maden sürelerinin uzatılmasi

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: maden sürelerinin uzatılmasi

Mesaj gönderen seagle »

TEK 1 ŞEY SÖYLİCEM

MAdenlerin artamsı süper oldu emin önü bölgesinde336 tane maden var şahesen AMA şu maden süreleri eskisi gibi olsa problem fln kalmaz... 10 20 dk da 1 madenmi çıkar PES...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen thefaruk »

seagle yazdı:TEK 1 ŞEY SÖYLİCEM

MAdenlerin artamsı süper oldu emin önü bölgesinde336 tane maden var şahesen AMA şu maden süreleri eskisi gibi olsa problem fln kalmaz... 10 20 dk da 1 madenmi çıkar PES...
haksılın kardeşim bnede senin gibi düşümüyorum 5 dk olsan yine iyi
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

Madencilere müjde konusunda ben bunun müjde oldugunu düşünmüyorum kendimce ve benim gibi düşünmedikleri çok açık olan kardeşlirtimin oldugnu biliyorum ama GM kardeşlerimiz de 45 lwl bir çarla girsinlerde baksınlar maden başında beklemek ne kadar zor oldugunu GM kardeşlerimizden biraz daha anlayış bekliyoruz ama cvp veren bile yok
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

Kindar yazdı:Merhabalar,

Maden güncellemesi akabinde, süresi diğer madenler gibi 20 dakikaya yükselen "Çamur" madeni, artık 30 saniyede bir çıkacak şekilde düzenlenmiştir.

Tüm camianın bilgisine.

Delimisiniz ne 20 dk sı 1 saatte 12 tane çekiyoduk şimdi 3 tane 3x4 = 12 ...
Harbi 4 katınamı çıkardınız :(
:? O may GAt :geek:

Siz ne yaptınız abi ya off offf :( ne müjdesi arkadaş jekilen maden bir daha çıkıoyor dolaşarak toplasak ne yazar...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

seagle yazdı:
Kindar yazdı:Merhabalar,

Maden güncellemesi akabinde, süresi diğer madenler gibi 20 dakikaya yükselen "Çamur" madeni, artık 30 saniyede bir çıkacak şekilde düzenlenmiştir.

Tüm camianın bilgisine.

Delimisiniz ne 20 dk sı 1 saatte 12 tane çekiyoduk şimdi 3 tane 3x4 = 12 ...
Harbi 4 katınamı çıkardınız :(
:? O may GAt :geek:

Siz ne yaptınız abi ya off offf :( ne müjdesi arkadaş jekilen maden bir daha çıkıoyor dolaşarak toplasak ne yazar...

Türkçe Öğretmeni Yokmu Türkiye'de .. !

Susmakta Bir Yere Kadar ! ;

Çocuk Sen Sorunlumusun ? Ailen Dövüyormu Seni ? Arkadaşların Felan Dışlıyosa Piskoloji Servislerine Başvurmalısın Bu Oyun -6 ve Zeka Seviyesi Yetersiz Olan Oyuncuların Barınacağı Bir Yuva Değil ..
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
yeterinternetx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yeterinternetx »

BU SÜRE UZATMASI EN ÇOKTA BENİM ZARARIMA OLDU HİÇ İKSİR ÜRETEMİYORUM ARTIK PARASIYLA ALAM DEDİGİMDE TANE 20 BİN DİYORLAR ÖNCEDEN NE KADAR GÜZELDİ 5 BİNDEN ALIYORDUK ŞİMDİ 20 BİN DİYOR ADAM 100 TAN ÖKSE OTUNA 2 M DİYOR ÇOK ZORLARŞTI BU KONUYA DESTEK OLMAK İSTERİM AÇAN ARKADAŞLARA TŞKLER
Kullanıcı avatarı
DuMaNnN
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DuMaNnN »

Selamun Aleyküm;

O kadar çok gereksiz ve mantıksız yorumlar yapılmış ki çok güldüm.
İlk olarak diyorsunuz ki ; maden çekmeyenlerin tuzu kuru...
O maden çekmeyenler neden maden çekmiyor biliyor musunuz?
-Karakterini 45 seviye yapıp her birini bir madenin başına dikenlerin yüzünden...
-Hızlı maden çekemedikleri için...
-Bir madenin başında 5 kişi olduğu için...

Ve madenlerin hepsi güvenli bölgelerde idi.
Bu yeni sistem çok güzel oldu.Artık ben de maden çekebiliyorum.
Neden?
Artık her maden dolu değil.Her madenin başında 5 kişi yok.Kimseyle yarışmak zorunda değilim.Geze geze kese kese maden de çekiyorum eşya da kasıyorum.Parayı sadece madene bağlamıyorum.Tamam çıkış süreleri biraz fazla ama daha da az olursa tekrar eskisi gibi her madenin başı dolu olacak.Fark eden bir şey olmayacak yani.

Umarım zamanla alışırsınız.

Saygılar...
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII

Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....

Arz ederiz...

TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

duman arkadasım ben seni devalı görüyorum ve sen ws atmaktan arz sancakta beklemektan meden çekmeye zaman bulabiliyormusun ki bu konuya yorum yapıyorsun ona bunu sataşmaktan

birde senin gibi bu konu hakkinda iyi olmuş diyen ikv destek takımı var onlara da gördüm oyunda bir tane kadına agızlarından çıkan kulaklar duymuyordu kadına bir dünya küfür ettiler ve kanun bunu yazdı siz hep böylesiniz ikv destek takımı diyerek oyundan çıktı

ben artık maden çekmiyorum ve kasmıyorum da yalnızca bu konuya bakıyurm ve yorum yapanlar neler yapıyor onu takib ediyorum ve görüyoum ki ilk sayfalarda cullber var ve diyerleri bu adamlar akşama kadar e.ö de arz kesiyor ve çok güzel olmuş medenler diyor bir konuya yorum yaparken lütfen sizi ilgilendiriyorsa yapın yoksa insanların kafalarını karıştırmayın sen maden çekmedigin için sana iyi ben çekiyorum ve bana kötü...
memetcik
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen memetcik »

thefaruk yazdı:duman arkadasım ben seni devalı görüyorum ve sen ws atmaktan arz sancakta beklemektan meden çekmeye zaman bulabiliyormusun ki bu konuya yorum yapıyorsun ona bunu sataşmaktan

birde senin gibi bu konu hakkinda iyi olmuş diyen ikv destek takımı var onlara da gördüm oyunda bir tane kadına agızlarından çıkan kulaklar duymuyordu kadına bir dünya küfür ettiler ve kanun bunu yazdı siz hep böylesiniz ikv destek takımı diyerek oyundan çıktı

ben artık maden çekmiyorum ve kasmıyorum da yalnızca bu konuya bakıyurm ve yorum yapanlar neler yapıyor onu takib ediyorum ve görüyoum ki ilk sayfalarda cullber var ve diyerleri bu adamlar akşama kadar e.ö de arz kesiyor ve çok güzel olmuş medenler diyor bir konuya yorum yaparken lütfen sizi ilgilendiriyorsa yapın yoksa insanların kafalarını karıştırmayın sen maden çekmedigin için sana iyi ben çekiyorum ve bana kötü...

Selam aleykum ben öncelikle thefaruk abime katılıyorum bu maden sürelerinin uzatılmasında çok güzel olmuş diyenler sadece arz kesiyor ve bankada oturuyor gidip 1 saat maden çeksinlerde görelim 20 dk bir çek ayrıca saf çıkmıyacak deli oluyoruz böyle bişey olurmu yönetim 5 dkda kalsaydı ve madenler çoğalsaydı millet maden bakası olurdu buda oynuyanların destek takımına yararı olurdu ve ben inşallah dediğim gibi olmasını istiyorum İyİ FoRuMLaR
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

memetcik yazdı:
thefaruk yazdı:duman arkadasım ben seni devalı görüyorum ve sen ws atmaktan arz sancakta beklemektan meden çekmeye zaman bulabiliyormusun ki bu konuya yorum yapıyorsun ona bunu sataşmaktan

Selam aleykum ben öncelikle thefaruk abime katılıyorum bu maden sürelerinin uzatılmasında çok güzel olmuş diyenler sadece arz kesiyor ve bankada oturuyor gidip 1 saat maden çeksinlerde görelim 20 dk bir çek ayrıca saf çıkmıyacak deli oluyoruz böyle bişey olurmu yönetim 5 dkda kalsaydı ve madenler çoğalsaydı millet maden bakası olurdu buda oynuyanların destek takımına yararı olurdu ve ben inşallah dediğim gibi olmasını istiyorum İyİ FoRuMLaR
haklısın kardeşim bunlar akşama kadar arz kesip kp kasan lar ve madenle hiç alakası olmayan ama konuya bakıp yazan bir farum gerevlisi bile yok bu konuyu biz açtıkma cvp veren bile yok baksana gounlerdir yazıyorum ve bir tek cvp veren bile yok yani kardeşim siz nederseniz deyin biz bilgiğinmizzi yaparız diyorlar maden sürelerini kısatmayacaklar diye düşünmeye başladım açıkcası

“Genel Sohbet” sayfasına dön