Evet evet! Kesinlikle şanstır!
Evet evet! Kesinlikle şanstır!
Tam 3 gündür 14 saat uyudum. İnat ettim. 123 osmiridyum- 68 topaz- 143 titanyum- 112 platin- 83 tungsten-62 beril ve 34 krizoberil çektim. Nemi çıktı ? Saf Titanyum! Köşeyi döndüm. 123+68+143+112+83+62+34=620 çöp maden 1 saf titanyuma karşılık geliyormuş demekki. YANIMDAKİ ADAM 1 GECEDE6 MAVİ TOPAZ 2 BUDAKSIZ ÇEKTİ GRUPLA ÇEKTİK ŞAHİDİM. Artık bunun neresi şans merak ediyorum... 
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Evet evet! Kesinlikle şanstır!
Oyunun Sanal Dünya Olduğunu Unutma Ve Yat Uyu Tek Önerim Bu

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Gerçekten bu şans işi oldu madenin çıkması sadece 7 tunsgten x 11 osmiridyum x 9 platin 15 titanyum çektim şelit çıktı.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ChuckBartowsKi yazdı:Oyunun Sanal Dünya Olduğunu Unutma Ve Yat Uyu Tek Önerim Bu![]()
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Grup bölgelerei, maden vs bunların şansa dayalı olmaması gerek insanların emekleri, hakları yeniliyor.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
intikamatesi yazdı:Grup bölgelerei, maden vs bunların şansa dayalı olmaması gerek insanların emekleri, hakları yeniliyor.
Kesinlikle haklısın... Ben de bir ara günlerce osmiridyum madeninde sabahladım fakat sonuç: 250 den fazla osmiridyum ve 11 tane osmiyum... Sonra bıraktım madeni arkadaşı kasıyordum solucan yolunda. Maden de çıkmıştı arkadaş dedi ben çekeyim. Tamam dedim. Çekti ve iridyum. Gel de sövme :evil:
Yazık!
Biliyor musun yazdıklarını okuduğumad çok utandım. Neden mi?
Demişsin.. Düşünüyorumda bunu Allah'ın rızasını kazanmak için yapsaydın nasıl olurdun. (Manevi olarak) Neler kazanırdın? hiç düşünebildin mi?
Rotary yazdı:Tam 3 gündür 14 saat uyudum. İnat ettim.
Demişsin.. Düşünüyorumda bunu Allah'ın rızasını kazanmak için yapsaydın nasıl olurdun. (Manevi olarak) Neler kazanırdın? hiç düşünebildin mi?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Esadullah haklı. İşin bir de bu boyutu var...Esadullah yazdı:Yazık!
Rotary yazdı:Tam 3 gündür 14 saat uyudum. İnat ettim.