DiKKaT eDİN!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXxJOSEPxXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

DiKKaT eDİN!!!

Mesaj gönderen xXxJOSEPxXx »

Arkadaslar bılıosunuz kı carım calındıktan sonra LeoJoSeP acdım onu akstım ama oyunu bıraqtım okullar acılınca ve bıseyı farkettım carımın sıfreısı nı bılen bırısı mılletı dolandırıyormus Bugun arkd carına gırınce bolgeden LeoJoSeP hhırsız dıe bılqı geldı LeoJoSeP ben deqılım benımle bır alakası yoqtur ben younu pc me bugun yukledım ve bugunden ıtııbaren de sılıorum oyuna yazın doneceqım ReST loncaSında Da LeoNaR(aHmET) uyemı sılmesını ıstıyorum cunkı 2 senelık oyun hayatımı bı kısının ıftırası ıle sılemem....
.
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: DiKKaT eDİN!!!

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

xXxJOSEPxXx yazdı:Arkadaslar bılıosunuz kı carım calındıktan sonra LeoJoSeP acdım onu akstım ama oyunu bıraqtım okullar acılınca ve bıseyı farkettım carımın sıfreısı nı bılen bırısı mılletı dolandırıyormus Bugun arkd carına gırınce bolgeden LeoJoSeP hhırsız dıe bılqı geldı LeoJoSeP ben deqılım benımle bır alakası yoqtur ben younu pc me bugun yukledım ve bugunden ıtııbaren de sılıorum oyuna yazın doneceqım ReST loncaSında Da LeoNaR(aHmET) uyemı sılmesını ıstıyorum cunkı 2 senelık oyun hayatımı bı kısının ıftırası ıle sılemem....
Yazdıklarının Bir Anlamı Yok.Resmen Saçmalamışsın.
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: DiKKaT eDİN!!!

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZBoB »

FaTiHaRaBoGLu yazdı:
xXxJOSEPxXx yazdı:Arkadaslar bılıosunuz kı carım calındıktan sonra LeoJoSeP acdım onu akstım ama oyunu bıraqtım okullar acılınca ve bıseyı farkettım carımın sıfreısı nı bılen bırısı mılletı dolandırıyormus Bugun arkd carına gırınce bolgeden LeoJoSeP hhırsız dıe bılqı geldı LeoJoSeP ben deqılım benımle bır alakası yoqtur ben younu pc me bugun yukledım ve bugunden ıtııbaren de sılıorum oyuna yazın doneceqım ReST loncaSında Da LeoNaR(aHmET) uyemı sılmesını ıstıyorum cunkı 2 senelık oyun hayatımı bı kısının ıftırası ıle sılemem....
Yazdıklarının Bir Anlamı Yok.Resmen Saçmalamışsın.
Selam,

Anlamı olmasını bekleyemezsin zaten ;) Saçmalamamış tam olarak doğruları söylemiş.Çarımın şifresini bilen biri milleti dolandırıyormuş ha ? :mrgreen: Yahu ne kadar zeki bir çocuk bu. Senin isim e pin 'i için parayı alıp, verdiğin şifrenin yanlış çıkması da mı arkadaşının marifeti ? :o Çok komik bir veletsin, hırsız LeoNaR abinle birlikle ne oldu gene aranizmi açıldı, loncadan tekrar sk tırı çekilmişsin :lol: İkinizde hırsızsınız, kontür karşılığında oyun parası satıyor leonar abin, sende isim e pini satıyorum diyerek, alıyorsun 50 mluk ceketi şifreyi veriyorsun doğru, doğru ama nedense bu rakamları yazdıktan sonra hatalı çıkıyor ;) Sonrada oldu değilmi deyip,cevabımı duymadan oyundan kaçıyorsun..

Arkadaşlar herkes duysun,bilsin hırsız bunun kendisidir. Arkaşıymış falan yalan dolan, birilerini oltaya getirmiş şimdide kaçmaya yer arıyor,kendini temize çıkarmaya çalışıyor. LeoNar geçenlerde deli gibi savunuyordu yigenini ama hayret loncadan ihrac etmiş veledi, kesin birşey istemiştir bu garibanda yapmayacam demistir,çocuğu işini görmedi diye kcı kırık loncadan atmıştır. :lol:

HIRSIZ VELET,DEFOL GİT. Milletin kanını emdiniz ...
YeNiLMeZzZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön