ChoosensxSaNSaR Ws. Helper

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

ChoosensxSaNSaR Ws. Helper

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Kesildikten sonraki ukalalıklarından, koy koy foruma demesınden dolayı Bu Konuyu açtım .

İlk ws yi fotolayamadım . Bütün loncasını getirmişti öldüğü anda kaldırdılar :)

Ws 5*1 bitmiştir.. Aslında 5*0 :) 3. ws de oyundan düştüm 85 kudretlerde , neredeyse ws başında ama kendilerıne saydılar ,tamam dedım ağlamadım :)

Resim

Resim

Resim

Şaka gibi yeter deyip geri kaçıldı ;)

Resim

Ws 5 m'di kendisi teklif etmişti . Kesilince sana teklif eden ben değildim gibi sözler kurup saçmaladı bıraz. Parayı verdi ama ona sözüm yok :)
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: ChoosensxSaNSaR Ws. Helper

Mesaj gönderen Ferhatbey »

konu gereksiz ama tebrikler ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Acar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Acar »

barışıma bak sen helal :D :D
Kullanıcı avatarı
sabit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sabit »

barış onlar öledir... Eski İsmi Betaxinferno dur sonraki DEngexEndbulL sonra cohoosenxsansar betaxifrnoyu çalıp biz çalmadık dediler sonra başka birisini çaldı gösterdiler sonra geri aldık dediler sonrada geeri vermediler niye verelim dediler..
Kullanıcı avatarı
sivaslee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sivaslee »

Bnm anlamadığım şu tmm kesildk eyw ws yide aldın onada eyw da bunu nye sürekli sölüosunz bnm zırhım eksk pantolum eksik bn ona rağmen ws attım tmm kesildm sesm de çıkmadı.En son şu kekeme sabitin yazdıklarınıda çözemedm.Lan kekeme bi lafı anlatman yarım satti buluor söletme bni bize hırsız diosun kmsenn 5 kurşuna tenezzül etmedk çarları silerken karı gbi ağladnz la çarları niye sildnz bizm şah eserimiz yok bize ne vermednz diye şimdi gelmiş ahkam kesiosun.Kekeme çardan geçip kadm çalan maden çalan sizler deilmisnz???
Herkes burada!

Resim

IKV Hayran Sayfası Yöneticisi Cengiz KARABAĞ [Pcmanyaqı]
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

sivaslee yazdı:Bnm anlamadığım şu tmm kesildk eyw ws yide aldın onada eyw da bunu nye sürekli sölüosunz bnm zırhım eksk pantolum eksik bn ona rağmen ws attım tmm kesildm sesm de çıkmadı.En son şu kekeme sabitin yazdıklarınıda çözemedm.Lan kekeme bi lafı anlatman yarım satti buluor söletme bni bize hırsız diosun kmsenn 5 kurşuna tenezzül etmedk çarları silerken karı gbi ağladnz la çarları niye sildnz bizm şah eserimiz yok bize ne vermednz diye şimdi gelmiş ahkam kesiosun.Kekeme çardan geçip kadm çalan maden çalan sizler deilmisnz???

Kardeşin o ws den sonra centlerim eksik dedi .
Bugün sabah sen fundileri eksik onun.Cent derken fundiyi kastedmıştir dedın .(Nasıl oluyorsa)
Simdi de zırhım eksik pantolonum eksik diyorsun
NASIL BİR ÇEKİŞKİDİR BU ?
Resim

Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

dağılın len kral benim meranda :D herşey vs ' mi arkadaş ya vs yapmakla adam mı olunuyor biri bana bunu açıklasın çok adam gördüm meranın en güçlülerinden adam değil , çok adam gördüm tek item yücelen cepte 5 para yok adam gibi adam !
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

xHeLPeR yazdı:Kesildikten sonraki ukalalıklarından, koy koy foruma demesınden dolayı Bu Konuyu açtım .

İlk ws yi fotolayamadım . Bütün loncasını getirmişti öldüğü anda kaldırdılar :)

Ws 5*1 bitmiştir.. Aslında 5*0 :) 3. ws de oyundan düştüm 85 kudretlerde , neredeyse ws başında ama kendilerıne saydılar ,tamam dedım ağlamadım :)

Resim

Resim

Resim

Şaka gibi yeter deyip geri kaçıldı ;)

Resim

Ws 5 m'di kendisi teklif etmişti . Kesilince sana teklif eden ben değildim gibi sözler kurup saçmaladı bıraz. Parayı verdi ama ona sözüm yok :)

sen adam mısın ya maden çekerken çektirmemek için başak savaşçı çağrıp bizi kestiriyorsun kendin kesemeyip adamalrla geliyorsun yensen ne yazar adam deilsin
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Maden çekerken bana dalmayana benim daldığım nerde görülmüş. Sana en az 10 tane lodos ismi sayarım Maden çekerken şakalaştığımız ama asla tartışmadığımız. Ama şu da var .! Eğer ki biri benı maden çekerken keser ve üstüne bölgeye laf taşır küçük düşürücü sözler sarf eder o zaman ne ben maden çekebılrım rahatça ne de o .
Resim

Kullanıcı avatarı
AuRa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AuRa »

Gözüme çarpan nokta , neden çantanı ve paranı karaladın Barış ? :)

ViPxBuFFy

“Genel Sohbet” sayfasına dön