maden sürelerinin uzatılmasi
maden sürelerinin uzatılmasi
bütün herkes oyunda sogumaya basladi ne olacak halimizz
Re: maden sürelerinin uzatılmasi
katiliyorum gercekten soguduk oyundan kendi esyalarimizi uretemiyorduk simdi tam isler sarpa sardi keske yoneticler senin kadar duyarli olsa onceden 4 maden vardi simdi 10 tane onceden 5 dakika idi simdi 20 dakika cafeden giriyorum ben ne anladik bundan girmem eger boyle devam ederse carimi silecem ve ikv protesto edip metin2 oynamaya bASLAyacagim
Aynı madenden fazlaca bulunmaktadır yani bir madenin başında oturup beklemek mantıksız olur..
Bence dolşarak maden toplarsanız daha karlı çıkarsınız.. zamanla bu konuya alışırız gibi..
zaten bir madenin başında 5 6 7 kişi oldugu zaman dahamı iyidi herkes çekemiyordu madeni hızlı çeken kişi şansliydi..
Şahsen hızlı çekenler 2 ayrı hesapta 2 maden çekiyordu bazılarınada oturup beklemek düşüyordu..
ve fiyatlar tavan yapmıştı.. bu şekilde fiyatşlar baya düşücektir.. ve şahiser üretimleri,item üretimler daha kolay olucaktır..
Şahsen ben öncesinde item üretmezdim direk satın alırdım bu şekilde daha ucuza gelirdi..
Şimdi en azından reçeteler üretilir diye düşünüyorum..
Oyunun zor olmasını isteriz hepimiz evet ama zaten zor siğinaklara girmek doğru insanları bulmak ve mor itemlere ulaşmak zor.
Bence dolşarak maden toplarsanız daha karlı çıkarsınız.. zamanla bu konuya alışırız gibi..
zaten bir madenin başında 5 6 7 kişi oldugu zaman dahamı iyidi herkes çekemiyordu madeni hızlı çeken kişi şansliydi..
Şahsen hızlı çekenler 2 ayrı hesapta 2 maden çekiyordu bazılarınada oturup beklemek düşüyordu..
ve fiyatlar tavan yapmıştı.. bu şekilde fiyatşlar baya düşücektir.. ve şahiser üretimleri,item üretimler daha kolay olucaktır..
Şahsen ben öncesinde item üretmezdim direk satın alırdım bu şekilde daha ucuza gelirdi..
Oyunun zor olmasını isteriz hepimiz evet ama zaten zor siğinaklara girmek doğru insanları bulmak ve mor itemlere ulaşmak zor.
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
kardes haklisin ama simdilerde bir sey uretemez olduk bu sekilde olursa daha kotu olur ki bu gun baktim oyuna gercekten cikilmaz bir hale gelmis oyun kimselr ne yapacagini bilmiyor ve sabahtan aksama kadar binlerce olumsuz tepki veren vardi benim gibi siz kimlere sorupda bu uygulamaya gectiniz kendi yandaslariniza sordu iseniz onlarda zaten cok mor item benim gibi olmayanlar ne yapacak soylermisinizCLubber yazdı:Aynı madenden fazlaca bulunmaktadır yani bir madenin başında oturup beklemek mantıksız olur..
Bende size soruyorum o zaman iridyum 30m mavi topaz 20m yonca 12m olması dahamı iyidi..
Kimse ne yapicağini bilmez tabi ki güncelleme bu gün oldu zamanla emin olun alışıcaktır herkes
Ve fiyatlar gerçekten çok düşücektir.. daha önce 200m yapan ecel malzemeleri şimdi 60m olsa hoş olmazmıdır.
Şahsen bu benim fikrim sizin düşüncelerinezede saygım var ama karar vermek için aceleci olmayın derim..
Kimse ne yapicağini bilmez tabi ki güncelleme bu gün oldu zamanla emin olun alışıcaktır herkes
Ve fiyatlar gerçekten çok düşücektir.. daha önce 200m yapan ecel malzemeleri şimdi 60m olsa hoş olmazmıdır.
Şahsen bu benim fikrim sizin düşüncelerinezede saygım var ama karar vermek için aceleci olmayın derim..
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
kardeş sen bir alakan varmi gm ler ile varsa lutfen bu guncellemeyi iptal etmelerini soyle kendilerine kendileri girsin oynasin bir kac gun bu gun hic birisi yoktu ortalikda 6 saat oyunda idim kafam agridiCLubber yazdı:Bende size soruyorum o zaman iridyum 30m mavi topaz 20m yonca 12m olması dahamı iyidi..
bizim gibi oyuncu isen gel gorelim uzerindeki itemleri acik ve cesur ol o zaman gel banka onune goreyim seniiii sen maden mi cekiyorsun hic gormedim ben sizi oyundaki isimin ne seninCLubber yazdı:Hayır canım ne alakam olucak bende sizin gibi bir oyuncuyum.
şu madenleri süresi kısaltılırsa daha iti olur 20 dk çok uykum gelıo yaw 

LODOS 4 OVER
Pcikopat Savaşcı
PCcKoPaT Büyücü
Pcikopatş Şifacı
gercekten cok tsk ederim kardes bizimle ayni duygulari paylastigin icin desteginin devamini beklerizpcikopat yazdı:şu madenleri süresi kısaltılırsa daha iti olur 20 dk çok uykum gelıo yaw