BeLLi aMa iYi YapMışıNVandervaart yazdı:StyLebLacK yazdı:3 seNe önCe oYunDa biziM arKadaşı KandırmıŞın beN yöneTiciYim die biziM MAL bebe de kanMış sana SilMiş hemeN çarını :mrgreen: :mrgreen:Vandervaart yazdı:Kral velediKendini nie bu kadar büyük görüon SANAL ALEM bebesi
Çok kasma bi oyun için bu kadar kendini
Hırsızlıkla yaptığın itemlerle övünmen daha toy olduğunu gösterir
Choosenx Loncasında yalnız olmadığın için çıkarmıolar seni.Mesela çıktın veya attılar hangi ADAM AKILLI Loncaya girebilcen Kolpasli,Hanedan,Son,Deathx.... gibi çapulculardan oluşmayan Loncaların hangisine girebilirsin
He diceksin sen kimsin
gerçi diyemezsin eskilerin çoğu bilir son 1-1,5 yılda oyuna ilgi göstermedim die oyunda meydanlarda yokum halimden de memnunum açıkçası.Çünkü oyun senin gibi seviyesizlerle doldu.
Uzun lafın kısası adam ol
Ben yapmadım demiorm 1-2 gün takıldım öle maksat eğlence) Ama hırsızlık adına bişey yapmadım yapmamda
) Ama çok pis yalan atarm
)
MeGaxMc (QMCERDEMQ) (WS) ChoosensxKaHiN(Kral)
- StyLebLacK
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: MeGaxMc (QMCERDEMQ) (WS) ChoosensxKaHiN(Kral)
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kime Ws teklif ettin bana mı yoksa ShooTa mı ? tam anlaşılmıyor ...Reverence yazdı:ben ediyorum şifa vs şifa gel bakalımBiLGeKaGaN yazdı:SHooT yazdı:Tebrık ederım kardesım aynen dedıgın gibi meranda bızı kımse yenemez
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor
Savaşçıda şifacı . Şifacı da savaşçı Keserim. Varsa aksini iddia eden ... Çıksın karşıma
/f ŞeRRuhh
/f ŞeRRuhhh
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
tabikide sana:) sözde kalıyorsun en iyiyim diye karşıma cık diyince kıvırıyorsun anca shoot hiç değilse dürüst adama meydan okuyunca altında kalmıyor karşılığını veriyor senin gibi oraya buraya kıvırmıyor;) akisini idda eden varsa cıksın yazmışsın cok sözde kalma gel aksini idda ediyorum cık karşıma...BiLGeKaGaN yazdı:Kime Ws teklif ettin bana mı yoksa ShooTa mı ? tam anlaşılmıyor ...Reverence yazdı:ben ediyorum şifa vs şifa gel bakalımBiLGeKaGaN yazdı:SHooT yazdı:Tebrık ederım kardesım aynen dedıgın gibi meranda bızı kımse yenemez
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
Savaşçıda şifacı . Şifacı da savaşçı Keserim. Varsa aksini iddia eden ... Çıksın karşıma
/f ŞeRRuhh
/f ŞeRRuhhh

- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
Reverence yazdı:tabikide sana:) sözde kalıyorsun en iyiyim diye karşıma cık diyince kıvırıyorsun anca shoot hiç değilse dürüst adama meydan okuyunca altında kalmıyor karşılığını veriyor senin gibi oraya buraya kıvırmıyor;) akisini idda eden varsa cıksın yazmışsın cok sözde kalma gel aksini idda ediyorum cık karşıma...BiLGeKaGaN yazdı:Kime Ws teklif ettin bana mı yoksa ShooTa mı ? tam anlaşılmıyor ...Reverence yazdı:ben ediyorum şifa vs şifa gel bakalımBiLGeKaGaN yazdı:SHooT yazdı:Tebrık ederım kardesım aynen dedıgın gibi meranda bızı kımse yenemez
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
/f ŞeRRuhh
/f ŞeRRuhhh
BEN şifaya karşı savaşçı . savaşçıya karşı şifacı demiştim .. SEN İSE ŞİFAYA KARŞI ŞİFA DİYOrsun .. okuma özrün mü var yoksa kastenmi bunu yapıyorsun anlamış deilim...
Ne Sevene Düşmanım
öylede olur farketmez... gel dediğim zaman yok ben sadece büyücü kullanıyorum falan filan diyip ağlıyorsun yine atmıyorsun ws:) hem savaşçıya şifacı şifacıya savaşçı ws atan savaşçıya savaşçı şifacıya şifacıda atar o konuda ayrım yapmaz;) ama istediğin gibi her türlü kıvırmicaksan atalım buyur gel...

Paran varsa her türlü atarım paran yoksa sie. goto park derim .))
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
aLBaYRaKxKRALL
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
oyuna gir ayrıntıları konuşalım .. ,Reverence yazdı:öylede olur farketmez... gel dediğim zaman yok ben sadece büyücü kullanıyorum falan filan diyip ağlıyorsun yine atmıyorsun ws:) hem savaşçıya şifacı şifacıya savaşçı ws atan savaşçıya savaşçı şifacıya şifacıda atar o konuda ayrım yapmaz;) ama istediğin gibi her türlü kıvırmicaksan atalım buyur gel...
/f ŞeRRuhh
Ne Sevene Düşmanım
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Büyücü kullanan benim Kamış !Reverence yazdı:öylede olur farketmez... gel dediğim zaman yok ben sadece büyücü kullanıyorum falan filan diyip ağlıyorsun yine atmıyorsun ws:) hem savaşçıya şifacı şifacıya savaşçı ws atan savaşçıya savaşçı şifacıya şifacıda atar o konuda ayrım yapmaz;) ama istediğin gibi her türlü kıvırmicaksan atalım buyur gel...
Bende senin tüm karakterlerine meydan okuyorum varmı ötesi ! Büyücüyüm, istedigin karakter ile çık karşıma ! Kıvırmak nasıl olurmuş görsün elalem !
ŞERRUH AKSAM 12 DE KRALL LA 100 M ATTIGI WS DE KRALL 70 CANLA KESTİ 2 . EL .. HAKEM O KİŞİ DEGİL BASKA KİSİ OLMASINI İSTİYORUM DİYEREK WS DEN KACTI ..
ADAM ASENA BEYLER DİKKAT EDİN
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
aLBaYRaKxKRALL
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
Hadi ordan . sivri ada da hakem şerruh olsun dedikten sonra uçakta şerruh olmasın diyen kimdi acaba :twisted:zaza00 yazdı:ŞERRUH AKSAM 12 DE KRALL LA 100 M ATTIGI WS DE KRALL 70 CANLA KESTİ 2 . EL .. HAKEM O KİŞİ DEGİL BASKA KİSİ OLMASINI İSTİYORUM DİYEREK WS DEN KACTI ..
70 canla felan kestiğin de yalan . öyle bir ws olmadı
Attığın iftiraların haddi hesabı yok !!!
Bugün bu iftiraların bir yenisini daha ekledin Basarılar ..
Ne Sevene Düşmanım