Arkadaşlar bildiğiniz üzere 28 Şubat 2011 tarihinde oyunumuza dahil olan eşya marketle beraber çoğu şey paraya döküldü.Yani oyunumuz artık yavaştan paralının parasızı , güçlünün güçsüzü ezdiği bir oyun haline geliyor.Bu fikre karşı çıkan arkadaşlarımız olabilir.Onların da görüşlerine saygılıyız.Fakat Oynumzun bu şekilde diğer oyunlara benzememesi için lütfen çaba gösterelim.Burda önemli olan para değildir."Para nedir ki elinin kiri" demiş atalarımız.Evet doğru fakat burada vurgulamak istediğim paranın önemi değil EMEĞİN önemi.Yani bir düşünün;Adam oyuna başlayacak ,1 ayda en iylerden biri olacak.Neden?Parası var.Bizim emeklerimiz ne olacak?Biliyorum ki çoğu arkdaşımız oyuna verdiği emeklerden dolayı çoğu işlerinden geri kaldı hatta sınavlarını bile geçemedi.Bu kadar emek bu sistemin gelmesi ile bence boşa gidecektir.Eğer kendinizin ve başkalarının emeklerine saygınız varsa , o imzalarınıza yazdığınız " Emeğe saygı" sözü lafta değil özde ise bu sisteme karşı çıkalım.Eğer ki bu sistem tamamen uygulamaya girer ve tesirini oyunumuz üzerinde gösterir ise oyunumuzda çok şeylerin değişeceğini , düzenlerin tepe taklak olacağını belirtmek isterim.Eğer ki benimle aynı görüşte iseniz buraya yorumlarımızı , destek hattınada şikayetlerimizi yazalım derim.İsteyen karşı çıkar isteyen kabul eder.Ama sonuçta:
:!: :!: :!: :!: :!: EMEĞE SAYGI :!: :!: :!: :!: :!:
Oyunumzun diğer oyunlara benzememesi için lütfen içeri
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunumzun diğer oyunlara benzememesi için lütfen içeri
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Re: Oyunumzun diğer oyunlara benzememesi için lütfen içeri
ne yani şimdi akçeyi geri mi alıcaklar güldürmeyin.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
Tamamen devreye girince gülersin senTokerx yazdı:ne yani şimdi akçeyi geri mi alıcaklar güldürmeyin.
kardeşim bu akçe güncellemesi ikv nin plusdan sonraki tek para kaynağı (sanırsamYesilbuyuxOwner yazdı:Tmamen devereye girince gülersinTokerx yazdı:ne yani şimdi akçeyi geri mi alıcaklar güldürmeyin.

- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
Para insanın gözünü karatır diye boşuna dememişler.Ayrıca çoğu kişinin bu oyuna diğerlernden farklı olduğu için başladığını biliyorum.Ve bundan dolayı duyarlı arkadaşlarımzın destek vereceğini düşünüyorum.Biraz fazla atasözü kullandım fakat şimdi de bir atasözünü çürütmek isterim:Başa gelen çekilir (Çekilmemesi gerekir)Tokerx yazdı:kardeşim bu akçe güncellemesi ikv nin plusdan sonraki tek para kaynağı (sanırsamYesilbuyuxOwner yazdı:Tmamen devereye girince gülersinTokerx yazdı:ne yani şimdi akçeyi geri mi alıcaklar güldürmeyin.) kolay kolay kapatmazlar.
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
Takibimden yola çıkarak çoğu arkadaşımızın görüntlediği fakat yorum yazmadığını görüyorum.Şimdilik şaka gibi gelebilir ama tam tesir oluşunca gerçekten bile daha gerçek olduğu anlaşılacaktır.
inanırmısın ne akçe aldım ne de asamı yükselttim ne de ileride yükselticem ama bu akçe olayı ikv yi ileride daha iyi yerlere getirebilir bunun için destekliyorum ilk çıktığında seninle aynı tepkiyi vermiştim ama oturup bi düşününce ...

Kimse akçe alarak bir şeyler yapmak zorunda değildir. Bazı oyunların kurulumu bile para ile olur. Burada mevzu sadece para değil, verdiğimiz paranın karşılığını alabiliyor muyuz olmalıdır. Hatırlarsanız meteor bölgesi ve ada o kadar basit çizilmişti ki... Eğer çemberlitaş fragmanını izlediyseniz görmüşsünüzdür çizimleri. Gerçekten "bu adamlar bunu özenerek yapıyor" diyebiliyoruz. Tabiiki emek olacaktır. Burada emeği yok saymıyoruz. Zaten akçe sadece bir aracıdır. Örneğin bir silahı yükseltebilmek için önce o silaha sahip olmalısınız. Misal Ejder Asa' yı yükseltebilmek için önce onu üretmek için malzemelerini toplamalısınız. Tabiki emeğin etkisi azalıyor olabilir fakat herkes bilir ki kimse ücretsiz çalışmaz 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Bence silah yükseltme haricinde dükkan çok yararlı en azından uçuk maden fiyatları düşecek ve EXP arttırıcı sayesinde karakterlerimizi kolayca 49 yapabilicez ama silah yükseltme işi oyunu bozuyor...
Konuyu acan arkadas ve boyle dusunen arkadaslar bu oyunun sahibimiymis gibi dusunun birde ? sadece plustan gelen parayla okadar gideri karsiliyabilcekmisiniz. Kac yildir size ucretsiz hizmet verdiler onlarinda artik kazanma zamani gelmedimi sizce ? kfat4 arkadasimizin dedigi gibi onlarca oyun var para yatirmadan giremiyosun bile. biraz oturup mantikli dusunun sizde anlicaksiniz.

* HAYATIM = KIZIM *