Ezan sesi duyabilecek miyiz?
Re: Ezan sesi duyabilecek miyiz?
Güzel bir şey olur ama nasıl çalışacak? Sürekli okunamaz. Belirli aralıklarla okunmalı. Güzel bi' çalışma prensibi bulunursa iyi olur.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorum
İsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz.
Pes doğrusu.!
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İlgili madde dahilinde forum yetkililerinden konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Ek olarak.
Forumda yapılan öneriler dikkate alınmaz. Destek iletişim forumu öner kısmına bildiriniz.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İlgili madde dahilinde forum yetkililerinden konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Ek olarak.
Forumda yapılan öneriler dikkate alınmaz. Destek iletişim forumu öner kısmına bildiriniz.
WHiTexDeWiL yazdı:Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorumİsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz.
Pes doğrusu.!
çok güldüm çarşaf olayına
Chexmacabre
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
nur1723 yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorumİsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz.
Pes doğrusu.!
çok güldüm çarşaf olayınahatta biri çıkıpta /namaz yazıca sücut fln olsun da der
/kıl
yazınca namaz kılıyormuş şekli verilebilir.
''Ezan'' önerisi güzel bir öneri. Bence başka bir takım tartışmalarla konu kilitlenip, öneri havaya uçmasın.
WHiTexDeWiL yazdı:Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorumİsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz.
Pes doğrusu.!
Ek olarak.
Anlamadığım olay şu.Bazı kesim sürekli Türkiye'de Müslüman değilmiş gibi neden davranır?Bu insanlara sorduğumuzda Müslümanım diyecek yüzü nerden bulur.Bakın böyle konular açılıyor sürekli saptırıyorsunuz ve kilitleniyor.Hristiyanlık ile ilgili olan bazı şeyler var oyunda.Bunları görüp forumda dini öğelerin oyunda olması olmaz demiyorsunuz.Biri ezan okunsun ve sadece camide okunsun bari denildiğinde hemen olmaz.Türk alfabesini kullanıyorsan ben Türk'üm diyorsan bunu kabulleneceksiniz.İsteseniz de istemesenizde...
Hayırlı günler.
Ayrıca son olarak.İnsanlar yapamadığı veya yapmadığı şeyleri veya kendinden daha üstün gördüğü kimseyi kıskanır.Gene bir kulp bulursunuz fakat ne için namaz kılanları nerdeyse aşağılayacak duruma kadar gelebiliyorsunuz.Sorsanız ben kimseyi aşağılamadım dersiniz.Bu mudur medeniyet?

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
HKitmir yazdı:Merhaba arkadaşlar.. 4 yıldız oynadığımız şu oyunda Gong sesi ve başka sesler duydukk fakat bizim için een öenmli bir unsur olarak EZAN sesini duymak istiyorum. Peki neden bu düşünülmüyor ezan sesi oyunu mu kirletiyor? Türkiyede yaşıyoruz türkiye müslüman ülke biz müslümanız.
- Junodan gördüğümüz hz. meryem resimlerini gördük ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
- Domuz'un emirlerini yerine getirdik ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
- Tapınak piramitleri gibi yerlerden(ruh taşları) ggeçtik ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
türkiye müslüman bit ülke değildir devletin dini olmaz laikliğe uymaz zaten
peki caminin önünde fare kerserken ezanmı dinlicez
domuza bende takıldım abi tamam görev ver yapaımda e.ö deki uçan şey ne ya
Manyakk [49]
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Saçma Ve Olmuycak Bir Öneri Herkesin Dini Kendine . Domuz Varsa Camide Var Takılmayın Bu Tarz Şeylere OYUN Bu 

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
MüslümanlıkRaito yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorumİsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz.
Pes doğrusu.!
Ek olarak.
Anlamadığım olay şu.Bazı kesim sürekli Türkiye'de Müslüman değilmiş gibi neden davranır?Bu insanlara sorduğumuzda Müslümanım diyecek yüzü nerden bulur.Bakın böyle konular açılıyor sürekli saptırıyorsunuz ve kilitleniyor.Hristiyanlık ile ilgili olan bazı şeyler var oyunda.Bunları görüp forumda dini öğelerin oyunda olması olmaz demiyorsunuz.Biri ezan okunsun ve sadece camide okunsun bari denildiğinde hemen olmaz.Türk alfabesini kullanıyorsan ben Türk'üm diyorsan bunu kabulleneceksiniz.İsteseniz de istemesenizde...
Hayırlı günler.
Ayrıca son olarak.İnsanlar yapamadığı veya yapmadığı şeyleri veya kendinden daha üstün gördüğü kimseyi kıskanır.Gene bir kulp bulursunuz fakat ne için namaz kılanları nerdeyse aşağılayacak duruma kadar gelebiliyorsunuz.Sorsanız ben kimseyi aşağılamadım dersiniz.Bu mudur medeniyet?
Oyun içerisinde ezan sesi duyurtmak değildir. Kişinin inancı ile Yüce Allah arasındadır. Müslümanlık orada burada diğer dinlerle alakalı olan şeye karşı çıkmak değil her dine karşı hoşgörülü olmaktır. Müslümanlık karşıdaki insanın içindeki Allah inancını bilmeden ona müslüman gibi davranmıyorsun demek değildir. Medeniyet ise herkesin dini siyasi her türlü görüşlerine saygılı olmaktır.
Sanırım anlatabildim.
WHiTexDeWiL yazdı:MüslümanlıkRaito yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorumİsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz.
Pes doğrusu.!
Ek olarak.
Hayırlı günler.
Oyun içerisinde ezan sesi duyurtmak değildir. Kişinin inancı ile Yüce Allah arasındadır. Müslümanlık orada burada diğer dinlerle alakalı olan şeye karşı çıkmak değil her dine karşı hoşgörülü olmaktır. Müslümanlık karşıdaki insanın içindeki Allah inancını bilmeden ona müslüman gibi davranmıyorsun demek değildir. Medeniyet ise herkesin dini siyasi her türlü görüşlerine saygılı olmaktır.
Sanırım anlatabildim.
Benim bahsettiğim olayda bu zaten biraz dikkatli okuyabildiyseniz.Fakat şundan bahsediyorum:Niçin namaz kılanları veya çarşaf giyenleri vb. kötülemeye çalışırlar?

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım