PulBiber yazdı:Bu resmen "Çok uzun yazmışsın okumadım ama haklısın abi"cilerden :mrgreen:izdirapgrafik yazdı:Dostum yanlış anladın sanırım.Kafalarına dank etmesi gerekenler bu sistemi beğenmeyip şikayet eden İKV oyuncularıdır.emrahok yazdı:Helal harbiden yazmışsın yöneticiler göründe kafanız dank etsin
F2P mevzusunu çok güzel anlatmışsın ızdırap, F2P'nin maksatı üyelign ucretsiz olması.
diğer oyunlar bunu en basında yapıyor. İKV bunu simdi yaptı.
öyle hadi yenilikler olsun demeyle olmuyor. Dükkandan alacağın her item sana güncelleme ve yenilik olarak dönecektir
çok mu bişey ? bu hayatta oyun sizi nereye getiriyo ne sağlıyo akçe alamayan da var resmen zengin fakir oyununa döndü hadi dedik plus u olmayan eziliyo kimse bişey demedi şimdi akçe geldi
F2P'nin maksatı üyelign ucretsiz olması.
diğer oyunlar bunu en basında yapıyor. İKV bunu simdi yaptı.
1 tane online para alınan oyun söyle
Dükkandan alacağın her item sana güncelleme ve yenilik olarak dönecektir
maden çok heveslisin ver bütün paranı senin gibi enayiler sayesinde bu oyun ayakta duruyo.
Rescuer yazdı:Akçe sistemini pek desteklemesem de güzel konulara dikkat çekmişsin, yiğidin hakkını vermek lazım...
Ellerine sağlık Umut, keyifle okudum...
parası olmayan adam oyunu oynasa kim bilir napacak ecel olanlar güçlüydü bide 2 kat yüklediler şimdi bunun sonuçları ne olacak?
1- sığnaklara silahı yükseltilenler alıncak
2- etkinliklere grublarda silahı yükseltilmiş olanlar alıncak
3-herkez silahı yükseltilenlerin kölesi olacak
bu böyledir bence yönetim bizle dalga geçiyo full azat set var 640 küsürlü bişeylerde vuruyo
gelsin adam 1 ejder le bunu 900 ler e çıkarır
yorum sizin...