Arkadaşım,vaziyetini anlıyorum fakat uykun ve sıhatin herşeyden daha çok önemli oyun gelip geçer fakat sağlık geçmez...buna dikkat edelim.
Ayrıca din ve inanç,YÜCE ALLAH(C.C)İle Kul arasındadır.Bakın,Allah'u Teala bile diyorki ''ben kullarımın arasına giremem''Yani ALLAH Bile iki insan arasına giremiyorsa,biz aciz kullar neden Allah'la kul arasına girelim??

Evet evet! Kesinlikle şanstır!
- Kronik35
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Revenge Of Nobility

Re: Evet evet! Kesinlikle şanstır!
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- intikamatesi
 - Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
 - Lonca: <Estergon>

Ardaşlar konuyu biranda nerden nereye getirdiniz... 

EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon   ESTERgonXİNTİKAM
- Sanatkarr
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü

Evet şans tır. 
Da konu nereden nereye sıçramış. 3-4 günüdr takip etmedim heryerde dini konular üzerine tartışmalar. Herkesin dini kendinedir. Bilgi sahibi olan destekliyebiliyorsa paylaşır burada. Ama ne olur başkalarının konu başlığı altında birbirinizi yargılamayın. Para ile imanın kimde olduğu bilinmez, ve en kötüsü karar mercii sizler değilsiniz. Bir çoğunuz daha çok genç ve bir kaç dini, milli duygu ile allah allah nidaları ile aklınıza geleni yazıp yapabilecek yaştasınız.
Bu platform ve bağlı olduğu oyunun bazı öğelerini bahane edip kendilerini imamı azam görenlere sesleniyorum. Saatlerinizi harcadığınız, ve sonuçta maddi yada manevi bir kazancın bulunmadığı kısaca "zaman öldürdüğün" bir sanal alemde önce ben ne yapıyorum de? Sonra başkalarına öğret. Propogandalarınızı kendinize saklayınız. Herkesi dini ile, milliyeti ile siyasi görüşü ile yanlız bırakınız. Bunlar sizlerin tekelinde olmadığı gibi, özgür iradeli kişilere sunulmuş haklardır.
Herkesin haddini bilmesi dileği ile...
İyi forumlar.

Da konu nereden nereye sıçramış. 3-4 günüdr takip etmedim heryerde dini konular üzerine tartışmalar. Herkesin dini kendinedir. Bilgi sahibi olan destekliyebiliyorsa paylaşır burada. Ama ne olur başkalarının konu başlığı altında birbirinizi yargılamayın. Para ile imanın kimde olduğu bilinmez, ve en kötüsü karar mercii sizler değilsiniz. Bir çoğunuz daha çok genç ve bir kaç dini, milli duygu ile allah allah nidaları ile aklınıza geleni yazıp yapabilecek yaştasınız.
Bu platform ve bağlı olduğu oyunun bazı öğelerini bahane edip kendilerini imamı azam görenlere sesleniyorum. Saatlerinizi harcadığınız, ve sonuçta maddi yada manevi bir kazancın bulunmadığı kısaca "zaman öldürdüğün" bir sanal alemde önce ben ne yapıyorum de? Sonra başkalarına öğret. Propogandalarınızı kendinize saklayınız. Herkesi dini ile, milliyeti ile siyasi görüşü ile yanlız bırakınız. Bunlar sizlerin tekelinde olmadığı gibi, özgür iradeli kişilere sunulmuş haklardır.
Herkesin haddini bilmesi dileği ile...
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

xXSANATKARXx
xMTNx
- SeiGNeuR
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı

Sozun Sahibi Necip Fazil Kisakurek Kitap CilePangea yazdı: Ya Face'den Füsten bulduğu lafları burada satıyor işte ne kapağı![]()
Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
SeiGNeuR 04

SeiGNeuR 04
- Sagopakajmeran
 - Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Ferday-i kyamet

bak bunu yazdığın günde güncelleme gelmiş. hadi şimdi git ve +60 lık şans zımbırtısı al. ve sende rahat et bizde.Rotary yazdı:Tam 3 gündür 14 saat uyudum. İnat ettim. 123 osmiridyum- 68 topaz- 143 titanyum- 112 platin- 83 tungsten-62 beril ve 34 krizoberil çektim. Nemi çıktı ? Saf Titanyum! Köşeyi döndüm. 123+68+143+112+83+62+34=620 çöp maden 1 saf titanyuma karşılık geliyormuş demekki. YANIMDAKİ ADAM 1 GECEDE6 MAVİ TOPAZ 2 BUDAKSIZ ÇEKTİ GRUPLA ÇEKTİK ŞAHİDİM. Artık bunun neresi şans merak ediyorum...
Kuklacı'ya gel sana maden vereyim git yat uyu yahu bu kadar takmayın oyunu.

Bunu bilmiyordum işte...SeiGNeuR yazdı:Sozun Sahibi Necip Fazil Kisakurek Kitap CilePangea yazdı: Ya Face'den Füsten bulduğu lafları burada satıyor işte ne kapağı![]()
Ama arkadaş büyük olasılıkla Face den buldu
Neyse ne boşverin
- SeiGNeuR
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı

Kitap Okumayi severim Facete Gezinmekten cokPangea yazdı:Bunu bilmiyordum işte...SeiGNeuR yazdı:Sozun Sahibi Necip Fazil Kisakurek Kitap CilePangea yazdı: Ya Face'den Füsten bulduğu lafları burada satıyor işte ne kapağı![]()
Ama arkadaş büyük olasılıkla Face den buldu
Neyse ne boşverin![]()
Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
SeiGNeuR 04

SeiGNeuR 04