İkv destek sorumsuzluk diz boyu !!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
İkv destek sorumsuzluk diz boyu !!!
Kimseye ağır bi küfürde bulunmadım argo kelimeler yüzünden susturulmuş olmam normal ama 6 gündür çarımın susturulması açılmadı ve 4 kere mesaj attım 4 ünede cevap vermediler 4 gündür mesaj gelmesini bekliyorum birde 24 saat içinde cevap vericez diyolar kulli yalan...
-
- Acemi Savaşçı
Re: İkv destek sorumsuzluk diz boyu !!!
7 günü geçti hala açılacak yemin ederim adamı dinden imandan çıkarıcaklar ya 6 gündürde mesajın gelmesini bekliyorm yeter artık oyundan soğuttular...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Yoğun iş mesaisinden dolayı gönderdiğiniz E-mailler gec okunmaktadır. Bu yüzden maillere bakan ekibe biraz daha zaman ayırmanız gerekiyor. Sonuçta onlarda insan. Fazla mesai yapan arkadaşları da tanıyorum. Binlerce kişiye aynı anda cevap vermek sizce mümkün mü ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
tamamen katılıyorum kardeşıme
benım 3 yıllık emeğımda blok lndı kaç gun ceza aldı neden aldı hala cewap gelmedı
ikwdestek gerçekten ya çok yawaşlar yada umursamıyolr
benım 3 yıllık emeğımda blok lndı kaç gun ceza aldı neden aldı hala cewap gelmedı
kanunixxbaşkan
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle katılıyorum.İkv Destektekiler robot değil arkadaşlar 24 saat size cevap vermelerini mi bekliyorsunuz.Sizin gibi onbinlerce insan var bu ne kadar mektup olur farkında mısınız ? Onların da bir hayatı var biraz hak verinISTANBULFATIHI yazdı:Yoğun iş mesaisinden dolayı gönderdiğiniz E-mailler gec okunmaktadır. Bu yüzden maillere bakan ekibe biraz daha zaman ayırmanız gerekiyor. Sonuçta onlarda insan. Fazla mesai yapan arkadaşları da tanıyorum. Binlerce kişiye aynı anda cevap vermek sizce mümkün mü ?
İzhar ,izhar yazdı:tamamen katılıyorum kardeşıme
Eğer bir ceza alırsan zaten kayıt olduğun e-mail adresine cezayla ilgili bilgilendirme e-mail'i gönderilmiş olması gerekiyor.Eğer e-mail'inde böyle bir mail yoksa o zaman İkv Destek'ten "Ceza itiraz" kısmından dile getirirsin ve cevabı beklersin başka yapacak birşey yok ne yazık ki ..
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
-
- Acemi Savaşçı
Kardeşim haklısın robot değilde 10 binlerce insan oynuyo diyosunda 10 bin insanın hepsi ceza almış değil herhalde madem yetişemiyolar buna bi çözüm bulsunlar çalışan sayısı artırılsın benim plusum onların yavaşlığı yüzünden boşa gitmek zorunda değil ki... bak 9 gün oldu hala açılcak bekliyoruz madem cevap vermiyolar bari cezayı açsınlar...
İkv Desteği Eleştirmek yerine Biz oyun içerisindeki tavırlarımızı Değiştirsek ve hiç İKv desteğe işimiz düşmese ?
Hiç Sus cezası almayan İkv sever yokmudur sizce ?
Hiç Sus cezası almayan İkv sever yokmudur sizce ?
Haliyle 4 defa desteğe başvurmanız ve sizin gibi davranan diğer arkadaşalrında birden fazla başvuru yapması nedeni ile ceza/itiraz bölümü gereksiz bildirimlşerle dolmaktadır. Almış olduğunuz moderasyonlar sistem tarafından 5 ile 7 gün verilmektedir. İkv forumları üzerinden yapılan bildirimler değerlendirilmemektedir.