ÖNERİ

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
xDESTANBEYx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ÖNERİ

Mesaj gönderen xDESTANBEYx »

Klana girecekseniz buzcu olun kasacaksanızda buzcu olun full bilge kağan cevriye bir takımla bir büyücü bir savaşçıya kaç vurur tahmin edebilirmisiniz.. Direk öldürebilir... Aynı şekilde yaratıklar içinde geçerlidir. Konsantrasyon ada 15 puan verin konsantrasyon açıp savaşçıya bu şekilde vurursanız garanti kritik olur ve garanti 10 binin üzerinde olur...

Buz şarjlı gözlükte cabası...
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: ÖNERİ

Mesaj gönderen GHOSEN »

xDESTANBEYx yazdı: Savaşçıyı Direk öldürebilir...

ŞAKA MISIN SEN YAAA ??? KİM KİMİ Direk Öldürüyor... :shock:

Sen 49'san Karşındaki Savaşçı 10 LwL'sa Direk Öldürürsn 8-)
Kullanıcı avatarı
xDESTANBEYx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xDESTANBEYx »

Ozaman sen "İYİ" görmedin, bişileri öğrende gel koçum tek vuruşta savaşçı kesmek imkansız değil ben kendimden biliyorum çok kestim 39 lwl lerde, bilmesek neyse...

49 sam 10 u direk öldürmem 49 uda direk öldürrüm, Neyse uzun uzun anlatmıym aklın ermez..
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

buz kririk ile 15 bin küsür vurmak ilginç geldi ateş çemberi ile vuramadım daha 15 bini neyse buz ile tek atılıyormuş

herhangi bir foto & video bir şey var mı elinde ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xllhayaletllx »

xDESTANBEYx yazdı:Ozaman sen "İYİ" görmedin, bişileri öğrende gel koçum tek vuruşta savaşçı kesmek imkansız değil ben kendimden biliyorum çok kestim 39 lwl lerde, bilmesek neyse...

49 sam 10 u direk öldürmem 49 uda direk öldürrüm, Neyse uzun uzun anlatmıym aklın ermez..
ben fuLUmde en fazla 40 cana inyor:))
HaYaLeT BaTaN GünEş..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

dırenc + kons varsa 10 bının uzerını cıkarsın ama savascının canı 16k
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

saçmalama ateş çemberiyle ben en fazla 11 bin çaktım buz ile nasıl 15 bin çakıcaksın?
Ottomanxölümsüz anısına
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

xDESTANBEYx yazdı:Ozaman sen "İYİ" görmedin, bişileri öğrende gel koçum tek vuruşta savaşçı kesmek imkansız değil ben kendimden biliyorum çok kestim 39 lwl lerde, bilmesek neyse...

Aklın Ermez Diyor Embesil :lol: Ya Böyle IQ Seviyesi -130'lukları Alıyorlar Sonra Hesap Kitap Bilmeden, Bol Keseden Sallıyor Birde Benim Gibi Kaç Senelik Oyuncuya Afta Tafra Atıyor YAZIK ! ! ! Neyse Abisi Bir Gün Sende Öğrenirsin :)
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen melodrama44 »

xDESTANBEYx yazdı:Klana girecekseniz buzcu olun kasacaksanızda buzcu olun full bilge kağan cevriye bir takımla bir büyücü bir savaşçıya kaç vurur tahmin edebilirmisiniz.. Direk öldürebilir... Aynı şekilde yaratıklar içinde geçerlidir. Konsantrasyon ada 15 puan verin konsantrasyon açıp savaşçıya bu şekilde vurursanız garanti kritik olur ve garanti 10 binin üzerinde olur...

ÜArünüz full bilge cevriye olsa direnç atıp konstrasyon açıp bir savaşçıya vursanız en fazla 7 bin vurursunuz.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

melodrama44 yazdı:
xDESTANBEYx yazdı:Klana girecekseniz buzcu olun kasacaksanızda buzcu olun full bilge kağan cevriye bir takımla bir büyücü bir savaşçıya kaç vurur tahmin edebilirmisiniz.. Direk öldürebilir... Aynı şekilde yaratıklar içinde geçerlidir. Konsantrasyon ada 15 puan verin konsantrasyon açıp savaşçıya bu şekilde vurursanız garanti kritik olur ve garanti 10 binin üzerinde olur...

ÜArünüz full bilge cevriye olsa direnç atıp konstrasyon açıp bir savaşçıya vursanız en fazla 7 bin vurursunuz.
7 bınden fazla vurursun denedım 10k nın ustune kadar cıkıyor
ve ustun cevrıye olmasada krtık vuruyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''

“Büyücü” sayfasına dön