Bilinmeyen Bölge...Sahra

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bilinmeyen Bölge...Sahra

Mesaj gönderen KRaLeX »

Evet ArkadaşlaR,İkv oyuncularını bir çok Kişinin bilmediği bir Bölge...Sahra Bölgesi bekliyoR..Meteor afeti ile birlikte yarısından fazlası yarık topraklarla oluşan Meteor Bölgesinin devamı Olan Sahra Bölgesi oyuncuları bambaşka bir serüvene sürükleyecek.Yeni bir medeniyetin ön yüzü olacak olan Sahra bölgesinin girişi ise Şah Kobranın Oradaki Tapınak olacaktır.Şah kobranın ise Sahra bölgesini bekleyen bir BEKÇİ olduğunu düşünmekteyim.Telefondan girmeseydim bazı resimleR paylaşacaktım ama ne yazıK ki paylaşamıyorum.O Bölgede piramit bile olabiLir arkadaşlar çünkü Sahra bölgesi bir çöl şeklinde bize sunulacak.Büyük yılanlarla akreplerle karşılaşabiLiriz anlayacağınız.Bu bilgileri hiç kimseden öğrenmedim araştırdım.Sizde kolayca anlayabilirsiniz.İpuçlarını da vereyim. 1.Şah Kobranın ordaki tapınakların içine girip işaretleri inceleyiniz.Göreceksiniz ki işaretlerde 1 Tane piramit ve yılaN göreceksiniz. 2. ise Teşkilat hattı ile konuştuğunda nadir anlarda sahra bölgesinden bahsediyor. 3.Büyük Sahra adında item var. 4. ise gercek hayatta Sahra bölgesi bir Çöl. Sizi aydınlatabildiysem ne mutlu bana.Ama bu bölge cok ileride geleceği kanaatindeyim.Ama bu bilgilerin kesin doğru olduğunu söyleyemem,sadece bazı bilgileri birleştirdiğimde bu sonuca ulaştım.Her şey daha güzel bir İKV için.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Re: Bilinmeyen Bölge...Sahra

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Söylediklerin hepsi mantıklı ve dayanağı sağlam bilgiler araştıran kişiler bunlara ulaşabilir ama bu bölge şuan için gelmez kanatindeyim.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hammerx »

Muriscoyagmao yazdı:Söylediklerin hepsi mantıklı ve dayanağı sağlam bilgiler araştıran kişiler bunlara ulaşabilir ama bu bölge şuan için gelmez kanatindeyim.
:arrow: :arrow:
*Resim*
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ceviz »

İstanbul'dan Mısır'a mı? Bambaşkaymışsın.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

seneye nijerya diye bölge gelirse şaşmayın.. :P :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Bölgede yaşayanlaR Tarafından Büyük Sahra adını almış olamazmı? Yeraltında uçurum oluyosa buda oluR Git herhangi bir yetkiliye sor sahra bölgesini,''İleride bekleyip göreceğiz''.der.Bu laftan da ne çıkarırsan ;)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KRaLeX yazdı:Bölgede yaşayanlaR Tarafından Büyük Sahra adını almış olamazmı? Yeraltında uçurum oluyosa buda oluR Git herhangi bir yetkiliye sor sahra bölgesini,''İleride bekleyip göreceğiz''.der.Bu laftan da ne çıkarırsan ;)

Ben o efsunun sadece Büyük sahra çölünün dünyanın en büyük ve sıcak çölü olmasından dolayı ateş efsununa koylmuş olabileceğini düşünüyorum.Bir de o semboller latince eski yunan tarihçesi ile ilgili mısır biraz uzak :)
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Tapınakların içine gir ve yan duvarlara bak bakalım ne göreceksin
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadaşlar asıl sorun nasıl değil neden yani neden olmasın bakınız meteor bölgesi kıyametin merkezidir ve oyunun en ölümcül bölgelerindendir hatta oyunun en büyük bölgesidir tartışmasız o yüzden bana gayet mantıklı geldi çöl olayı kuraklık neden istanbulu çöle çevirmesin eski bir medeniyet yerinaltına tapınak yapıp bir meteorla neden günyüzüne çıkmasın neden neden neden asıl soru bu :lol:
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen delgado »

zaten eminönünde çöl gibi bir yer yok mu :?:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön