Bilinmeyen Bölge...Sahra
Bilinmeyen Bölge...Sahra
Evet ArkadaşlaR,İkv oyuncularını bir çok Kişinin bilmediği bir Bölge...Sahra Bölgesi bekliyoR..Meteor afeti ile birlikte yarısından fazlası yarık topraklarla oluşan Meteor Bölgesinin devamı Olan Sahra Bölgesi oyuncuları bambaşka bir serüvene sürükleyecek.Yeni bir medeniyetin ön yüzü olacak olan Sahra bölgesinin girişi ise Şah Kobranın Oradaki Tapınak olacaktır.Şah kobranın ise Sahra bölgesini bekleyen bir BEKÇİ olduğunu düşünmekteyim.Telefondan girmeseydim bazı resimleR paylaşacaktım ama ne yazıK ki paylaşamıyorum.O Bölgede piramit bile olabiLir arkadaşlar çünkü Sahra bölgesi bir çöl şeklinde bize sunulacak.Büyük yılanlarla akreplerle karşılaşabiLiriz anlayacağınız.Bu bilgileri hiç kimseden öğrenmedim araştırdım.Sizde kolayca anlayabilirsiniz.İpuçlarını da vereyim. 1.Şah Kobranın ordaki tapınakların içine girip işaretleri inceleyiniz.Göreceksiniz ki işaretlerde 1 Tane piramit ve yılaN göreceksiniz. 2. ise Teşkilat hattı ile konuştuğunda nadir anlarda sahra bölgesinden bahsediyor. 3.Büyük Sahra adında item var. 4. ise gercek hayatta Sahra bölgesi bir Çöl. Sizi aydınlatabildiysem ne mutlu bana.Ama bu bölge cok ileride geleceği kanaatindeyim.Ama bu bilgilerin kesin doğru olduğunu söyleyemem,sadece bazı bilgileri birleştirdiğimde bu sonuca ulaştım.Her şey daha güzel bir İKV için.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Bilinmeyen Bölge...Sahra
Söylediklerin hepsi mantıklı ve dayanağı sağlam bilgiler araştıran kişiler bunlara ulaşabilir ama bu bölge şuan için gelmez kanatindeyim.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: :arrow:Muriscoyagmao yazdı:Söylediklerin hepsi mantıklı ve dayanağı sağlam bilgiler araştıran kişiler bunlara ulaşabilir ama bu bölge şuan için gelmez kanatindeyim.
*
*

İstanbul'dan Mısır'a mı? Bambaşkaymışsın.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
seneye nijerya diye bölge gelirse şaşmayın..

yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Bölgede yaşayanlaR Tarafından Büyük Sahra adını almış olamazmı? Yeraltında uçurum oluyosa buda oluR Git herhangi bir yetkiliye sor sahra bölgesini,''İleride bekleyip göreceğiz''.der.Bu laftan da ne çıkarırsan 

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
KRaLeX yazdı:Bölgede yaşayanlaR Tarafından Büyük Sahra adını almış olamazmı? Yeraltında uçurum oluyosa buda oluR Git herhangi bir yetkiliye sor sahra bölgesini,''İleride bekleyip göreceğiz''.der.Bu laftan da ne çıkarırsan
Ben o efsunun sadece Büyük sahra çölünün dünyanın en büyük ve sıcak çölü olmasından dolayı ateş efsununa koylmuş olabileceğini düşünüyorum.Bir de o semboller latince eski yunan tarihçesi ile ilgili mısır biraz uzak
Tapınakların içine gir ve yan duvarlara bak bakalım ne göreceksin

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar asıl sorun nasıl değil neden yani neden olmasın bakınız meteor bölgesi kıyametin merkezidir ve oyunun en ölümcül bölgelerindendir hatta oyunun en büyük bölgesidir tartışmasız o yüzden bana gayet mantıklı geldi çöl olayı kuraklık neden istanbulu çöle çevirmesin eski bir medeniyet yerinaltına tapınak yapıp bir meteorla neden günyüzüne çıkmasın neden neden neden asıl soru bu :lol:
zaten eminönünde çöl gibi bir yer yok mu :?: