Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...
Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...
Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...
Büyücü 15 sn. tutar , savaşçı 3sn.3 sn.'de teslan varsa belki yanına bile yaklaşamaz.15 sn'de 2 tane savaşçı kesersin üstün sağlamsa.Durdurmayı %25 ihtimalle büyü bozma bozar.Zihin saldırısını hiçbir yetenek silemez.Daha ne istiyorsun?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Düzenleme istiyorum !!! Büyücüde 3 sn tutsun yapsınlar birşey ölmeyi beklemek istemiyorum zihin tutulunca sanki çok yetenek puanı varmış gibi konuşuyorsun birde ya ne malum teslanın adamı durduracağı+ zihin tutulması attığında savaşcı büyücü hapsetme atamıyorum bilmiyorsan öğrenDeathLord yazdı:Büyücü 15 sn. tutar , savaşçı 3sn.3 sn.'de teslan varsa belki yanına bile yaklaşamaz.15 sn'de 2 tane savaşçı kesersin üstün sağlamsa.Durdurmayı %25 ihtimalle büyü bozma bozar.Zihin saldırısını hiçbir yetenek silemez.Daha ne istiyorsun?
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
HaLiLKYDB yazdı:Düzenleme istiyorum !!! Büyücüde 3 sn tutsun yapsınlar birşey ölmeyi beklemek istemiyorum zihin tutulunca sanki çok yetenek puanı varmış gibi konuşuyorsun birde ya ne malum teslanın adamı durduracağı+ zihin tutulması attığında savaşcı büyücü hapsetme atamıyorum bilmiyorsan öğrenDeathLord yazdı:Büyücü 15 sn. tutar , savaşçı 3sn.3 sn.'de teslan varsa belki yanına bile yaklaşamaz.15 sn'de 2 tane savaşçı kesersin üstün sağlamsa.Durdurmayı %25 ihtimalle büyü bozma bozar.Zihin saldırısını hiçbir yetenek silemez.Daha ne istiyorsun?
İstersen senin büyücüye hiç zihin tutmasın? Geleni geçeni kes?
Şaka yapma lafları beyninle anlamaya çalışKurtlarxfearx yazdı:HaLiLKYDB yazdı:Düzenleme istiyorum !!! Büyücüde 3 sn tutsun yapsınlar birşey ölmeyi beklemek istemiyorum zihin tutulunca sanki çok yetenek puanı varmış gibi konuşuyorsun birde ya ne malum teslanın adamı durduracağı+ zihin tutulması attığında savaşcı büyücü hapsetme atamıyorum bilmiyorsan öğrenDeathLord yazdı:Büyücü 15 sn. tutar , savaşçı 3sn.3 sn.'de teslan varsa belki yanına bile yaklaşamaz.15 sn'de 2 tane savaşçı kesersin üstün sağlamsa.Durdurmayı %25 ihtimalle büyü bozma bozar.Zihin saldırısını hiçbir yetenek silemez.Daha ne istiyorsun?
İstersen senin büyücüye hiç zihin tutmasın? Geleni geçeni kes?
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Büyücüler savaşçının deparından kurtulmak için zihin atarlar. Eğer 3 saniyelik bir zihin istiyorsan hiçbir savaşçıyı kesemezsin.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Durdurma 6.5 sn dir ve bu hiç küçümsenecek bir süre değildir.DeathLord yazdı:Büyücü 15 sn. tutar , savaşçı 3sn.3 sn.'de teslan varsa belki yanına bile yaklaşamaz.15 sn'de 2 tane savaşçı kesersin üstün sağlamsa.Durdurmayı %25 ihtimalle büyü bozma bozar.Zihin saldırısını hiçbir yetenek silemez.Daha ne istiyorsun?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- WoLvErInEx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
büyücüler daha şanslı zaten eli tutulsa bile yetenek atabiliyor + deparda savaşçının hapis olmaması lazım durdurmadan etkilenmiyor ozaman hapisdende etkilenmesin
... YÖNETİCİLER BÜYÜCÜYÜ ÜSTÜN YAPMAYA ÇALIŞMIYOR GÜÇLERİ EŞİTLEMEYE ÇALIŞIYOR.
... Hakaret içeriği silinmiştir. Tutumunuzdan dolayı forum hesabınıza erişiminiz 1 gün süreyle engellenecektir!...
... Hakaret içeriği silinmiştir. Tutumunuzdan dolayı forum hesabınıza erişiminiz 1 gün süreyle engellenecektir!...
Çocuk....WoLvErInEx yazdı:büyücüler daha şanslı zaten eli tutulsa bile yetenek atabiliyor + deparda savaşçının hapis olmaması lazım durdurmadan etkilenmiyor ozaman hapisdende etkilenmesinHAVLAMAYIN İT GİBİ YÖNETİCİLER BÜYÜCÜYÜ ÜSTÜN YAPMAYA ÇALIŞMIYOR GÜÇLERİ EŞİTLEMEYE ÇALIŞIYOR.
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- WoLvErInEx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün zuhaha çocukmuş konuşmalardan anladık neymiş büyücüler de adaletsizlik varmış xD plusun varsa bunları bölgeye yaz seni oyundan dışlarlar.HaLiLKYDB yazdı:Çocuk....WoLvErInEx yazdı:büyücüler daha şanslı zaten eli tutulsa bile yetenek atabiliyor + deparda savaşçının hapis olmaması lazım durdurmadan etkilenmiyor ozaman hapisdende etkilenmesinHAVLAMAYIN İT GİBİ YÖNETİCİLER BÜYÜCÜYÜ ÜSTÜN YAPMAYA ÇALIŞMIYOR GÜÇLERİ EŞİTLEMEYE ÇALIŞIYOR.