Evet akçe sistemi geldi kimi oyuncu sevindi kimi oyuncular ise buna ağır tepkiler verdi.Ağır tepki verenlerde aslında oldukça haklılar çünkü her oyuncu oyuna para verebilecek durumda deyil.Bu hem yaşla ilgili hemde para sorunları ile ilgili
Bence akçe sistemi güzel fakat akçeyi satın alma işi çok saçma geldi bana.Akçeyi bence para ile deyil de hakkederek almak daha mantıklı çünkü akçe ile daha özel şeyler yapılıyor örnek akçe nasıl hakkedilir hydra kesilecek kesilirken yardım eden her oyuncuya 20 akçe gibi hediye benzeri şekilde verilse.Daha başka örnek grup bölgelerinde boss yaratık kesilirken en çok hiddet yarata bilen veya grup u kurtaran oyuncuya akçe kazanır...Ölüm oyununda 1. olan oyuncuya 1.000 akçe verilir 2. olan a 500 gibi...Bence bu daha adil ve daha mantıklı çünkü akçe özel bir şey olduğundan satın alınması çok saçma.Kazanma sisteminde başka örneklerde vermek kolay klan muhafızlarından da buluna bilir.Yada boss yaratık kesince tabi belli bir seviye sınırı olacak.
Bence dediklerim gayet mantıklı üstünde küçük değiştirmeler yapılarak kullanılır
(GM)ler (DEV)ler lütfen iyi düşünün yoksa oyunda baya kayıp olacak ben gözlem yaptım...
Kazanç düşünmeyin oyuncuların isyanına kulak verin tabi hepsine zaten hepsine yetişemezsiniz...
Saygılarımla...
Akçe Sistemi hakkında görüşlerim
Akçe Sistemi hakkında görüşlerim
[table][td]Her yerde aktif bir İKV oyuncusu...[/td]
[tr][td]İKV Hayran Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]İKV Video Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]ikvonline'ın katkılarıyla...[/td][/tr][/table]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
Re: Akçe Sistemi hakkında görüşlerim
Sen öyle san dostum 
[table][td]Her yerde aktif bir İKV oyuncusu...[/td]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Arkadaşın yorumuna katılıyorum ... PARA vericek durumu OLmıyan oyunu oynıyamaz oyyunu oynıyanların yarısı PC leri var yarısı interneten ...gurununir yazdı:Evet akçe sistemi geldi kimi oyuncu sevindi kimi oyuncular ise buna ağır tepkiler verdi.Ağır tepki verenlerde aslında oldukça haklılar çünkü her oyuncu oyuna para verebilecek durumda deyil.Bu hem yaşla ilgili hemde para sorunları ile ilgili
Bence akçe sistemi güzel fakat akçeyi satın alma işi çok saçma geldi bana.Akçeyi bence para ile deyil de hakkederek almak daha mantıklı çünkü akçe ile daha özel şeyler yapılıyor örnek akçe nasıl hakkedilir hydra kesilecek kesilirken yardım eden her oyuncuya 20 akçe gibi hediye benzeri şekilde verilse.Daha başka örnek grup bölgelerinde boss yaratık kesilirken en çok hiddet yarata bilen veya grup u kurtaran oyuncuya akçe kazanır...Ölüm oyununda 1. olan oyuncuya 1.000 akçe verilir 2. olan a 500 gibi...Bence bu daha adil ve daha mantıklı çünkü akçe özel bir şey olduğundan satın alınması çok saçma.Kazanma sisteminde başka örneklerde vermek kolay klan muhafızlarından da buluna bilir.Yada boss yaratık kesince tabi belli bir seviye sınırı olacak.
Bence dediklerim gayet mantıklı üstünde küçük değiştirmeler yapılarak kullanılır
(GM)ler (DEV)ler lütfen iyi düşünün yoksa oyunda baya kayıp olacak ben gözlem yaptım...
Kazanç düşünmeyin oyuncuların isyanına kulak verin tabi hepsine zaten hepsine yetişemezsiniz...
Saygılarımla...
nEWYSE bu saçma oldu... bunu boş verelim 2. si
OYUN PARALI DEİL... Akçe paralı paran varsa yükle yoksa yükleme bu kadar basit...
ZORUNLU birşey deil...
SÖZÜM sana değil AMA biraz BİLİNÇLİ konu açalım çoğu ejderli büyü yapmış bile.. + basma işini...
BU IKV oyunu ve yöneticler kendi ticariyetnede döküyor bizlere iyi vakit geçirmeyide sağlıyor ... tmm bazı kızıldcak durumları var GM REHANIN bu iksiri alan herkez e pin kullanablecek deyip vermemesini olumsuz karşıladım...
AMA ondan başka hatalarını olmadığı yönündeyim...
Akçe sistemine olumlu bakıyorum...
KONU açmışın iyi veya kötü eleştirilere AÇIK olmalı..
Kötü eleştirdim AMA bu bir YORUM.
İYİ FORUMLAR...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
İlla yükseltmek gerekmiyor. Aç bi' şifacı istediği kadar +yükseltilmiş item olsun Vs'de 1 Numara.
YalnızYolcu
Oyunun içine etmişler bir halta benzemiyor artı basmaymış hehehee
)) çemberlide ne yapacaklar acaba yeni itemler düşünce onudamı basacaklar 
heryere saçma salak yorum yazıyorsun amacın nedir ?emrahok yazdı:Oyunun içine etmişler bir halta benzemiyor artı basmaymış hehehee)) çemberlide ne yapacaklar acaba yeni itemler düşünce onudamı basacaklar
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
bir amacım yok sadece yönetimin böyle ahmakça şeyleri göz önüne çıkarmaları sadece ve sadece komedi ikv kendine özgü bir kurguları varda ama artık onuda bu durumdan dolayı yitirdi
Bu konuda size hem katılıyorum hemde katılmıyorum niye bir şekilde para kazanmak zorunda bu adamlar ,bir yandanda katılıyorum çünkü maddi durumu elvermeyen oyuncular oldukça fazla buda sadece şu şekilde düzeltilebilir aynı itemleri oyun içerisine oyun parası ile alınması durumunda bu şikayetlerin ortadan kalkacağını düşünüyorum.Maddi drumu el veren dükkandan vermeyen oyun parasıyla alır diyeceksinizki hani para kazanmaları lazımdı ben çok oyuncu biliyorum oyunda 3 kuruş parası olmayan fakat dışardan yatırdığı paralarla item alan
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar bence maddi durum bir kenarada bu oyunu 4yıldır oynayan adamlar var.Bu insanlarla 1hafta önce oyuna başlayan insanları bir tutmak ne kadar mantıklıki?Herşeyden önce genel etkileşimde açılan konulara bakıyorumda akçe ile ilgili 10konu açıldığını farz edelim 4ü akçe sistemi kötü diyor 3ü akçe sistemi pahalı diyor 3üde iyi diyor.(Bana göre).Ya ayrıca bakıyorumda ben güncellemeye karşı çıkınca bana destek veren adamların hepsi şuan +basıyor.Yani söylemek istediğim şu.700.000 karakterin olduğu oyunda 1.000 tane dürüst insan bulamazsın.Herneyse oyunu bıraktım ben güncellemeye karşı çıkarken 2tane olumsuz yorum yazanlar size sesleniyorum oyunu %25i bırakır diyenler size sesleniyorum hepiniz bıraktınızmı acaba?...