Şans Artırıcılar

İKV Dükkan da bulunan ürünler, sorular ve öneriler
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: Şans Artırıcılar

Mesaj gönderen SirOnur »

Mustiii yazdı:Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.

kardeşim bune iş önce çkeişim 2torba çıkıyo sonra 1 torba çıkıyo burda 2 torba çıcagını yazmışsınız
2 torba çıkma ihtimali almış olduğunuz üründe %60 olarak belirtilmiştir. Her maden kaynağı toplamanızda 2 torba verilmesi söz konusu değildir.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Bir maden birden fazla maden vermesini daha önce Hızlı destekte istekte bulunmuştum , gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

merhabalar;
şans artırıcı alınca maden çekince %60 ihtimalle çift çanta çıkıyor yani madeni çekince bir çanta daha çıkacak ve 2 maden çekmiş gibi olacağız sorum şu çıkan çantalardaki saf oranları ayrı ayrımı hesaplanacak yoksa birinde mavi çıkarsa 2 sinde demi mavi veya topaz çıkarsa ikisinde de mi topaz olacak yoksa birbirlerinden bağımsız mı ? biri mavi biri topaz olabilir mi ?
iyi forumlar
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

@halilumit;
Şans artırıcı ürünü ile kazandığınız 2 torba çıkartma ihtimalinde, çıkan her iki torbada birbirinden bağımsızdır.

Bu 2 torbadan aynı anda 2 saf maden, 1 saf maden 1 normal maden, 2 normal maden kazanma şansınız bulunmaktadır.
Kullanıcı avatarı
iautr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen iautr »

Ben aldım bu %60 şans artırıcıdan. Tamam iki torba çıkıyor ama çektiğim maden 1000 i geçecek hala değerli maden çıkmadı. Acaba hatamı var?
Kullanıcı avatarı
BASARANNN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BASARANNN »

Bir hatamıdır yoksa şansında böylesi midir bilmem ? %60 lokman şans arttırıcı alıyoruz 1 gunde 200 mantar çekiyoruz , Ganodermayı bırak sinek mantarı bile çıkmıyor...Sizce bu nedir ? Acil bir açıklama yaparmısınız ? Yoksa ben bu yapılanın adına ''DOLANDIRICILIK'' mı demeliyim ?
σкуαηυѕ вıяgσяєη & вαşαяαη кαяααℓι
Kullanıcı avatarı
BASARANNN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

E ben 25 lırayı gunde 200 küsür mantar çekmek için mi verdim?? Sizin amacınız oyunculara daha rahat bir oyun ortamı sağlamak mı yoksa ''AMANN ELE VERİRİM TALKIMI KENDİM YUTARIM SALKIMI'' anlayışı mı ? Derhal inandırıcı bir açıklama beklıyorum.%60 saf ihtimali 200 çekişte hiç mi tutmaz ?
Kullanıcı avatarı
BASARANNN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

iautr yazdı:Ben aldım bu %60 şans artırıcıdan. Tamam iki torba çıkıyor ama çektiğim maden 1000 i geçecek hala değerli maden çıkmadı. Acaba hatamı var?

yahu kardeş senın bu lafına yönetim anca laga luga yapar.Bende 2-3 saat içinde tek karakterden 200 küsür mantar çektım.Ama yok.Diğer karakterımden 186 çektm yine yok.3. karakterımden 98 çektım yıne yok.
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Cover »

BASARANNN yazdı:
iautr yazdı:Ben aldım bu %60 şans artırıcıdan. Tamam iki torba çıkıyor ama çektiğim maden 1000 i geçecek hala değerli maden çıkmadı. Acaba hatamı var?

yahu kardeş senın bu lafına yönetim anca laga luga yapar.Bende 2-3 saat içinde tek karakterden 200 küsür mantar çektım.Ama yok.Diğer karakterımden 186 çektm yine yok.3. karakterımden 98 çektım yıne yok.
bu durumu şansınıza bağlamalısınız ben de aldım 4 saf ard arda çıktı ;)
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
iautr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen iautr »

Kardeşim bana sadece kiripraz çıktı. Sonra hep kalsedon, elmas, açık mavi...

“İKV Dükkan” sayfasına dön