Merhaba arkadaşlar.. 4 yıldız oynadığımız şu oyunda Gong sesi ve başka sesler duydukk fakat bizim için een öenmli bir unsur olarak EZAN sesini duymak istiyorum. Peki neden bu düşünülmüyor ezan sesi oyunu mu kirletiyor? Türkiyede yaşıyoruz türkiye müslüman ülke biz müslümanız.
- Junodan gördüğümüz hz. meryem resimlerini gördük ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
- Domuz'un emirlerini yerine getirdik ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
- Tapınak piramitleri gibi yerlerden(ruh taşları) ggeçtik ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
Ezan sesi duyabilecek miyiz?
Ezan sesi duyabilecek miyiz?
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
Re: Ezan sesi duyabilecek miyiz?
:arrow:
Muhteşem Bir Konuya Ayak Basmışsın TEBRİKLER
HKitmir yazdı:Merhaba arkadaşlar.. 4 yıldız oynadığımız şu oyunda Gong sesi ve başka sesler duydukk fakat bizim için een öenmli bir unsur olarak EZAN sesini duymak istiyorum. Peki neden bu düşünülmüyor ezan sesi oyunu mu kirletiyor? Türkiyede yaşıyoruz türkiye müslüman ülke biz müslümanız.
- Junodan gördüğümüz hz. meryem resimlerini gördük ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
- Domuz'un emirlerini yerine getirdik ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
- Tapınak piramitleri gibi yerlerden(ruh taşları) ggeçtik ama ezan sesi duyamadık eminönü camisinde. neden?
Muhteşem Bir Konuya Ayak Basmışsın TEBRİKLER
Merhaba
Önerinizin dikkate alınması için Forum doğru bir alan değildir.Lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine Bildirim tipi:Öneri olarak seçerek bildiriniz.Önerinizi öneri havuzuna alıyorum.
Önerinizin dikkate alınması için Forum doğru bir alan değildir.Lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine Bildirim tipi:Öneri olarak seçerek bildiriniz.Önerinizi öneri havuzuna alıyorum.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel bir önerimi ??? sence bu oyunu yapanlar salakmıda(Çok afedersiniz) ezan sesi koymayı akıl edememişler domuzu koyuyolar ama caminni önüne neden ezan sesi yok bana bu kasıtlı yapıldı gibime geliyorSchiller yazdı:Merhaba
açıkta bi şey mi gördünxPrince yazdı::mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Her şeyi geçtim şu domuzdan görev almamıza takanlara çok gülüyorum 
- SeiGNeuR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KaraXHayalet yazdı:Güzel bir önerimi ??? sence bu oyunu yapanlar salakmıda(Çok afedersiniz) ezan sesi koymayı akıl edememişler domuzu koyuyolar ama caminni önüne neden ezan sesi yok bana bu kasıtlı yapıldı gibime geliyorSchiller yazdı:Merhaba
Güzel bir öneri fakat bu önerinizin dikkate alınması için Forum doğru bir alan değildir.Lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine Bildirim tipi:Öneri olarak seçerek bildiriniz.Önerinizi öneri havuzuna alıyorum.
Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
SeiGNeuR 04
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
SeiGNeuR 04
Bence baya gereksiz bi konu.. Tartışmayalım boşuna.
xPrince yazdı:Bence baya gereksiz bi konu.. Tartışmayalım boşuna.
Müslüman bir ülkede yaşadığımıza göre gayet normal ve ÖNEMLİ.
YalnızYolcu