2 torba çıkma ihtimali almış olduğunuz üründe %60 olarak belirtilmiştir. Her maden kaynağı toplamanızda 2 torba verilmesi söz konusu değildir.Mustiii yazdı:Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
kardeşim bune iş önce çkeişim 2torba çıkıyo sonra 1 torba çıkıyo burda 2 torba çıcagını yazmışsınız
Şans Artırıcılar
Re: Şans Artırıcılar
Bir maden birden fazla maden vermesini daha önce Hızlı destekte istekte bulunmuştum , gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum 
merhabalar;
şans artırıcı alınca maden çekince %60 ihtimalle çift çanta çıkıyor yani madeni çekince bir çanta daha çıkacak ve 2 maden çekmiş gibi olacağız sorum şu çıkan çantalardaki saf oranları ayrı ayrımı hesaplanacak yoksa birinde mavi çıkarsa 2 sinde demi mavi veya topaz çıkarsa ikisinde de mi topaz olacak yoksa birbirlerinden bağımsız mı ? biri mavi biri topaz olabilir mi ?
iyi forumlar
şans artırıcı alınca maden çekince %60 ihtimalle çift çanta çıkıyor yani madeni çekince bir çanta daha çıkacak ve 2 maden çekmiş gibi olacağız sorum şu çıkan çantalardaki saf oranları ayrı ayrımı hesaplanacak yoksa birinde mavi çıkarsa 2 sinde demi mavi veya topaz çıkarsa ikisinde de mi topaz olacak yoksa birbirlerinden bağımsız mı ? biri mavi biri topaz olabilir mi ?
iyi forumlar
@halilumit;
Şans artırıcı ürünü ile kazandığınız 2 torba çıkartma ihtimalinde, çıkan her iki torbada birbirinden bağımsızdır.
Bu 2 torbadan aynı anda 2 saf maden, 1 saf maden 1 normal maden, 2 normal maden kazanma şansınız bulunmaktadır.
Şans artırıcı ürünü ile kazandığınız 2 torba çıkartma ihtimalinde, çıkan her iki torbada birbirinden bağımsızdır.
Bu 2 torbadan aynı anda 2 saf maden, 1 saf maden 1 normal maden, 2 normal maden kazanma şansınız bulunmaktadır.
Ben aldım bu %60 şans artırıcıdan. Tamam iki torba çıkıyor ama çektiğim maden 1000 i geçecek hala değerli maden çıkmadı. Acaba hatamı var?
- BASARANNN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bir hatamıdır yoksa şansında böylesi midir bilmem ? %60 lokman şans arttırıcı alıyoruz 1 gunde 200 mantar çekiyoruz , Ganodermayı bırak sinek mantarı bile çıkmıyor...Sizce bu nedir ? Acil bir açıklama yaparmısınız ? Yoksa ben bu yapılanın adına ''DOLANDIRICILIK'' mı demeliyim ?
σкуαηυѕ вıяgσяєη & вαşαяαη кαяααℓι
- BASARANNN
- Salgın Koruyucusu
E ben 25 lırayı gunde 200 küsür mantar çekmek için mi verdim?? Sizin amacınız oyunculara daha rahat bir oyun ortamı sağlamak mı yoksa ''AMANN ELE VERİRİM TALKIMI KENDİM YUTARIM SALKIMI'' anlayışı mı ? Derhal inandırıcı bir açıklama beklıyorum.%60 saf ihtimali 200 çekişte hiç mi tutmaz ?
- BASARANNN
- Salgın Koruyucusu
iautr yazdı:Ben aldım bu %60 şans artırıcıdan. Tamam iki torba çıkıyor ama çektiğim maden 1000 i geçecek hala değerli maden çıkmadı. Acaba hatamı var?
yahu kardeş senın bu lafına yönetim anca laga luga yapar.Bende 2-3 saat içinde tek karakterden 200 küsür mantar çektım.Ama yok.Diğer karakterımden 186 çektm yine yok.3. karakterımden 98 çektım yıne yok.
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bu durumu şansınıza bağlamalısınız ben de aldım 4 saf ard arda çıktıBASARANNN yazdı:iautr yazdı:Ben aldım bu %60 şans artırıcıdan. Tamam iki torba çıkıyor ama çektiğim maden 1000 i geçecek hala değerli maden çıkmadı. Acaba hatamı var?
yahu kardeş senın bu lafına yönetim anca laga luga yapar.Bende 2-3 saat içinde tek karakterden 200 küsür mantar çektım.Ama yok.Diğer karakterımden 186 çektm yine yok.3. karakterımden 98 çektım yıne yok.
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Kardeşim bana sadece kiripraz çıktı. Sonra hep kalsedon, elmas, açık mavi...