WaFFeNxeLLecTRo V.s. ŞeRRuh ! {50 Milyon }

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: WaFFeNxeLLecTRo V.s. ŞeRRuh ! {50 Milyon }

Mesaj gönderen SHooT »

ZeydanBey yazdı:ŞERRUH DAYI PARANI ALDINMI ALMADINMI ÇATIR ÇATIR HARCA GARDAŞIM KİMSE BİŞEY DİYEMEZ :) BAZI ISKARTALAR KISKANDIKLARI İÇİN YORUM ATIYOR :D ÖZELLİKLE BU WAFFENXELECTRONUN ESKİDEN BÜYÜCÜYÜ EN İYİ KULLANAN BİRİ KORKUSUZXBÜYÜCÜ OLDUĞU KORKUSUZXLYDERİN ONUN OLDUĞU HIRSIZ OLDUĞUNU ?. BİRDE KONU AÇYORLAR ESKİYİZ ŞÖYLEYİZ BÖYLEYİZ B*K ESKİSİNİZ.BEN O ADAMIN YÜCELEN BALYOZ İÇİN NELER YAPTIĞINI BİLİRM.BİR ANDA ORTAYA BİR CHAR ÇIKTI ELLECTROPOWER OOO CHARA BAK İTEMLER EJDER OOOO BUNUN NERESİ HELAL PARA LAN...ZATEN TAYFO GİL ONU LONCALARINA ALMIŞ ATMIŞLAR SONRA OKTAY ATMISTIR ONU :D ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ CHOOSENSXSHOOT OLMUS CHOOSENSXKRAL , CHOOSENSXSHOOT BUNLAR NEKADAR TEMİZ KALPLİ İNSANLAR DEĞİLMİ ? BİZLER HIRSIZIZ DEĞİLMİ ? EVET ULAN ÇALIYORUM KARI GİBİ SAKLAMIYORUM LAN İTİRAZI OLAN HATAY / REYHANLIYA GELSİN BENİM MEKANIM BELLİ GİZLİ GİZLİ DÜMEN İŞLER ÇEVİRMİYOZ...

Bak akıl özürlü aptal !

Korkusuzx Loncaydı . Üyelerin isimleride benziyordu.

Korkusuzzxbüyücü Korkusuzzxşifa Korkusuzxölümsüz Korkusuzxxbüyücü adlı karakterlerden baskası bana aıt degıldı .Korkusuzxlyderi kastım 49 oldugu anda loncadan suan Crazyxkiller adlı karakteri kullanan adama sattım . Sonra ne yaptıgı beni ilgilendirmez. Allah c.c yukarıda su gune kadar ne oyunda ne reel de 1 kısının emegıne gozumu dıktıysem bıle bu yazının sonunu getırebılmek nasıp olmasın.

Sen ceketını caldırmıssın Yalnızxadam dıye bı karaktere bana aıt olan karakterse Yalnızadam ve hala bana ait.
Karıstırıyorsun dıyorum anlamıyorsun.Yalnızxadam Esrarangizxx ve IıCaMBaZxHeYeLaNıI a ait.

Ben yozgatlıyım adım MEHMET EMİN . Esrarengizxx inde adı MEHMET ! Ve isim benzerlıgınden yanılıyorsun.
Benım ortaklarım Urfalı onlarda urfalı bak ne tesaduf sımdıde sehır benzerlıgı .
Sana su kadar soyleyım ben kendımden ne kadar emınsem ortaklarımdanda o kadar emınım.Bu oyuna onlar kadar Allah , Kuran , Namaz bilen ınsan az gelır .
Benı alakadar eden kısmı bu kadar

Kral hakkında yazdıklarınsa Kral ı ılgılendırır ve onunda hıc bır hırsızlık yapmayacagına emınım dıyemem cunkı seytana uyabılır ancak su kadar soyleyım kral a emraha en az 200 m lık ıtem emanet verdım ve kurusuna zarar gelmeden gerı ıade aldım 150 mılyon para aktardım kurusuna zarar gelmeden gerı aldım . ama dedıgım gıbı kanıtın olmadan konusmayacaksın ıftıra atmayacaksın .

bıdaha adım bu tarz konularda gecerse gercekten senın adına kendıme acırım , aciz lık ıftıra .

selametle

EMİN .
Kullanıcı avatarı
pLayboys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pLayboys »

SHooT yazdı:
ZeydanBey yazdı:ŞERRUH DAYI PARANI ALDINMI ALMADINMI ÇATIR ÇATIR HARCA GARDAŞIM KİMSE BİŞEY DİYEMEZ :) BAZI ISKARTALAR KISKANDIKLARI İÇİN YORUM ATIYOR :D ÖZELLİKLE BU WAFFENXELECTRONUN ESKİDEN BÜYÜCÜYÜ EN İYİ KULLANAN BİRİ KORKUSUZXBÜYÜCÜ OLDUĞU KORKUSUZXLYDERİN ONUN OLDUĞU HIRSIZ OLDUĞUNU ?. BİRDE KONU AÇYORLAR ESKİYİZ ŞÖYLEYİZ BÖYLEYİZ B*K ESKİSİNİZ.BEN O ADAMIN YÜCELEN BALYOZ İÇİN NELER YAPTIĞINI BİLİRM.BİR ANDA ORTAYA BİR CHAR ÇIKTI ELLECTROPOWER OOO CHARA BAK İTEMLER EJDER OOOO BUNUN NERESİ HELAL PARA LAN...ZATEN TAYFO GİL ONU LONCALARINA ALMIŞ ATMIŞLAR SONRA OKTAY ATMISTIR ONU :D ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ CHOOSENSXSHOOT OLMUS CHOOSENSXKRAL , CHOOSENSXSHOOT BUNLAR NEKADAR TEMİZ KALPLİ İNSANLAR DEĞİLMİ ? BİZLER HIRSIZIZ DEĞİLMİ ? EVET ULAN ÇALIYORUM KARI GİBİ SAKLAMIYORUM LAN İTİRAZI OLAN HATAY / REYHANLIYA GELSİN BENİM MEKANIM BELLİ GİZLİ GİZLİ DÜMEN İŞLER ÇEVİRMİYOZ...

Bak akıl özürlü aptal !

Korkusuzzxbüyücü Korkusuzzxşifa Korkusuzxölümsüz Korkusuzxxbüyücü adlı karakterlerden baskası bana aıt degıldı .Korkusuzxlyderi kastım 49 oldugu anda loncadan suan Crazyxkiller adlı karakteri kullanan adama sattım . Sonra ne yaptıgı beni ilgilendirmez. Allah c.c yukarıda su gune kadar ne oyunda ne reel de 1 kısının emegıne gozumu dıktıysem bıle bu yazının sonunu getırebılmek nasıp olmasın.

Sen ceketını caldırmıssın Yalnızxadam dıye bı karaktere bana aıt olan karakterse Yalnızadam ve hala bana ait.
Karıstırıyorsun dıyorum anlamıyorsun.Yalnızxadam Esrarangizxx ve IıCaMBaZxHeYeLaNıI a ait.

Ben yozgatlıyım adım MEHMET EMİN . Esrarengizxx inde adı MEHMET ! Ve isim benzerlıgınden yanılıyorsun.
Benım ortaklarım Urfalı onlarda urfalı bak ne tesaduf sımdıde sehır benzerlıgı .
Sana su kadar soyleyım ben kendımden ne kadar emınsem ortaklarımdanda o kadar emınım.Bu oyuna onlar kadar Allah , Kuran , Namaz bilen ınsan az gelır .

Kral hakkında yazdıklarınsa Kral ı ılgılendırır ve onunda hıc bır hırsızlık yapmayacagına emınım dıyemem cunkı seytana uyabılır ancak su kadar soyleyım kral a emraha en az 200 m lık ıtem emanet verdım ve kurusuna zarar gelmeden gerı ıade aldım 150 mılyon para aktardım kurusuna zarar gelmeden gerı aldım . ama dedıgım gıbı kanıtın olmadan konusmayacaksın ıftıra atmayacaksın .

bıdaha adım bu tarz konularda gecerse gercekten senın adına kendıme acırım , aciz lık ıftıra .

selametle

EMİN .

Ooooo seni uzakLarda Ararken Dibimde buldum ... Senmi kimsenin Hakkına İtemıne Göz Dikmemiş birisin ? Benim En sevdiğim En Değer Cerdiğim Çarı siLerken Hiçmi Benim Emeğimi Düşümnmedin Üstne ÜstLük Loncamdaydın Sana Değer Vermiştim Çar İstedin verdik Sonra Çar Puuf Uçtu Gitti ..
EĞER SENİ BU GÜN DAKİKA DAN SONRA BU SUNUCUDA YAŞATIRSAM SENİN KADAR ADİ BİR İNSANIM ..!
VE O KOMIK VEEDE GÜLDÜRMEKTEN ÖLDÜRDÜĞÜN YORUMU YAZAYIM

IıIxPLayBoySxIıI:Varsa 130 m paran gel ceketi al
WaFFenxeLLecTRo : ya kadir Lütfen 120 ye ver ceketi aponun Hatrına
IıIxPLayBoySxIıI: Hatır faLan beni bağLamaz..
WaFFenxeLLecTRo: ya ağlıcam valla gel alcam alcam

:D :D :D :D :D :geek: :geek: :geek: :D :D :D :D :D :D
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

pLayboys yazdı:
SHooT yazdı:

Bak akıl özürlü aptal !

selametle

EMİN .

Ooooo seni uzakLarda Ararken Dibimde buldum ... Senmi kimsenin Hakkına İtemıne Göz Dikmemiş birisin ? Benim En sevdiğim En Değer Cerdiğim Çarı siLerken Hiçmi Benim Emeğimi Düşümnmedin Üstne ÜstLük Loncamdaydın Sana Değer Vermiştim Çar İstedin verdik Sonra Çar Puuf Uçtu Gitti ..
EĞER SENİ BU GÜN DAKİKA DAN SONRA BU SUNUCUDA YAŞATIRSAM SENİN KADAR ADİ BİR İNSANIM ..!
VE O KOMIK VEEDE GÜLDÜRMEKTEN ÖLDÜRDÜĞÜN YORUMU YAZAYIM

IıIxPLayBoySxIıI:Varsa 130 m paran gel ceketi al
WaFFenxeLLecTRo : ya kadir Lütfen 120 ye ver ceketi aponun Hatrına
IıIxPLayBoySxIıI: Hatır faLan beni bağLamaz..
WaFFenxeLLecTRo: ya ağlıcam valla gel alcam alcam

:D :D :D :D :D :geek: :geek: :geek: :D :D :D :D :D :D

Karakterını sıldım.Sebebını burada acıklarsam forum hesabım kapatılır :) Ama kapatılması cokda umrumda degıl !

Ben Biz TÜRKÜZ ! Senın gıbı
içerik düzenlendi destekcılerının ne kadar azaltılması o kadar ıyı ! sildım ınkarda etmıyorum pısmanda degılım !

Yazdıgın dıyaloga gelıncede bı tane foto atarmısın ? aglıcam ha amele herıfler ben bu oyunda paraya deger veren bırısı gıbımı duruyorum ? senı 8e katlıcak param var. palavra dıyorsan rıchmel e sorabılırsın ? zamanında kendısıyle ne kadar nakıt para + kac mılyon degerınde maden aktarmısım sorarsın ..

120 m 130 m neykı 10 milyon fark ıcın aglıcam ben ?

Su oyunu kısılıgınızle oynayın edebınızle oynayın . ben yaptıgım seylerın arkasında dururum yenı bahaneler uydurup arkasına saklanmam.Yaptım yapmadım ! Bu kadar basıt .
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Siyasi konuşma var.. :roll: Konuya Kilit ve Gereksiz GÜncelleme yapan tartışmayı alevlendiren Şerruh a da Kilit siyaset konuşan Shoot a da kilit istiyorum :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

SeRRuh yazdı:Güncel

Busun işte şimdi kendini ispatlamış oldun...Bide bana demezlermi kendini beğenmiş havalı yaptılarını foruma atıp hava atıyor diye... aradan belki 1 ay geçmiş konu iki sayfa geriye gitmiş kalkıp konuyu güncelliyor bunu yapmaktaki amacın ney sorabilirmiyim? millet aramızdaki sorunları dinlemek zorundamı bilmek zorundamı??? sen beni yenmenle gurur duy ve sürekli milletin gözüne çak murat çünkü sen busun!...Ama emin ol ben seni yenseydim asla konuyu güncellemezdim çünkü sen buna değmezsin!...

Saygılar...

Abdullah...
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

ayrıca bundan sonra bu başlık altında hiçbi şekilde ne ben nede emin cvp yazmayacağız kendi elimizle konuyu üst sıralara çekmeyeceğiz sen bol bol güncelle konuyu...
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Çatır Çatır harcadıgımdan emin olabilirsin ;)
Ferhatbey yazdı:OYUNDA Kİ TÜM BÜYÜCÜLERİ SEVMEM..
BİR TEK
ŞeRRuHH ve Playboys ! Şerruh iyi vs ci Play grup adamı :idea:

saygılar Relaxefendy :roll:
Teşekkürler Ferhat ;)
SHooT yazdı:
SeRRuh yazdı:Güncel

Busun işte şimdi kendini ispatlamış oldun...Bide bana demezlermi kendini beğenmiş havalı yaptılarını foruma atıp hava atıyor diye... aradan belki 1 ay geçmiş konu iki sayfa geriye gitmiş kalkıp konuyu güncelliyor bunu yapmaktaki amacın ney sorabilirmiyim? millet aramızdaki sorunları dinlemek zorundamı bilmek zorundamı??? sen beni yenmenle gurur duy ve sürekli milletin gözüne çak murat çünkü sen busun!...Ama emin ol ben seni yenseydim asla konuyu güncellemezdim çünkü sen buna değmezsin!...

Saygılar...

Abdullah...
Sadece zoruna gidiyor bunu biliyorum.Siz yendiginiz adamların Fotolarını Foruma atarken sorun yokda ben yenince mi zorunuza gidiyor ? Emin olabilirsin ki sizi yenerek " Vayy arkadaş işte ben felanca büyücüyü yendim " gibi bir tavır içerisinde degilim.Hatta aksine sizi büyücü yerine bile koymadım bunu 4 avans vererek kanıtladıgımı düşünmekteyim.
SHooT yazdı:ayrıca bundan sonra bu başlık altında hiçbi şekilde ne ben nede emin cvp yazmayacağız kendi elimizle konuyu üst sıralara çekmeyeceğiz sen bol bol güncelle konuyu...
Buna çok sevinirim ;)
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

valla dayanamadım konu sürekli üstte kalacak ama kalsın ;

lan özürlü bende onu diyorum bana diyorsunuzki onun bunun fotosunu foruma atıyosun kendini beğeniyosun senin yaptığın ne diyorum sorun yok demiyorum madem foto koymak bi sorun sen neden yapıyorsunn diyorum madem beni büyücü yerine koymuyorsun ki hiç umurumda değil- kalp kalbe karşıdır bende öyle düşünüyorum senin için- niye kalkıpta sürekli konuyu güncelliyorsun bana sadece bunu açıkla zoruma giden bişey yok kendinle çelişiyosun ve söylediğin gibi biri değilsin bizi yendiğin için neredeyse zil takıp oynamadığın kaldı aksini düşünüyorsan şunu açıkla

güncel!...

bu ne????!!!!!!!! neden bunu yapıyorsun ben söyliyim bi kaç gündür seni öven kimse yok forumda kimse adından bahsetmiyor reklam yapayım yine ben konuşulayım dedin yani tamamen kendi egolarını tatmin etmek için güncelliyosun sen böyle devam et sendende bu beklenir!...
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Şu saniyeden sonra bu konuyu güncelleyende kasıt ararım :idea: :!: :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Serruh ve Kadir

Hani derler ya tartıştığın kişiyi muhattap alıyorsan , kişilik olarak kendine rakip görüyorsundur.

Bu adam Mesengerda kız kardeşini film edip bir çok çar çalmış bir adam , hani o biçim insanlarla muhattap olursunuz , anlarımda bunun gibi şeref yoksulu bir adamda tartışmanız büyük hata .

Yeni lonca aç sen Elektro , Akrabasatılırx ;)
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön