DiKKaT eDİN!!!
- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
DiKKaT eDİN!!!
Arkadaslar bılıosunuz kı carım calındıktan sonra LeoJoSeP acdım onu akstım ama oyunu bıraqtım okullar acılınca ve bıseyı farkettım carımın sıfreısı nı bılen bırısı mılletı dolandırıyormus Bugun arkd carına gırınce bolgeden LeoJoSeP hhırsız dıe bılqı geldı LeoJoSeP ben deqılım benımle bır alakası yoqtur ben younu pc me bugun yukledım ve bugunden ıtııbaren de sılıorum oyuna yazın doneceqım ReST loncaSında Da LeoNaR(aHmET) uyemı sılmesını ıstıyorum cunkı 2 senelık oyun hayatımı bı kısının ıftırası ıle sılemem....
.
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: DiKKaT eDİN!!!
Yazdıklarının Bir Anlamı Yok.Resmen Saçmalamışsın.xXxJOSEPxXx yazdı:Arkadaslar bılıosunuz kı carım calındıktan sonra LeoJoSeP acdım onu akstım ama oyunu bıraqtım okullar acılınca ve bıseyı farkettım carımın sıfreısı nı bılen bırısı mılletı dolandırıyormus Bugun arkd carına gırınce bolgeden LeoJoSeP hhırsız dıe bılqı geldı LeoJoSeP ben deqılım benımle bır alakası yoqtur ben younu pc me bugun yukledım ve bugunden ıtııbaren de sılıorum oyuna yazın doneceqım ReST loncaSında Da LeoNaR(aHmET) uyemı sılmesını ıstıyorum cunkı 2 senelık oyun hayatımı bı kısının ıftırası ıle sılemem....

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- YeNiLMeZzZBoB
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Re: DiKKaT eDİN!!!
Selam,FaTiHaRaBoGLu yazdı:Yazdıklarının Bir Anlamı Yok.Resmen Saçmalamışsın.xXxJOSEPxXx yazdı:Arkadaslar bılıosunuz kı carım calındıktan sonra LeoJoSeP acdım onu akstım ama oyunu bıraqtım okullar acılınca ve bıseyı farkettım carımın sıfreısı nı bılen bırısı mılletı dolandırıyormus Bugun arkd carına gırınce bolgeden LeoJoSeP hhırsız dıe bılqı geldı LeoJoSeP ben deqılım benımle bır alakası yoqtur ben younu pc me bugun yukledım ve bugunden ıtııbaren de sılıorum oyuna yazın doneceqım ReST loncaSında Da LeoNaR(aHmET) uyemı sılmesını ıstıyorum cunkı 2 senelık oyun hayatımı bı kısının ıftırası ıle sılemem....
Anlamı olmasını bekleyemezsin zaten
Arkadaşlar herkes duysun,bilsin hırsız bunun kendisidir. Arkaşıymış falan yalan dolan, birilerini oltaya getirmiş şimdide kaçmaya yer arıyor,kendini temize çıkarmaya çalışıyor. LeoNar geçenlerde deli gibi savunuyordu yigenini ama hayret loncadan ihrac etmiş veledi, kesin birşey istemiştir bu garibanda yapmayacam demistir,çocuğu işini görmedi diye kcı kırık loncadan atmıştır. :lol:
HIRSIZ VELET,DEFOL GİT. Milletin kanını emdiniz ...
YeNiLMeZzZ