi İKV'ye girecektim fakat mynet üyeliğimin şifresinin yanlış olduğu hatasını aldım. Fakat bu olamazdı. Çünkü şifreyi benden başka kardeşim biliyor ve onun da aklı ermez böyle şeylere. Dedim şifreyi değiştireyim. Fakat üye olurken biraz gayri ciddi olduğum için verdiğim doğum gününü unutmuşum. Gerçek doğum günüm değil o yani. Şimdi oyun yöneticileri de yardım etmezse aldığım akçeler, plus paket, emekler hep boşa gidecek. Lütfen yardım edin. Yönetici arkadaşlarım, size eski şifreyi falan söylerim. İsterseniz akçe yüklediğim telefondan doğrulama da yapabiliriz. IP numarası falan her şeyi kontrol edebilirsiniz. Oyuna aylar sonra yeniden başladım ve verdiğim saatlerce emeğin boşa gidecek olması beni hayli üzüor. Lütfen yardım. DOğrulamak için istediğiniz her türlü bilgiyi vermeye hazırım.
Charımın Şifresi Kendi Kendine Değişti Lütfen Yardım
Re: Charımın Şifresi Kendi Kendine Değişti Lütfen Yardım
Aynı şey benimde başıma geldi.Mynet'le hiç uğraşma derim.Bi mail yolladım cevabı hala yok (2 ay oldu).Ne olur ne olmaz "Caps Lock" tuşuna bir bak sen.
YalnızYolcu
Kardeşim ne oldu geri alabildin mi üyeliğini ? Şu an çkok üzgünüm nasıl böyle bir şey olabilir ya ? Üye adını, şifreyi yazıyorum yolluyorum aynı sayfa geliyor ve altında güvenlik sorusu çıkıyor.eLeaNoR yazdı:Aynı şey benimde başıma geldi.Mynet'le hiç uğraşma derim.Bi mail yolladım cevabı hala yok (2 ay oldu).Ne olur ne olmaz "Caps Lock" tuşuna bir bak sen.
Merhaba,
Mynet müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor karakterinizi ancak o şekilde geri alabilirsiniz 0212 328 15 15 numarayı hafta içi mesai saatleri içerisinde arayıp durumunuzu anlatırsanız onlar kesin çözüm bulacaklardır.
Mynet müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor karakterinizi ancak o şekilde geri alabilirsiniz 0212 328 15 15 numarayı hafta içi mesai saatleri içerisinde arayıp durumunuzu anlatırsanız onlar kesin çözüm bulacaklardır.

4448000'ı arayın dior, aradım meşgul. Yarın da denerim artık.Nevizade yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar bir kaç ek bilgi daha vereyim. Ben saat 11'e doğru İKV Dükkan'dan da giriş yapmıştım. Migrat artırıcının fiyatına bakmak için. Bir şey daha söyleyeyim: Kardeşim benim en eski karakterime girmek için 10 15 kez başka bir üyeliğe girmeyi denemiş. Bununla da bir alakası olabilir mi ?
Merhabalar,gorgoroth yazdı:4448000'ı arayın dior, aradım meşgul. Yarın da denerim artık.Nevizade yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar bir kaç ek bilgi daha vereyim. Ben saat 11'e doğru İKV Dükkan'dan da giriş yapmıştım. Migrat artırıcının fiyatına bakmak için. Bir şey daha söyleyeyim: Kardeşim benim en eski karakterime girmek için 10 15 kez başka bir üyeliğe girmeyi denemiş. Bununla da bir alakası olabilir mi ?
Dükkan için giriş yaptığınzı sayfa fake sayfa olabilir.Dolayısıyla hesabınız çalınmış olabilir.Bu konuda destek almak için MYNET müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz.
Hayır, fake değildi. Siteye telefondan girmiştim ve telefona da fake site atmak imkansız gibi bir şey. istanbuloyun.com'a girdim ve dükkan bölümünden bağlandım. Bilgisayarı taratttım ve sonuç: 0. Virüs falan da yok.Fatih yazdı:Merhabalar,gorgoroth yazdı:4448000'ı arayın dior, aradım meşgul. Yarın da denerim artık.Nevizade yazdı:Merhaba,
Dükkan için giriş yaptığınzı sayfa fake sayfa olabilir.Dolayısıyla hesabınız çalınmış olabilir.Bu konuda destek almak için MYNET müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz.
Arkadaşlar flood oldu ama kusura bakmayın. Yarın arayacağım dediğiniz telefonu. Daha demin aradım, telesekreter çıkıyor ve xxx için 1'i yyy için 2'yi tuşlayın falan diyor. Ben hangisini tuşlayacağım ? İlk dediği şey erişilebilirlik için 444 8 000'ı arayın diyor. Ben de aradım fakat sürekli meşgul. Kısacası aradıktan sonra yönergelerden hangisini uygulayayım ?
Zaten en az 1 adet plus paket yüklediysen çarına garanti geri alabilirsin ama hangi şekilde orası malumda en azından çarına kavuşursun mynet müşteri hizmetleri ile iletişime geçip derdini anlatırsan yardımcı olabilirler.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
Teşekkür ederim. Böyle diyorsunuz, içim rahatlıyorAybakan yazdı:Zaten en az 1 adet plus paket yüklediysen çarına garanti geri alabilirsin ama hangi şekilde orası malumda en azından çarına kavuşursun mynet müşteri hizmetleri ile iletişime geçip derdini anlatırsan yardımcı olabilirler.