Klana girecekseniz buzcu olun kasacaksanızda buzcu olun full bilge kağan cevriye bir takımla bir büyücü bir savaşçıya kaç vurur tahmin edebilirmisiniz.. Direk öldürebilir... Aynı şekilde yaratıklar içinde geçerlidir. Konsantrasyon ada 15 puan verin konsantrasyon açıp savaşçıya bu şekilde vurursanız garanti kritik olur ve garanti 10 binin üzerinde olur...
Buz şarjlı gözlükte cabası...
ÖNERİ
- xDESTANBEYx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ÖNERİ
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
- xDESTANBEYx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: ÖNERİ
Ozaman sen "İYİ" görmedin, bişileri öğrende gel koçum tek vuruşta savaşçı kesmek imkansız değil ben kendimden biliyorum çok kestim 39 lwl lerde, bilmesek neyse...
49 sam 10 u direk öldürmem 49 uda direk öldürrüm, Neyse uzun uzun anlatmıym aklın ermez..
49 sam 10 u direk öldürmem 49 uda direk öldürrüm, Neyse uzun uzun anlatmıym aklın ermez..
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
buz kririk ile 15 bin küsür vurmak ilginç geldi ateş çemberi ile vuramadım daha 15 bini neyse buz ile tek atılıyormuş
herhangi bir foto & video bir şey var mı elinde ?
herhangi bir foto & video bir şey var mı elinde ?
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
ben fuLUmde en fazla 40 cana inyor:))xDESTANBEYx yazdı:Ozaman sen "İYİ" görmedin, bişileri öğrende gel koçum tek vuruşta savaşçı kesmek imkansız değil ben kendimden biliyorum çok kestim 39 lwl lerde, bilmesek neyse...
HaYaLeT BaTaN GünEş..
dırenc + kons varsa 10 bının uzerını cıkarsın ama savascının canı 16k
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
saçmalama ateş çemberiyle ben en fazla 11 bin çaktım buz ile nasıl 15 bin çakıcaksın?
Ottomanxölümsüz anısına
xDESTANBEYx yazdı:Ozaman sen "İYİ" görmedin, bişileri öğrende gel koçum tek vuruşta savaşçı kesmek imkansız değil ben kendimden biliyorum çok kestim 39 lwl lerde, bilmesek neyse...
Aklın Ermez Diyor Embesil :lol: Ya Böyle IQ Seviyesi -130'lukları Alıyorlar Sonra Hesap Kitap Bilmeden, Bol Keseden Sallıyor Birde Benim Gibi Kaç Senelik Oyuncuya Afta Tafra Atıyor YAZIK ! ! ! Neyse Abisi Bir Gün Sende Öğrenirsin
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
ÜArünüz full bilge cevriye olsa direnç atıp konstrasyon açıp bir savaşçıya vursanız en fazla 7 bin vurursunuz.xDESTANBEYx yazdı:Klana girecekseniz buzcu olun kasacaksanızda buzcu olun full bilge kağan cevriye bir takımla bir büyücü bir savaşçıya kaç vurur tahmin edebilirmisiniz.. Direk öldürebilir... Aynı şekilde yaratıklar içinde geçerlidir. Konsantrasyon ada 15 puan verin konsantrasyon açıp savaşçıya bu şekilde vurursanız garanti kritik olur ve garanti 10 binin üzerinde olur...
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
7 bınden fazla vurursun denedım 10k nın ustune kadar cıkıyormelodrama44 yazdı:ÜArünüz full bilge cevriye olsa direnç atıp konstrasyon açıp bir savaşçıya vursanız en fazla 7 bin vurursunuz.xDESTANBEYx yazdı:Klana girecekseniz buzcu olun kasacaksanızda buzcu olun full bilge kağan cevriye bir takımla bir büyücü bir savaşçıya kaç vurur tahmin edebilirmisiniz.. Direk öldürebilir... Aynı şekilde yaratıklar içinde geçerlidir. Konsantrasyon ada 15 puan verin konsantrasyon açıp savaşçıya bu şekilde vurursanız garanti kritik olur ve garanti 10 binin üzerinde olur...
ve ustun cevrıye olmasada krtık vuruyor
handanın ölümü