Akçe Sistemi hakkında görüşlerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gurununir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Akçe Sistemi hakkında görüşlerim

Mesaj gönderen gurununir »

Arkadaşlar yorumları okudum birçok kişinin yorumunu doğru buldum fakat şimdi oyuncuların %60 ı silah yükseltirse %50 si diyer akçe ile alınan şeyleri alırsa e diyer oyuncular akçe alamıyacak oyuncular ne yapacaklar ezik ezik durcaklar adamlar gelcek takır takır vurcak akçe alamayan ise ole baka durcak.Akçe satılmamalı akçeyi kazanmak lazım yoksa baya dengesizlik olcak karakterler arasında deyil oyuncular arası
[table][td]Her yerde aktif bir İKV oyuncusu...[/td]
[tr][td]İKV Hayran Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]İKV Video Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]ikvonline'ın katkılarıyla...[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

seagle yazdı:
gurununir yazdı:Evet akçe sistemi geldi kimi oyuncu sevindi kimi oyuncular ise buna ağır tepkiler verdi.Ağır tepki verenlerde aslında oldukça haklılar çünkü her oyuncu oyuna para verebilecek durumda deyil.Bu hem yaşla ilgili hemde para sorunları ile ilgili
Bence akçe sistemi güzel fakat akçeyi satın alma işi çok saçma geldi bana.Akçeyi bence para ile deyil de hakkederek almak daha mantıklı çünkü akçe ile daha özel şeyler yapılıyor örnek akçe nasıl hakkedilir hydra kesilecek kesilirken yardım eden her oyuncuya 20 akçe gibi hediye benzeri şekilde verilse.Daha başka örnek grup bölgelerinde boss yaratık kesilirken en çok hiddet yarata bilen veya grup u kurtaran oyuncuya akçe kazanır...Ölüm oyununda 1. olan oyuncuya 1.000 akçe verilir 2. olan a 500 gibi...Bence bu daha adil ve daha mantıklı çünkü akçe özel bir şey olduğundan satın alınması çok saçma.Kazanma sisteminde başka örneklerde vermek kolay klan muhafızlarından da buluna bilir.Yada boss yaratık kesince tabi belli bir seviye sınırı olacak.
Bence dediklerim gayet mantıklı üstünde küçük değiştirmeler yapılarak kullanılır
(GM)ler (DEV)ler lütfen iyi düşünün yoksa oyunda baya kayıp olacak ben gözlem yaptım...

Kazanç düşünmeyin oyuncuların isyanına kulak verin tabi hepsine zaten hepsine yetişemezsiniz...

Saygılarımla...
Arkadaşın yorumuna katılıyorum ... PARA vericek durumu OLmıyan oyunu oynıyamaz oyyunu oynıyanların yarısı PC leri var yarısı interneten ...

nEWYSE bu saçma oldu... bunu boş verelim 2. si

OYUN PARALI DEİL... Akçe paralı paran varsa yükle yoksa yükleme bu kadar basit...

ZORUNLU birşey deil...

SÖZÜM sana değil AMA biraz BİLİNÇLİ konu açalım çoğu ejderli büyü yapmış bile.. + basma işini...

BU IKV oyunu ve yöneticler kendi ticariyetnede döküyor bizlere iyi vakit geçirmeyide sağlıyor ... tmm bazı kızıldcak durumları var GM REHANIN bu iksiri alan herkez e pin kullanablecek deyip vermemesini olumsuz karşıladım...

AMA ondan başka hatalarını olmadığı yönündeyim...

Akçe sistemine olumlu bakıyorum...

KONU açmışın iyi veya kötü eleştirilere AÇIK olmalı..

Kötü eleştirdim AMA bu bir YORUM. ;) ve fikrim ;)

İYİ FORUMLAR...

"OYUN PARALI DEİL... Akçe paralı paran varsa yükle yoksa yükleme bu kadar basit...
ZORUNLU birşey deil..." demişsin ama oyuna 6 sene emek veren insanları düşünmemişsin, en iyisi olmak için gece ggündüz maden çekenleri yada GBlere gece gündüz girip nadide alamayanları göz önünde bulundurmamışsın kardeşim
GBlerinden 800 madalya alıyorum sadece 1 zırhım var, biride 2 girişte 3 zırh düşürüyor ve sonra yönetim bana diyor ki sen para ver BELKİ zırh düşer...

"SÖZÜM sana değil AMA biraz BİLİNÇLİ konu açalım çoğu ejderli büyü yapmış bile.. + basma işini..." demişsin, insnaların bu sisteme karşı olmaları +basmayacakları anlamına gelmez buraya yazılanlarda senin söylediğin gibi sadece birer eleştiridir, + basma işini yapmak zorunda hisseder kişi kendini oyundan kopmamak için, yığınlarca madalyası olan insanlara aakçe verilmesi çok daha mantıklı olabilirdi...

"BU IKV oyunu ve yöneticler kendi ticariyetnede döküyor bizlere iyi vakit geçirmeyide sağlıyor ... " son olarak bu cümlene eleştiri yapacağım kusura bakma, gerçekten sadece iyi vakit geçirmemiz için mi yapılıyor dersin ?? en başta emeğe saygıyı akalar altına almayacaksın arkadaş, benm BETA çarım yok fakat isim değiştirme olayına bile rezillik olarak baktım hep isim değiştirilir ama büyüklü küçüklü yazdırmaları saçma, oyuna ilk başlayanlara haksızlıktır,

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen andomeda1907 »

Söylediklerinde sonuna kadar haklısın akçe sistemi şu anki haliyle BERBAT oyunu paraya döktüler diğer oyunlardan ne farkı kaldı söyleyin artı basma ben nefret ederim bu oyunu oynayanların yüzde 60'ı yada daha az 18 yaş altı durumu olmayıpta emeğiyle oynayan var yaşı yüzüden akçe satın alamayacak var.Oyunda farklılık oluştu ve bu farklılığı kimin yaptığınıda herkes biliyor.Oyunda akçe kazanılırsa daha iyi daha mantıklı olur akçe kazanılıcak özel bir bölge olabilir grup bölgesi gibi sadece kazanç sağlamak istiyorsunuz oyuncuları düşündüğünüz yok...
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
Kullanıcı avatarı
gurununir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen gurununir »