İkv destek sorumsuzluk diz boyu !!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
apocalypto
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

İkv destek sorumsuzluk diz boyu !!!

Mesaj gönderen apocalypto »

Kimseye ağır bi küfürde bulunmadım argo kelimeler yüzünden susturulmuş olmam normal ama 6 gündür çarımın susturulması açılmadı ve 4 kere mesaj attım 4 ünede cevap vermediler 4 gündür mesaj gelmesini bekliyorum birde 24 saat içinde cevap vericez diyolar kulli yalan...
apocalypto
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: İkv destek sorumsuzluk diz boyu !!!

7 günü geçti hala açılacak yemin ederim adamı dinden imandan çıkarıcaklar ya 6 gündürde mesajın gelmesini bekliyorm yeter artık oyundan soğuttular...
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Yoğun iş mesaisinden dolayı gönderdiğiniz E-mailler gec okunmaktadır. Bu yüzden maillere bakan ekibe biraz daha zaman ayırmanız gerekiyor. Sonuçta onlarda insan. Fazla mesai yapan arkadaşları da tanıyorum. Binlerce kişiye aynı anda cevap vermek sizce mümkün mü ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

tamamen katılıyorum kardeşıme
benım 3 yıllık emeğımda blok lndı kaç gun ceza aldı neden aldı hala cewap gelmedı
ikwdestek gerçekten ya çok yawaşlar yada umursamıyolr
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

ISTANBULFATIHI yazdı:Yoğun iş mesaisinden dolayı gönderdiğiniz E-mailler gec okunmaktadır. Bu yüzden maillere bakan ekibe biraz daha zaman ayırmanız gerekiyor. Sonuçta onlarda insan. Fazla mesai yapan arkadaşları da tanıyorum. Binlerce kişiye aynı anda cevap vermek sizce mümkün mü ?
Kesinlikle katılıyorum.İkv Destektekiler robot değil arkadaşlar 24 saat size cevap vermelerini mi bekliyorsunuz.Sizin gibi onbinlerce insan var bu ne kadar mektup olur farkında mısınız ? Onların da bir hayatı var biraz hak verin :)
izhar yazdı:tamamen katılıyorum kardeşıme
benım 3 yıllık emeğımda blok lndı kaç gun ceza aldı neden aldı hala cewap gelmedı
ikwdestek gerçekten ya çok yawaşlar yada umursamıyolr
İzhar ,
Eğer bir ceza alırsan zaten kayıt olduğun e-mail adresine cezayla ilgili bilgilendirme e-mail'i gönderilmiş olması gerekiyor.Eğer e-mail'inde böyle bir mail yoksa o zaman İkv Destek'ten "Ceza itiraz" kısmından dile getirirsin ve cevabı beklersin başka yapacak birşey yok ne yazık ki ..:(
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
apocalypto
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kardeşim haklısın robot değilde 10 binlerce insan oynuyo diyosunda 10 bin insanın hepsi ceza almış değil herhalde madem yetişemiyolar buna bi çözüm bulsunlar çalışan sayısı artırılsın benim plusum onların yavaşlığı yüzünden boşa gitmek zorunda değil ki... bak 9 gün oldu hala açılcak bekliyoruz madem cevap vermiyolar bari cezayı açsınlar...
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

İkv Desteği Eleştirmek yerine Biz oyun içerisindeki tavırlarımızı Değiştirsek ve hiç İKv desteğe işimiz düşmese ?

Hiç Sus cezası almayan İkv sever yokmudur sizce ?
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

Haliyle 4 defa desteğe başvurmanız ve sizin gibi davranan diğer arkadaşalrında birden fazla başvuru yapması nedeni ile ceza/itiraz bölümü gereksiz bildirimlşerle dolmaktadır. Almış olduğunuz moderasyonlar sistem tarafından 5 ile 7 gün verilmektedir. İkv forumları üzerinden yapılan bildirimler değerlendirilmemektedir.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön