Sonxquit yazdı:Konuyu acan arkadas ve boyle dusunen arkadaslar bu oyunun sahibimiymis gibi dusunun birde ? sadece plustan gelen parayla okadar gideri karsiliyabilcekmisiniz. Kac yildir size ucretsiz hizmet verdiler onlarinda artik kazanma zamani gelmedimi sizce ? kfat4 arkadasimizin dedigi gibi onlarca oyun var para yatirmadan giremiyosun bile. biraz oturup mantikli dusunun sizde anlicaksiniz.
Arkadaşım seviyene inmeden sormak istiyorum.Kavat diye bana mı dedin yoksa ben mi öyle anladım?
Akılyaştadeğilbaştadırlakinaklıbaşagetirenyaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
öneclikle gelen bütün yenilikler hayırlı olsun.oyunun bu halinede mutlaka alışışır.ancak oyunda uçurumlar oluşmaya başladı gördügüm kadarıyla çok güçlüler ve çok güçsüzler şaheser üretebilen arkadaşlar şimdi hasarlarını yükselterek dahada güçlü olacaklar ancak üretemeyen arkadaşlarda gittikçe oyundan sogumaya başlayacaklar üretmek isteselerde maden bulmazk zor o ayrı bi mesele.neyse vakti olup işi gücü olmayan insanlar için iyi bi vakit öldürme aracı çünkü oyun gerçekden çok vakit alır oldu bi grup bölgesi grup toplama girme en az 2 saati buluyor o yüzden dedigim gibi işi gücü olmayanlar için ideal gece gündüz maden çekmek grup bölgelerinde geçirmek silah hasarı yükseltmek.ancak geçen zamn birdaha geri gelmiyor onu düşünerek öldürdügünüz vakitlerin degerini bilin sonuçda bu oyunda en iyi siz olsanız bile ne fayda.
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
bu oyun pluslardan gelen parayla ancak kendini döndürür.
gelecek yenilikler bölgeler için de para lazım oluyordur illa ki.
oynaması iyi güzel de biraz da oyuna emek verip yapanlar para kazansın.
şunu da söyleyeyim akçe bu oyunu bozmaz sadece daha ilerilere götürür.
YesilbuyuxOwner yazdı:
Sonxquit yazdı:Konuyu acan arkadas ve boyle dusunen arkadaslar bu oyunun sahibimiymis gibi dusunun birde ? sadece plustan gelen parayla okadar gideri karsiliyabilcekmisiniz. Kac yildir size ucretsiz hizmet verdiler onlarinda artik kazanma zamani gelmedimi sizce ? kfat4 arkadasimizin dedigi gibi onlarca oyun var para yatirmadan giremiyosun bile. biraz oturup mantikli dusunun sizde anlicaksiniz.
Arkadaşım seviyene inmeden sormak istiyorum.Kavat diye bana mı dedin yoksa ben mi öyle anladım?
Wizards yazdı:bu oyun pluslardan gelen parayla ancak kendini döndürür.
gelecek yenilikler bölgeler için de para lazım oluyordur illa ki.
oynaması iyi güzel de biraz da oyuna emek verip yapanlar para kazansın.
şunu da söyleyeyim akçe bu oyunu bozmaz sadece daha ilerilere götürür.
YesilbuyuxOwner yazdı:
o kavat değil adamın üyelik adı ''kfat4''
Pardon yanlış anladım zaten sinirliyken okumuştum arkadaşımdan özür diliyorum. :lol: :lol: :lol:
Akılyaştadeğilbaştadırlakinaklıbaşagetirenyaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
YesilbuyuxOwner yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere 28 Şubat 2011 tarihinde oyunumuza dahil olan eşya marketle beraber çoğu şey paraya döküldü.Yani oyunumuz artık yavaştan paralının parasızı , güçlünün güçsüzü ezdiği bir oyun haline geliyor.Bu fikre karşı çıkan arkadaşlarımız olabilir.Onların da görüşlerine saygılıyız.Fakat Oynumzun bu şekilde diğer oyunlara benzememesi için lütfen çaba gösterelim.Burda önemli olan para değildir."Para nedir ki elinin kiri" demiş atalarımız.Evet doğru fakat burada vurgulamak istediğim paranın önemi değil EMEĞİN önemi.Yani bir düşünün;Adam oyuna başlayacak ,1 ayda en iylerden biri olacak.Neden?Parası var.Bizim emeklerimiz ne olacak?Biliyorum ki çoğu arkdaşımız oyuna verdiği emeklerden dolayı çoğu işlerinden geri kaldı hatta sınavlarını bile geçemedi.Bu kadar emek bu sistemin gelmesi ile bence boşa gidecektir.Eğer kendinizin ve başkalarının emeklerine saygınız varsa , o imzalarınıza yazdığınız " Emeğe saygı" sözü lafta değil özde ise bu sisteme karşı çıkalım.Eğer ki bu sistem tamamen uygulamaya girer ve tesirini oyunumuz üzerinde gösterir ise oyunumuzda çok şeylerin değişeceğini , düzenlerin tepe taklak olacağını belirtmek isterim.Eğer ki benimle aynı görüşte iseniz buraya yorumlarımızı , destek hattınada şikayetlerimizi yazalım derim.İsteyen karşı çıkar isteyen kabul eder.Ama sonuçta:
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
YesilbuyuxOwner yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere 28 Şubat 2011 tarihinde oyunumuza dahil olan eşya marketle beraber çoğu şey paraya döküldü.Yani oyunumuz artık yavaştan paralının parasızı , güçlünün güçsüzü ezdiği bir oyun haline geliyor.Bu fikre karşı çıkan arkadaşlarımız olabilir.Onların da görüşlerine saygılıyız.Fakat Oynumzun bu şekilde diğer oyunlara benzememesi için lütfen çaba gösterelim.Burda önemli olan para değildir."Para nedir ki elinin kiri" demiş atalarımız.Evet doğru fakat burada vurgulamak istediğim paranın önemi değil EMEĞİN önemi.Yani bir düşünün;Adam oyuna başlayacak ,1 ayda en iylerden biri olacak.Neden?Parası var.Bizim emeklerimiz ne olacak?Biliyorum ki çoğu arkdaşımız oyuna verdiği emeklerden dolayı çoğu işlerinden geri kaldı hatta sınavlarını bile geçemedi.Bu kadar emek bu sistemin gelmesi ile bence boşa gidecektir.Eğer kendinizin ve başkalarının emeklerine saygınız varsa , o imzalarınıza yazdığınız " Emeğe saygı" sözü lafta değil özde ise bu sisteme karşı çıkalım.Eğer ki bu sistem tamamen uygulamaya girer ve tesirini oyunumuz üzerinde gösterir ise oyunumuzda çok şeylerin değişeceğini , düzenlerin tepe taklak olacağını belirtmek isterim.Eğer ki benimle aynı görüşte iseniz buraya yorumlarımızı , destek hattınada şikayetlerimizi yazalım derim.İsteyen karşı çıkar isteyen kabul eder.Ama sonuçta: