Bİ GERÇEKTE SOYULMADIĞIMIZ KALMIŞTI ODA OLDU BRAVO YÖNETİM!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TheSoundOfDeath
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Bİ GERÇEKTE SOYULMADIĞIMIZ KALMIŞTI ODA OLDU BRAVO YÖNETİM!!

Mesaj gönderen TheSoundOfDeath »

Dün 2500 akçe için 25 tl lik mesajı gönderdim.kabul etme mesajıda geldi ONAY yazıp yolladım ancak kod bana gelmedi!! aveadan mesaj geldi daha sonra deneyin,yapılamadı diye mesaj geldi ancak oda ne para gitmiş varmı bole bişi yaa!! yönetime sorduk para kesilmemiştir dedi aveayı aradık hattınızdan para kesilmiştir dedi . Varmı bole bişiii . al parayı yollama kodu ohh ne güzel yönetim lütfen ilgilenin artık.alın fotolarıResim Resim Resim biraz bulanık ben size soleyem ne yazdıgını: 1.de klasik onay yazıp atmanı istiyor---2.de aveadan istemiş oldugunuz servise su anda ulasilamamaktadir.lutfen daha sonra tekrar deneyiniz---3.de avea mobil odeme isleminiz gercekleştirilemedi.lutfen daha sonra tekrar deneyeniz . diyor ortada kod yok para gitti yönetim uyumaa!!!!!
Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Bİ GERÇEKTE SOYULMADIĞIMIZ KALMIŞTI ODA OLDU BRAVO YÖNETİM!!

Mesaj gönderen Lathander »

Avea'dan ücret kesildiğine dair bir teyit alabilir miyiz?

Sobee olarak asla bir oyuncumuzun mağdur olmasını istemeyiz.

Eğer destek'e başvurmamışsanız, lütfen GSM numaranızı da bildirerek durumu özetleyen ve ücret kesildiğini gösterir herhangi bir şeyi bize iletin.

NOT: ücretin kesilip kesilmediği hakkında Avea Online İşlem Merkezi'nden bilgi alabilirsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Afterlife »

Lathander yazdı:Avea'dan ücret kesildiğine dair bir teyit alabilir miyiz?

Eğer destek'e başvurmamışsanız, lütfen GSM numaranızı da bildirerek durumu özetleyen ve ücret kesildiğini gösterir herhangi bir şeyi bize iletin.

NOT: ücretin kesilip kesilmediği hakkında Avea Online İşlem Merkezi'nden bilgi alabilirsiniz.

Aynı Sorunu Yaşayan Arkadaşlarım Var..!

Sırf 4 Tl Gitti Mesaj Atıyorum Cevap Gelmiyor Satın Almak İstediğiniz Paket'i Almak İçin Evet veya Onay Yazın Die 4 Tl Gitti Sadece Mobil Ödemeye Ama Tık Yok..!
Kullanıcı avatarı
Esvedibihak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Esvedibihak »

Merhabalar Afterlife,

Yaşadığınız sorun bazı operatörlerin kullanıcılarına tanıdığı kredi kontörleri mobil ödemelerde hesaba katmamasından kaynaklanan bir durumdur.

Çözüm; Akçe alımlarınızda eksiye geçen kredi kontörlerinizi hesaba katmadan mevcut bakiyeniz ile ödeme yapmanızdır.

Sorunun devamı halinde Destek Formu üzerinden Destek takımı ile iletişime geçebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Afterlife »

Esvedibihak yazdı:Merhabalar Afterlife,

Yaşadığınız sorun bazı operatörlerin kullanıcılarına tanıdığı kredi kontörleri mobil ödemelerde hesaba katmamasından kaynaklanan bir durumdur.

Çözüm; Akçe alımlarınızda eksiye geçen kredi kontörlerinizi hesaba katmadan mevcut bakiyeniz ile ödeme yapmanızdır.

Sorunun devamı halinde Destek Formu üzerinden Destek takımı ile iletişime geçebilirsiniz.
Siz Yanlış Anlıyorsunuz Her Yazdığımı
Diyorumki..!

4 Defa Mesaj Gönderdim İkv500 Yazdım 7979'a Gönderdim Cevap Gelmedi Sanırım Yoğunlkdan Olsa Gerek..:!
Uzun Bi Süre Sonra Cevap Geldi Sonra Evet Yazdım Onayladım Gene Cevap Yok Bi Mesaj Daha Geldi Onayla Diye Onay Yazdım Gönderdim ık Yok Giden 4 Tl Ye Oldu Sadece Mobil Ödemeye .. ;)

İkv Desteğe Yazmayı Düşünmüyorum..!
Dicekleri Basit
Yoğunlukdan Yaşanan Bi Problem Bizimle Alakalı Değil Dicekler :lol:
Kısacası 4 Tl Gitti Geçmiş Olsun Dicekler :D
Arkadaşlar İlse Bir Bardak Su Vericekler :P
Kullanıcı avatarı
burgazli39
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen burgazli39 »

yaw destek takımına gönderin diyorsunuzda destek takımı ilgilenmiyorki eğer yetersiz sayıda mod warsa mod alın sırf bu iş için yazık Türk oyunu diye oynuyoruz milletin düştüğü duruma bak :(
ResimResim

HeLLsAnGeL-Ehlidirayet
oyundan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen oyundan »

Avea'dan ücret kesildiğine dair bir teyit alabilir miyiz?

SAYIN lathander bir teyiti 4441500 arayarak telefon numaramı vererek bulabiliriniz ben desteğe mesajımı size gönderdimm avea yı arayıp 01.03.2011 tarihinde 12:30 civarında telefon numaramı verip hattımdan bir kontör düşüp olup olmadığımı öğrenebilirsiniz ben avea ile bizzat iletişime geçtim ve teyit alındı.telefon numaramı desteğe gönderdim aveayı arayarak verdiğim tarihte hattımda 25 tl düşüşş yaşansığını grebilirsiniz ben 3 gündür bu işle uğraşıyorum beni mağdur ediyorsunuz bu sorunu bir tek yaşayan ben değilim desteğinize 1 mesaj atttımmı zaten 24 saatte bir cevap geliyor

GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM
oyundan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen oyundan »

ben soutofdeat
mhmtozdmr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mhmtozdmr »

merhaba bende böyle bir durumla karşılaştım ancak benim kontürümün gitmesinin sebebi hattımın mobil ödemelere kapalı olmasıydı. müşteri hizmetlerini aradım hatımın mobil ödemelere açılmasını istedim ve açtılar. şimdigayet güzel bir şekilde alabiliyorum akçelerimi.

Birde mağdur olan arkadaşlar yönetime yüklenmek yerine müşteri hizmetlerini arayıp sorunun ne olduğunu öğrenebilirler.
emrahok
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen emrahok »

Aradaşlar işte farkında değilmisiniz işte yönetimden bu kadar iş çıkar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön