Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...

Mesaj gönderen DeathLord »

Büyücü 15 sn. tutar , savaşçı 3sn.3 sn.'de teslan varsa belki yanına bile yaklaşamaz.15 sn'de 2 tane savaşçı kesersin üstün sağlamsa.Durdurmayı %25 ihtimalle büyü bozma bozar.Zihin saldırısını hiçbir yetenek silemez.Daha ne istiyorsun?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

DeathLord yazdı:Büyücü 15 sn. tutar , savaşçı 3sn.3 sn.'de teslan varsa belki yanına bile yaklaşamaz.15 sn'de 2 tane savaşçı kesersin üstün sağlamsa.Durdurmayı %25 ihtimalle büyü bozma bozar.Zihin saldırısını hiçbir yetenek silemez.Daha ne istiyorsun?
Düzenleme istiyorum !!! Büyücüde 3 sn tutsun yapsınlar birşey ölmeyi beklemek istemiyorum zihin tutulunca sanki çok yetenek puanı varmış gibi konuşuyorsun birde ya ne malum teslanın adamı durduracağı+ zihin tutulması attığında savaşcı büyücü hapsetme atamıyorum bilmiyorsan öğren
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

HaLiLKYDB yazdı:
DeathLord yazdı:Büyücü 15 sn. tutar , savaşçı 3sn.3 sn.'de teslan varsa belki yanına bile yaklaşamaz.15 sn'de 2 tane savaşçı kesersin üstün sağlamsa.Durdurmayı %25 ihtimalle büyü bozma bozar.Zihin saldırısını hiçbir yetenek silemez.Daha ne istiyorsun?
Düzenleme istiyorum !!! Büyücüde 3 sn tutsun yapsınlar birşey ölmeyi beklemek istemiyorum zihin tutulunca sanki çok yetenek puanı varmış gibi konuşuyorsun birde ya ne malum teslanın adamı durduracağı+ zihin tutulması attığında savaşcı büyücü hapsetme atamıyorum bilmiyorsan öğren

İstersen senin büyücüye hiç zihin tutmasın? Geleni geçeni kes?
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Kurtlarxfearx yazdı:
HaLiLKYDB yazdı:

İstersen senin büyücüye hiç zihin tutmasın? Geleni geçeni kes?
Şaka yapma lafları beyninle anlamaya çalış
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Büyücüler savaşçının deparından kurtulmak için zihin atarlar. Eğer 3 saniyelik bir zihin istiyorsan hiçbir savaşçıyı kesemezsin.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Durdurma 6.5 sn dir ve bu hiç küçümsenecek bir süre değildir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
WoLvErInEx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WoLvErInEx »

büyücüler daha şanslı zaten eli tutulsa bile yetenek atabiliyor + deparda savaşçının hapis olmaması lazım durdurmadan etkilenmiyor ozaman hapisdende etkilenmesin :) ... YÖNETİCİLER BÜYÜCÜYÜ ÜSTÜN YAPMAYA ÇALIŞMIYOR GÜÇLERİ EŞİTLEMEYE ÇALIŞIYOR.

... Hakaret içeriği silinmiştir. Tutumunuzdan dolayı forum hesabınıza erişiminiz 1 gün süreyle engellenecektir!...
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

WoLvErInEx yazdı:büyücüler daha şanslı zaten eli tutulsa bile yetenek atabiliyor + deparda savaşçının hapis olmaması lazım durdurmadan etkilenmiyor ozaman hapisdende etkilenmesin :) HAVLAMAYIN İT GİBİ YÖNETİCİLER BÜYÜCÜYÜ ÜSTÜN YAPMAYA ÇALIŞMIYOR GÜÇLERİ EŞİTLEMEYE ÇALIŞIYOR.
Çocuk....
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
WoLvErInEx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WoLvErInEx »

HaLiLKYDB yazdı:
WoLvErInEx yazdı:büyücüler daha şanslı zaten eli tutulsa bile yetenek atabiliyor + deparda savaşçının hapis olmaması lazım durdurmadan etkilenmiyor ozaman hapisdende etkilenmesin :) HAVLAMAYIN İT GİBİ YÖNETİCİLER BÜYÜCÜYÜ ÜSTÜN YAPMAYA ÇALIŞMIYOR GÜÇLERİ EŞİTLEMEYE ÇALIŞIYOR.
Çocuk....
sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün zuhaha çocukmuş konuşmalardan anladık neymiş büyücüler de adaletsizlik varmış xD plusun varsa bunları bölgeye yaz seni oyundan dışlarlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön