Öncelikle ben ve abiLerim hakkında Atıp Tutan adam budur ... degil karsımda 2 3 el almak 1 eL aLamadı . Bir Cok Kİşiyi kestim ama hepsi hala konusur , kısacası söyle bi özet gecelim Redsxgeo 3 KRAL 5 ,Thedonx 6 Kral 7(4 avans) Quake 2 Kral 5 Mechanize 1 Kral 5 kholxfaer 3 kral 5 Legoas 2 Kral 5 HERKES HADDİNİ BİLSİN. Bu fotolar mevcuttur istek üzerine atabilirim . .
Bu zaman kadar büyücü ve savaşcı kesmedigim adam kalmadı iddalı ws lerde.. meranın tek ws cisi varsa oda benim.. yakında yeni şifamı göreceksiniz.. belki yarın belki yarından da yakın .. ama sunu Herkes iyi bilsin Choosensxteam birileri birşey istedimi savaşcı büyücü şifacı kesilmez oLur .. İYİ FORUMLAR
1*0
2*0
3*0
4*0
5*0
Ve en cok sevdigim an beLes para geliyor
Umarım Bir Cok Kİşiye ders oLmustur. .
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Tebrık ederım kardesım aynen dedıgın gibi meranda bızı kımse yenemez
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor
Öncelikle tebrik ederim . Nihayetinde kazandın . Senin gibi küfür etmek , parayı vermemek yerine ben üzerime düşeni yaptım...
Kısa ve öz olarak belirtmek isterimki soyulma olayından sonra cöpe giden mor gözlügüm ve pantalonum geri gelmemiştir bunu sen dahil olmak üzere herkes iyi biliyor . Rütbeme bakarak mor gözlük cekebilecek kp ye sahip olmadığımda görülebilir . 35 lwl element gözlük ve sarı yücelen halit pantalon ile elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım .
Seni tebrik etmek istediğim bir konu daha var oda fırsatcılığın . Üzerimi tam dizmemişken fırsattan istifade ettin . Fakat sende biliyorsun ki üzerim tam iken seni Beowulfxlegolass ın hakemliğinde 5*0 , 5*2 , 5*3 gibi skorlarla yendim . Soyulduktan sonrada bu kadar oluyormuş...
Birde unutmadan bunuda paylaşayım... Ben ws yerinde beklerken Kral emde ne yapıyor acaba ? 2 tane solucan itemi tüm lonca kullanıyorlar bunu onlarca kez tekrarladım , buda kanıtı olsa gerek .
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
QMCERDEMQ yazdı:Birde unutmadan bunuda paylaşayım... Ben ws yerinde beklerken Kral emde ne yapıyor acaba ? 2 tane solucan itemi tüm lonca kullanıyorlar bunu onlarca kez tekrarladım , buda kanıtı olsa gerek .
QMCERDEMQ yazdı:Birde unutmadan bunuda paylaşayım... Ben ws yerinde beklerken Kral emde ne yapıyor acaba ? 2 tane solucan itemi tüm lonca kullanıyorlar bunu onlarca kez tekrarladım , buda kanıtı olsa gerek .