ChoosensxSaNSaR Ws. Helper
Re: ChoosensxSaNSaR Ws. Helper
Çanta biraz kalabalık Milletin gözüne çarpmasın istedimAuRa yazdı:Gözüme çarpan nokta , neden çantanı ve paranı karaladın Barış ?![]()
ViPxBuFFy

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Ercan bana acil ulaş oyunda Çok önemli bir mevzu var.Acar yazdı:barışıma bak sen helal![]()
Tebrik ederim Barış net bir skor olmuş
- RedsxARCHenemy
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Olan var Olmayan var . . :roll:AuRa yazdı:Gözüme çarpan nokta , neden çantanı ve paranı karaladın Barış ?![]()
ViPxBuFFy
titrekbirmumalevininhavayabıraktığıbirisvegözgözügörmezbirsisdeğildikbiz
Redsxarchenemy
Redsxarchenemy
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Tebrikler Barış güzel bir galibiyet olmuş. Hele ilk vsden sonraki fotoraflara bakarsak seni nedense :!: birazcık daha zorlamaya başlamış.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Canceazi yazdı:Tebrikler Barış güzel bir galibiyet olmuş. Hele ilk vsden sonraki fotoraflara bakarsak seni nedense :!: birazcık daha zorlamaya başlamış.
İlk ws sonunda ciddiye almamaya başladım da ondan

xHeLPeR yazdı:Kesildikten sonraki ukalalıklarından, koy koy foruma demesınden dolayı Bu Konuyu açtım .
İlk ws yi fotolayamadım . Bütün loncasını getirmişti öldüğü anda kaldırdılar
Ws 5*1 bitmiştir.. Aslında 5*03. ws de oyundan düştüm 85 kudretlerde , neredeyse ws başında ama kendilerıne saydılar ,tamam dedım ağlamadım
![]()
Şaka gibi yeter deyip geri kaçıldı![]()
Ws 5 m'di kendisi teklif etmişti . Kesilince sana teklif eden ben değildim gibi sözler kurup saçmaladı bıraz. Parayı verdi ama ona sözüm yok![]()
Tebrikler kardeş.
Öğrenmek istediğim birşey var da.
ŞeRRuh ve ViPxCoNS şifacı ws sinde ck dirençler ve ruh kalkanının hakem saydıktan sonra açılacağını söylediler. Oturup kudret doldurmak olmaz dediler.
İlk vs de 1oo e yakın kudretin var.
Bildiğim en iyi vs şifacılarındansın da.
Bu kural nerden çıktı. Hangi şifacı böyle yapıyor...?
Cevabı ŞeRRuh un açtığı konuya yollarsan sevinirim.
Vesselam.
Vesselam.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
V.s esnasında 3den geri sayılır... 1 denildiginde " YETENEK KULLANMAN SERBESTTİR." ve aynı zamanda " VS BAŞLAR" Asitci bir şifacı eğerki direnci acıp, ruh kalkanını acıp, ck açtıktan sonra oturacaksa V.s atmaya gelmemiş demektir. Madem V.s başlamadan yetenek kullanmak serbest bende sen oturdugunda, arada bir büyü atarım he nasıl fikir ? Böyle bir kuralda yok degil mi ? Acını anlıyorum fakat yine bir Çamur araba çabası içerisinde gördüm seni !doktor yazdı:xHeLPeR yazdı:Kesildikten sonraki ukalalıklarından, koy koy foruma demesınden dolayı Bu Konuyu açtım .
İlk ws yi fotolayamadım . Bütün loncasını getirmişti öldüğü anda kaldırdılar
Ws 5*1 bitmiştir.. Aslında 5*03. ws de oyundan düştüm 85 kudretlerde , neredeyse ws başında ama kendilerıne saydılar ,tamam dedım ağlamadım
![]()
Şaka gibi yeter deyip geri kaçıldı![]()
Ws 5 m'di kendisi teklif etmişti . Kesilince sana teklif eden ben değildim gibi sözler kurup saçmaladı bıraz. Parayı verdi ama ona sözüm yok![]()
Tebrikler kardeş.
Öğrenmek istediğim birşey var da.
ŞeRRuh ve ViPxCoNS şifacı ws sinde ck dirençler ve ruh kalkanının hakem saydıktan sonra açılacağını söylediler. Oturup kudret doldurmak olmaz dediler.
İlk vs de 1oo e yakın kudretin var.
Bildiğim en iyi vs şifacılarındansın da.
Bu kural nerden çıktı. Hangi şifacı böyle yapıyor...?
Şifacı ws lerinde ck direnç vs.vs. açıp oturmak serbesttir. Karşındakine etki edecek bir şey yapmadığın sürece aç ne açacaksan otur.Ws'de kesilmekten korkanların uydurduğu bir kural o sadece.